Wow

Nu var jag uppe i 1,0 på att ta emot!!!! Woho!!


Haha, och alla med fast internet skrattar för ni har väl minst 2,0 eller nåt sånt. Haha :-D


Trav, sen blev det vinter.

Nyss hade jag superduper bra mottagning på mobila bredbandet!! Och jag befinner mig i lägenheten i Hedemora. Coolt. 0,8 på att ta emot och 0,3 på att skicka. Det normala här brukar va runt 0,3 åt båda hållen. Så jag är helnöjd, det verkar bättra sig :)



Travet i går då:
Vi missade avfarten från E4an och fick åka typ 3 mil norrut innan kunde vända. Vajerräcken ni vet, suck. Sen hittade vi inte travbanan fast att både jag och mamma har varit på travet i Gävle förut. Vi kom på fel sida av den där jävla ishallen. Det var skyltat så knäppt. Följ skyltar mot ishallen stod det i travprogrammet, och det var de vi gjorde. Men det fanns ju två olika vägar till ishallen. Hur som helst när vi väl hittade travbanan så var det skyltar till både publik och stallbacke på samma ställe så vi åkte in där. Nähä det var publikplatserna, så vi fick åka ut igen. Men sen hittade vi riktiga vägen in iaf och hittade vårat stall ganska på en gång. Men vi blev väl 1 timme senare än planerat, så Erik värmde bara en gång istället för två som vi brukar. Men lika bra det tycker jag, för skulle jag vara den som ska springa och värma 2 gånger så skulle jag inte ens ta mig runt banan i loppet ;-)

Före värmning

Starten blev lite försenad för de var en häst som började stegra sig jätte högt i volten. Jag stod en bit bort och fick för mig att det var Vega och började skynda dit. Sen såg jag att det var en annan häst.. tur. Den var upp så jäkla högt att jag fanimej trodde att den skulle slå över. Antingen ramlade kusken ur eller så hoppade han ur för säkerhets skull, inte så kul att få en häst över sig. Så den hästen fick inte vara med iaf, pga oregerlighet.

Sen fick dom starta iaf. Och dom låg i tredje spåret oh borde ha försökt komma fram till dödens, men backade bak istället och hamnade i ett innerspår och Vega hade ingen särskild lust att springa där, fast vi hade huva mot stänk. Så först på upploppet kom dom ut därifrån och slutade som 7a, första hästen utan pengar. Men vi är väl ganska nöjda trots allt, eftersom hon gjorde det bättre än sist då hon blev diskad pga galopp.

Starten på GävleDen gula kusken.

Sen var det vädret då. Precis till Vegas lopp började det regna en massa, och sådär iskallt regn som det nog var lite snöblandat skit i! Jag blir förvånad om hon inte blir sjuk nu. På vägen hem började regnet mer och mer bli snö. Vi valde att köra över Avesta isället för Långhyttan. Det var nog ett bra val, lite rakare vägar. Läskigt att köra med hästsläp och sommardäck när det börjar snöa. Jag körde iaf hela vägen och det gick ju bra. Men jag körde som mest i 60 på dom mindre vägarna där snön hade börjat lägga sig på vägen. 

Sen eftersom min bil var död och alla bilar bara hade sommardäck så sov jag kvar hos mamma i natt. Kom på i morse att jag hade missat pencillinet igår kväll då. Men jag hoppas det går bra ändå. Mamma väckte mig halv 10 och sa att Leif kunde byta våra däck. Så ut och kabla igång min bil och lasta in alla däck. Så nu har både skodan och Volvon fått vinterdäck. Audin däremot har vi inge däck till än. Skulle kolla om dom där 16 tums däcken Leif hade skulle passa fast dom var snäppet större. Så om nån har hyggliga(lagliga) däck att sälja till mamma så skulle ho nog bli glad ;-) Annars blir det väl att köra 77ans volvo i vinter. Jag hade den i veckan och fick jag bara i en fungerande radio så skulle jag lätt kunna åka sån. Men den drar lite för myke bensin för min smak.

081031
Igår kväll lastade vi ur på gatan sen när mamma skulle backa in transporten så gick det inte för det var för halt på gatan. Så i morse stod den nu inplogad på fickan mitt emot huset.

Trav ikväll

Har snabbstädat och dammsugit hela lägenheten. Okej det är fortfarande ganska stökigt, ligger grejer på borden och en hög med kläder i stolen. Men det är inte äckligt inne längre. Har man vovve så drar hon n en hel del sand och smuts. Nu kan man gå barfota utan att få en sandlåda under fötterna. Skönt.

Strax ska jag åka hem till mamma.. med volvon. Min bil är dum så jag lånade volvon igår. Vi ska åka till Gävle med Vega på trav ikväll. Erik ska köra henne denna gång. Får hoppas att det kan gå bättre än senaste två starterna när hon har tagit galopp. Förhoppningsvis har hon studsat och betett sig illa så det räcker med mig när jag red igår. Haha, jag och Sandra hoppade några hinder och efter dom kom en brant backe som båda hästarna bockade och galopperade uppför. På ett annat ställe skulle jag dra på i trav lite, men det blev en massa bocksprång och studsande efter en stund. Riktigt mycket för att vara hon! Tur att hon inte gör bocksprång som vissa halvblod, då man blir avkastad på en gång typ. Jag har faktiskt aldrig ramlat av henne. Jag tror inte att någon har ramlat av henne. Hon är 7 nu så första gången borde väl komma nån gång.

Morgon

Gissa vem som kommer vara trött ikväll?
Varit vaken i drygt en timme nu. Men jag fick trevligt sällskap vid datorn en stund iaf. Skulle somna om men gjorde inte det. Ska kanske gå upp snart då. Fixa lite frukost, mata hästarna. Jag har drygt en timme på mig, de hinner man göra mycket på om man vill. Sen ska jag skjutsa Sandra till körskolan i Hedemora. Jag ska fixa lite med kaninen, gå på banken och borde förbi AF också tror jag. Men jag kanske ringer dit senare istället. Tror dom bara har öppet på eftermiddagarna på tisdagar.

Hungrig? Får inte äta mejeriprodukter till frukost pga medicinen jag käkar. Jag som vill ha oboy :(

Sen blir det ridlektion ikväll. Kavaletti och sånt.

Hjälm

Fick åka drygt ett varv runt isen innan nån gubbe stod och hojtade om hjälm. Han lät väldigt otrevlig så jag åkte hem.

Jag letade faktiskt efter en hjälm igår, men hittade ingen. Och åka till ishallen och åka skridskor med ridhjälm på huvudet tyckte jag inte heller skulle kännas okej... Så..

Ok, man borde föregå med gott exempel inför dom 4-5 barnen som var där. Och jag har inget emot att åka med hjälm. Men då kan ishallen vara så snäll att leta på min blå hjälm som blev kvar där när jag gick i sexan. Jag var dit och skulle hämta skridskorna och hjälmen någon dag senare och då fanns dom inte längre.

Ja, jag är medveten om att vi har fler hjälmar någonstans i huset. Men lycka till med att hitta nåt man inte använt sedan vi flyttade hit. Jag tittade runt lite nere i källaren, men det är bara kaos där nere, man tar sig knappt fram.

Fan, jag som hade tänkt åka så pass mycket att man skulle kunna få lite träningsvärk i morgon. Känner mig aldeles för slapp. Men om en stund kommer Sandra så jag tror väl att även jag får följa med ut och rida då. Oj, kom på att pållarna nog vill ha lite lunchhö först. Ska gå ut och slänga åt dem det.

"Fröken"

Råkade vara vaken till 2 i natt. Gick upp vid 9 i morse och födrade hästarna, kl 9:20 kröp jag under täcket igen och råkade sova till kl 13. Det var inte riktigt meningen. Drömde en massa om Eve och Tanten och Fröken, och en massa barn och levande ljus i mörkret längs en väg, tror vi skulle gå/rida till Norberg. Lite som ett luciatåg, fast utan själva luciakläderna, bara ljusen. Det var iaf på nåt sätt trevligt :)

Men Frökens(ljusbruna) ben var konstiga.. Som en blandning av hästben och tidningspapper. Och jag anklagade dom som hade haft henne för att ha förstört henne. Men när vi red kändes hon fin som tur var. Åh, jag saknar henne. Världens mysigaste "rida barbacka häst". Kanske skulle försöka få tag i dom som köpte henne och höra efter om hon finns kvar. Isabelle som köpte henne bör vara kring 20 år nu. Fan att dom flyttade iväg.. annars hade hon funnits kvar i krokarna. Dom kunde väl ha bott kvar oc haft henne i Västerby? Då hade jag kunnat rida henne och varit med och grejat. Jag har ju ändå varit bekant med hästen sen hon var 5 år, och nu är hon i så fall 17 år. Tänk vad tiden har gått...

Klasstanten

Hus

I dag åkte mamma till utlandet. Vilket land minns jag inte.. Så nu har jag ett hus och 2 hästar i en vecka :-)

Kommer säkert va lite ensamt där eftersom Sandra ska till Anders så ni får gärna komma och hälsa på. Någon kanske vill följa med ut och rida/köra häst?

Jag har fortfarande inte fått veta hur det gick för Vega på travet igår?? Antagligen gick det inte så bra eftersom jag inte har hört nåt.

is

Jag och Sandra åkte skridskor förut idag. I ett av mina "andra hem".. Ishallen i Säter.


Sen hälsade vi på Sara.
Här är Alva, 3 veckor nu då.
Alva 3 veckor.


Sen red jag Krista en vända i djupdalarna, vi klättrade en del och hoppade några hinder. Och efter det sista skuttet som hon tog i som fan och hoppade 3 gånger så högt och 3 gånger så långt mot vad som behövdes så kändes hon nästan lite halt? Eller inbillade jag mig bara? Vi tog iaf kortaste vägen hem. Och jag försökte trava och känna efter lite, men hon laddade på och ville galoppa upp för backen och ville rivstarta i svängen vid järnvägen. Hon är bra rolig alltså.

Ikväll så var Sandra hemma hos mig. Vi käkade tacos och tittade först på Eva och Adam (Steffe är ju gitarrlärare) sen kollade vi på stjärnor på is. Men eftersom vi hade åkt skridskor själv idag så kunde vi inte sitta och skryta med att det där kan väl vi också göra, haha. Men hur som helst.. när vi var 10 år kunde vi göra det dom gör på TV iaf. Spännande att se hur pass långt dom kan komma i det där programmet.

Säters konståkning har annonserat om att dom ska starta en nybörjargrupp för ungdomar och vuxna. Vi funderar på att anmäla oss till den. Nån mer som vill haka på? Vi kommer inte vinna VM, men det är bra träning och roligt. När man är otränad blir man ju helt slut och får träningvärk av att bara åka 10 min typ.

Under hökens vingar kom!
Haha, undrar om dom vuxna också får köra den leken? Den tyckte vi var rolig när vi var mindre. Undra om dom lurade oss att värma upp med såna lekar alltså?
I början när vi var små var det mycket åka fram och tillbaka. Fiiina skär, kringlor,köttbullen och tuppen. Det klarar jag iaf i nuläget. Nja, köttbullen är jag osäker på om jag fixar.. beror på vilka skridskor man har. Svårt att sitta på huk med stela skridskor. Jag gjorde nån t-snurr idag och fy vad yr man blir. Och försökte med ett litet trehopp.. men det blev väl mest bara ett kliv. Ska leta på en hjälm, och kanske en kudde att stoppa i byxorna så man inte är så skraj för att ramla och göra illa sig ;-)

blå

När jag stod och tvättade ansiktet ikväll tyckte jag att jag skymtade blåmärken på min hand. Men det var inte blåmärken, utan bara mina blodådror som såg gigantiska och tydliga ut. Mina såna brukar aldrig synas sådär tydligt. Konstigt.

Var ute och gick en kvällsvända med Lajka nyss. Det stod ett gäng människor på en gata och bjöd på korv, bullar och kaffe. Denis som jag jobbade istället för i september stod där. Jag tackade nej till korv. Men gick förbi på vägen tillbaka och undrade varför dom bjöd på korv. Då började han prata om Gud och grejer. Men jag sa att jag inte tror på Gud. Och vi sa lite mera också. Men hur som helst så sa han att han skulle be för att jag skulle få ett bra jobb. Jag tänkte säga att han kunde be bort min urinvägsinfektion, men nä sånt säger man inte till folk man inte känner så väl.

Hur som helst så kände jag mig helt konstig under promenaden, lite febrig kanske? Kan det va därför blodådrorna syntes så tydligt?

Dessutom vet jag inte om jag tror på Gud eller inte. Jag är inte tillräckligt insatt för att kunna påstå att han inte finns och inte heller att han skulle finnas. Faktiskt... Jag skulle gärna vilja tro. Men jag är inte lättlurad.

Ja, Denis sa att han ville träffa mig i himlen. Har lite svårt för det där med himlen.. Jag tror nog hellre på reinkarnation eller nåt sånt istället. Fast, det är klart himlen kanske bara är vad man kallar det. Det behöver ju inte vara fluffiga moln, änglar med harpor utan kanske är nåt helt annat. Nangiala lät ganska bra när Jonatan berättade om det för Skorpan, men sen var det inte så jäkla bra iaf. Men hade de inte varit för Tengil så hade det nog kunnat vara riktigt fint där. Och det där med tiden.. Man kanske känner det som att man aldrig varit ifrån varandra när man väl möts igen. Om det nu skulle finnas en chans att man möts igen. Jag hoppas vi ses nån gång nånstans och att vi då förstår att vi är vi.  

Tyvärr lutar min tro mer åt att det bara blir svart när man dör. Men ändå tror jag på andar och sånt. Så... ???

förvirrande

Jag hade svårt att hitta rätt idag, så jag kom en halvtimme för sent till anställningsintevjun. Och självklart så hade jag glömt lappen med hnnes nr hemma. Så det var väl inte den bästa starten. Men förutom det så tror jag att det gick bra. Det lät iaf så. Sala ska öka ut med 100%.. anställa 6 pers till. Jag tror jag har ganska stor chans att få det. Det stora kruxet är ju att jag vill ta lastbilskort nu. Och äre så att arbetsförmedlingen kostar på mig ett lastbilskort så ska man ju verkligen passa på att ta det. För man vet aldrig om den chansen dyker upp igen.

Jobbet på citymail är nog ganska slitsamt. Som att dela tidningar fast på heltid ungefär.. Fast sorteringen är kanske inte så konditionskrävande iaf. Ingångslön på ca 14000.. inte den bästa lönen, men iaf nånting.

Åh fortfarande har jag inte en aning om när lastbilskortet kan bli aktuellt. Men jag tror att för att få ta det så ska man vara långtidarbetslös.. Så skulle jag få ett riktigt jobb... Så kanske chansen är borta.

Men hon på citymail fick ju inte höra om mitt läge, haha. Hur veligt det egentligen är.


Och enda tiden vårdcenralen hade idag hann jag inte tillbaka till ju. Så det blir väl akuten igen i helgen :( Snyft. Vill inte må så som jag gjorde sist. Är skiträdd för att det ska bli så.

sjuk

Jahapp, i måndags tog jag sista penicillintabletten. Igår kändes det konstigt... Och nu vet jag att det är på väg tillbaka. Fan fan fan. Kommer jag va en sån där som ständigt får urinvägsinfektion nu?

Ja ja, ringde iaf vårdcentralen nu och dom ska ringa upp, lämnade mobil nummret. Så jag åker väl till Sala på jobbintevjun och hoppas på att vårdcentralen kan ta emot mig i eftermiddag. För igår fick jag hem räkningen från akuten.. 250 spänn. Jag har inte råd att bli sjuk på helgen alltså.

häst

Ibland blir man sugen på att skaffa ett kallblod:

http://www.blocket.se/vi/18555192.htm?ca=6_s

Fin färg va?
Verkar på på travet i Romme ser det ut som. Ska vi åka och titta?

Nä. Vi har Krista som nog är världens bästa häst man kan ha. Kallblod kan va så bångliga, framfusiga och glupska.

jobbansökan

Oj vad snurrigt min hjärna funkar idag. Stackars Uppsala kommun fick 3 olika ansökningar till jobbet på Jällskolans stall. Men i den sista fick jag iaf med referensnr. Nu tror jag inte på att få jobbet. Men hade det inte varit det perfekta jobbet. Jobba i stallet på ett hästdymnasium typ. Iaf om det liknar det i Rättvik. Det stallet hade varit soft att jobba i. Inte allt för slitsamt då man är ganska mycket personal och elever som hjälper till. Sen handleda elerna lite också. Och eftersom jag skulle ha koll på stället efter ett tag och hur allt funkar där så skulle de nog inte vara några större problem.

Men.. nu finns det nog folk med lite högre kompetens än mig. Jag har ju inte nå mer utbildning än dom som går ut 3an på ett sånt ställe.

komma över

Komma över saker. Hur gör man? Jag kan nog inte det.
I huvudet låter allt så bra när jag tänker, men sen när jag ska skriva ner vad jag tänker så kan jag inte formulera mig.
Vi tar ett exempel. Ett riktigt gammalt från när jag var sisådär 6-7 år kanske. Anders skar av mitt hopprep och fortfarande när jag tänker på det känner jag mig arg. Och jag fick aldrig någon som helst ursäkt för att han sönder mitt favorithopprep.  

Jag vet inte vart jag vill komma med detta egentligen. Men det är såna där grejer som jag tänker på idag.


Har satt fast Lajka ute här. En sån där skruv i marken. Hoppas ingen snor henne. Matte har svampinfektion och pallar inte att gå en massa!!! Först urinvägsinfektion, sen pencillin och pga av penicillinet får man svamp. Suck! Och svamp är inget jag förknippar med bra saker. Har ofta dykt upp som en extra börda när allt annat varit åt helvete.

Ja ja, i morse vid 10 blev jag väckt av min arbetsförmedlare. Han sa att jag skulle på studiebesök vid den där utbildningen i morgon. Lastbil.... Ehm, sen ringda han lite senare och sa att han hade lurat mig och att det var på onsdag. Alltså.. han har ingen koll. Och hur ska då jag kunna veta nånting. Jag frågar han saker men får aldrig några vettiga svar på det jag undrar. Jag vet inte vad som händer och absolut inte när det som kanske ska hända kommer hända. Hur ska jag då kunna planera nånting?

På fredag ska jag till Sala på jobbintervju. Det är väl de enda jag vet med säkerhet just nu. Men det beror väl på att arbetsförmedlingen inte har varit med och lagt sig i det. Haha.

Ja just det. Jag vet fortfarande inte om jag ska köra själv till Falun på onsdag eller om jag ska åka till Säter eller Borlänge och åka med dom som ska dit. Läskigt.. en drös främmande människor igen. En bunt förlorare, precis som jag. Haha, fast jag har kanske valt det själv lite också.

släpp det

Jag tror jag skulle behöva både en vettig förklaring och en ursäkt, för att kunna släppa. För jag kan inte, sitter typ och skakar nu, kan inte äta, kan inte göra nånting vettigt.

Ge mig mitt liv nu

Nationalteatern..

Jag hade en helt annan tanke när jag loggade in för att skriva. Men den vandrade iväg till denna låt. Allt det jag tänkte kan sammanfattas av texten typ.

Jag är nästan lika gammal nu som Daniel var när han dog... Denna låten är starkt förknippad med honom för mig.

jobb

Tallen är borta från åkern nu iaf. Har en massa ved på vår gård, men de känns inte lika bråttom längre. Gården vår ska ju inte plöjas i höst. En del är färdigsågat och en del ska bara under tak så kan man såga lite varje gång man är här. Är ju bra om man inte har nåt att göra ;-)

Jag har lagat mat och vi har käkat och diskat. Hör att farsan har somnat inne i andra rummet. snark snark. Ska väl väcka han om en stund så vi kan åka ner och dra upp båten. Men jag får surfa en stund nu istället.

Känner mig konstigt rastlös på nåt vis. Känns konstigt att inte vara själv, som jag brukar vara här.

Känns som att jag måste bevisa nåt.

God natt i stugan

Hämtat farsan vid tåget idag och varit hos Fanny och Gunnar(farmor och farfar) och ätit våfflor och lånat duschen.
Så i morgon ska vi hugga i och ta reda på den där tallen. Vet inte riktigt när, vad, hur, osv.. Men men, det skulle ju göras denna helg iaf.

I övrigt.. vete fan. Ena stunden har man en gnutta hopp och tro på en framtid.. Men i andra stunden känns allt bara är skit och som att mitt liv dog i och med att Daniel dog. Och dom små ljuspunkter som har funnits senaste tiden har blåsts ut :(

Men, jag ska hålla god min och tänka på annat i morgon. Fortsätta mina fantasier om ett liv här uppe kanske.

God natt.

Plums

Var ute och gick med Lajka nyss. Vi gick genom kohagen eftersom vi visste att korna stod och softade i en annan del av hagen. Så det gick så bra. Smög och kollade på lite grejer längre bort. Sen hörde jag en av getterna och skulle ropa in och koppla Lajka. Men jag hann inte för hon stack in på Christers gård där geten var och jagade den stackaren. Den stora geten var utanför gården och det var synd. För den hade nog inte blivit lika rädd för Lajka. Den lilla blev iaf så rädd att den hoppade i dammen för att komma bort från Lajka. Världens magplask.  Och ändå lyckades jag inte få tag i Lajka.. Så geten kom upp och började springa hemåt förbi den stora geten och Lajka sprang också förbi den stora, som inte brydde sig om henne. Men till slut så vände den lilla och Lajka hamnade på andra sidan om dom mot vad jag var. Och då när jag ropade på henne så kom hon faktiskt... Jag vet inte om hon var nöjd då när båda getterna var på samma ställe eller nåt sånt?

Men hur som helst.. Hoppas inte den lilla geten går och blir förkyld nu. Tur att det är hyfsat bra väder idag. Usch, det är ju pinsamt hur dålig pli jag har på Lajka när det gäller att sticka efter djur.

getterna i kättboDen lilla syns inte så bra och kortet är från igår när den inte var blöt.

Video

YES! Jag fick videon/dvdn att funka ihop med TVn. Men den verkar lite seg och verkar inte vilja göra lika varje gång. Typiskt mig att få en till pryl som har en egen vilja.

Vet ni vad? Jag har fan lättare att styra över mina djur(som borde ha egen vilja) än över mina apparater.

Men kul att den funkar nu. Nästa grej är att veta vart man ska ha den placerad.. tur att jag fick med en bänk med hjul så man kan prova lite olika. fundrar på att ha den vid ytterdörren för att kunna titta bra, men då får man ju rulla undan den när man ska ut och sånt. För även om jag vill ha den uppe på vinden sen så kan ni glömma att jag försöker bära den upp dit ensam.

Ensam

Är i stugan. Men det är fortfarande så kallt att det ryker ur munnen inomhus.


Jag har kikat i uthusen och stegat och räknat lite. Två boxar för liten storhäst och en stallgång. Eventuellt höns i andra delen av uthuset..? Vad tror ni om det?


Åh ibland vill jag verkligen det!!

Men ibland tvivlar jag på att det skulle funka..

Dessutom vill jag nog inte leva livet ensam... Men det verkar ju som att det kommer bli så.


???

Jag vill veta.
Hatar att inte ha koll.

Ska jag dra till stugan eller?
Vad händer i veckan?

Konståkning

Kollar på "Stjärnor på is" ikväll. Får vatten på min kvarn och börjar surfa och leta efter skridskor.. riktiga konståkningsskridskor! Hittar Teijas skateshop http://www.teijasskateshop.com/.. Och tro på fan.. En av våra gamla tränare :-D Men jag skulle inte tro att hon minns mig. Jag slutade ungefär i samma veva som vi fick henne. Tror det var hon som lufsa omkring på isen i snowjogging och visade hur vi skulle åka nån stegsekvens som jag aldrig fick till.

Men jag kom iaf så pass långt att jag slapp ha hjälm, och det var väl det som var målet för många.

Ska nog skicka ett mail och höra vad hon har för tips på skridskor för en kräsen fritidsåkare. Hittar man inga begagnade så kommer det nog gå på minst 2000, men då bör jag kunna ha dem livet ut om jag tar hand om dom.

Akuten

Varit till akuten i Avesta idag. Ringde först till sjukvårdsupplysningen och dom tyckte att jag skulle åka dit.

Både igår och idag på eftermiddagen har jag mått riktigt dåligt. Hur drygt som helst. Igår var jag hos mamma och kände att jag bara måste åka hem. Så nära att bara gråta, så jobbigt var det.

Idag var farsan här. Han kom hit med en mixer :-) Så nu kan jag göra roliga grejer, både mat och drinkar.

Farsan följde med som sällskap till Avesta. Men jag valde att köra själv eftersom jag ville försöka ha tankarna på nåt annat än hur ont det gjorde. Å så brukar jag köra aningen fortare än farsan. Jag tror jag aldrig har åkt i mer än kanske 95 när han har kört. SÅ då hade man ju suttit och bara mått dåligt och tyckt att allt gick så sakta om han körde.

Men nu ikväll känns det iaf lite bättre. Och har tagit första pencillintabletten, så nu borde bakterierna få problem ;-) Ska käka det här i en vecka. Men bra att jag fick det nu, för då kan jag åka till sthlm och hämta TVn jag köpt på tradera. En 26 tums vanlig TV för 22 spänn, det är lagomt pris tycker jag. Duger nog att ha i stugan. Sen ska man väl fixa en DVD dit också då. Men såna finns det ju ganska billigt lite överallt va?

Kent

Började ladda hem en massa kent igår kväll. Fick sån lust at lyssna på mer än dom 2 skivorna jag har hemma.

Nu är mamma här och ska hjälpa mig igång med bilen. Bäst att jag går ner då. Det regnar visst.

kissig

Jag känner mig kissnödig hela tiden.. Kan det bero på tranbärsdrickan?

Urinvägsinfektion, och snuskgubbar på nätet.

Jahapp. Varit till vårdcentralen idag ich det var som jag trodde. Urinvägsinfektion. Har inte haft det sen jag var typ 5 år, vad jag vet iaf. Så då är det ju inte så lätt att veta. Men jag fick lämna kissprov och sådär och dom stack mig i fingret och kollade tempen och en massa. Två sköterskor råkade ta mig som patient båda två så jag fick ganska mycket uppmärksamhet, haha. Men jag fick iaf veta att det var lite bakterier i kisset och att jag inte var gravid.

Bilen var dum och startade inte när jag skulle dit så jag tog cykeln. Så Lajka fick pinna på en hel del för att vi skulle hinna i tid. Nu ligger hon och vilar bredvid mig i soffan.

Fick en länk av en främmande tjej på lunar till nåt annat kommunity, så jag gick med och kollade lite. Ganska tidigt får man en "flört" från en gubbe på 53 år. Och när jag säger att jag tycker att han är för gammal så får man tillbaka:
"tråkmåns. du lever inget spännade liv va?"
 
Skulle mitt liv vara mindre spännande för att jag inte vill ha en helt främmande 53 åring? Det dryga med detta är ju att det kryllar av såna där karlar överallt på nätet.

Aah

Jag kan inte va inne en hel dag. Eller inne och inne.. Jag har sprungit mellan tvättstugan och lägenheten flera gånger. Cyklat ner till hemköp och köpt en melon m.m. och postat brev.

Men nu ikväll blev jag så rastlös att sista kissningen med hunden resulterade i jobbingtur med mina nerhasande för stora jeans, i regnet. Å visst vi sprang väl runt här på gatorna i en kvart bara, men satan så skönt på nåt vis. Sen när vi kom hem så gjorde jag 50 sit-ups.. Dom första riktiga som räknas sedan kotknackaren sa att jag skulle göra såna.. Det sade han redan i april ;-) Fick tummen ur ett halvår senare, haha. Men nu ska det göras minst varannan dag va?

I morgon blir det nog ridning igen.

Sen får vi se om jag vunnit tradera auktionen. Lagt bud på 25 spänn på en 26 tums TV att ha i stugan.. Men den ska hämtas i sthlm, men jag hade ju ändå tänkt ta mig ditåt snart igen. Och räknar med att Clabbe kan hjälpa mig med vägbeskrivning :-)

blä

Idag finns det ingen som tycker om mig tror jag.

Var meningen att jag skulle ut och jobba i natt, men sen blev det inget med det heller. Tråkigt på sätt och vis. Det var bildistriktet som faktiskt är kul ungefär halva tiden av det man jobbar, och sen skulle jag behövt springa i lite trappor tror jag. Vill inte tappa kondisen.

Det regnar ute... Så, vem vill följa med och simma nu? Dom stänger 19:45 så det är lite bråttom.

Irriterande att jag sov till kl 13 helt i onödan när jag ändå var vaken vid 7 och kände mig pigg.


Äsch.. vi tar allt motionerande i morgon istället.


Nu ska jag ringa min far och fråga om han har hittat den där mixern han lovade att jag skulle få för flera år sedan. Skulle inte förvåna mig om det man kör i den i början smakar rök.. Allt hos han luktar rök. Man ska inte röka i fönstret, all rök blåser in då.


Hopp

Jag tror jag är kär  :-)
Harley och jag hoppar

Farsan tog lite kort.. men en annan gång ska jag be nån stalltjej istället som ser vad dom gör och inte knäpper på marken, himlen eller unerdelen på hästen enbart. Haha!

RSS 2.0