Sjuklingen

Tre dagar med hög feber.  Idag verkade hon bättre.  Redan vid 5 väckte hon mig och ville dricka och drack både juice och vatten och åt några vindruvor.  Sen somnade vi om. Vid frukosten åt hon lite och drack en del. Sen har hon tittar på film,ätit isglass och haft nåt att dricka till filmen,  fick även en bit sockerkaka som tydligen inte var god.  
 
Men vid lunch bara grät hon och hostade.  Vägrade äta och dricka.  Gick upp och lade henne och tempen var 38 nu. Var 37,5 efter frukosten.  
 
Jag trodde verkligen att det hade vänt, men det verkar inte så nu ändå. 
 
Hon får väl sova ett tag nu så får vi se hur vi ska göra sen. Ringde 1177 igår. Men den sköterskan verkade tro att jag var en hispig förälder med ett helt vanligt barn. 

Usch

Såg att världens största idiot har Facebook.  Inte sett människan sedan 2003 och såg bara hjässan då men blev hysteriskt rädd och på kvällen grät jag när jag berättade det för Daniel i telefon. 2001 var sista gången jag träffade den människan och det han gjorde fick han 2,5 års fängelse för.  Att han ens bor i Säters kommun är för mig obegripligt.  Hade dom inte häktat honom och satt han i fängelse så hade många velat slå ihjäl honom!  Så egentligen borde han tacka mig och min mamma som såg till att det blev polisanmält. Är det okej om jag dödar honom nu? 

Ja

 
En bild säger mer än tusen ord.

Sjukling

Molly har varit sjuk hela helgen.  på nätterna vaknar och hon gnäller hostar och gråter flera gånger. Har dålig aptit på dagarna.  Och jag blir orolig när hon äter dåligt.  
 
Tur vi inte följde med upp till Hälsingland.  Hade blivit för jobbigt för Molly.  
 
Igår kom farsan och hälsade på.  Molly sov middag när han kom, hon orkade knappt sitta på stolen vid lunchen och rörde inte maten.  Så när hon vaknade fick hon nåt mot febern så blev hon lite sig själv och orkade prata och äta. Vi tycker ju om besök, det är alltid trevligt. Dessutom handlade farsan lite som i behövde på vägen.  Men jag hade behövt juice och välling också. Välling är praktiskt när hon är så trött att hon knappt orkar sitta så kan välling funka och är både vätska och näring. Sista vällingen tog slut i går kväll. 

Vi lever

Nu ledig i två dagar.  Det behöver både jag och Molly. Jag är trött och Molly började hosta i morse,  En stund efter middagen idag hostade hon så hon kräktes. Så det blev ett litet bad. Och nu barnprogram med pyjamasen på. 

Trött

Oj vad jag vill sova nu. Väntar på ultraljud nu. Den är alla besök klara här.  

Nervös

Somnade tidigt och vaknade och kissade. Sen fastnade jag lite vid tvn och datorn.

Nervös för hela jävla dagen i morgon. 3 olika saker i Falun och den första är väl värst. Och den andra måste jag leta på, vet inte vart jag ska riktigt. Och vet inte hur jag mår då.

Sen på eftermiddagen nytt ultraljud så får vi se hur det ser ut nu då.

Börjat prata om att flytta till Daniel. Och att försöka göra mig av med hönsen. Vill ju egentligen behålla. Lill-Erik, lohmanhönsen och några dvärgkochintjejer. Då blev det typ hälften av alla jag har.

Sen dök det upp en del spöken i huvudet. Har svårt att lita på folk. Kan väl bero på en tidigare idiot. Och att jag tror att alla killar är såna idioter, fast att jag inte vill tro det- Blev ju inte direkt mindre stressad av allt nu.
 
PÅ fredag ska jag jobba igen 7-15. Trivs på jobbet, men tidiga pass är asjobbigt särskilt när jag har Molly och ska få henne till dagis och efteråt hem och fixa mat och sånt och försöka hålla mig vaken till det är sovdags för henne. Fast nu om jag fixar hundvakt drar vi till hälsingland på fredag också. I så fall måste jag packa och få allt klart efter morgondagen. Och en heldag i Falun och Molly kan bli på dagis ända till 16 om sista besöket inte går väldigt fort. Och hundarna blir själv på tok för länge. Jag har alltså två dagar framför mig där jag kommer vara så sjukt trött, och inte har nån möjlighet att vila. Det är det första besöket i morgon ska handla om. Men det är ju skitsvårt att förklara för nån som antagligen inte förstår. Sist nämnde han körkort. Och det är ju lugnt, det är ju inte narkolepsi jag har. Jag känner ju när jag blir trött. Men om jag blir så trött när jag kör så kanske inte Molly blir hämtad i tid?
 
Undra om vi ska ta volvon? Jag hade även behövt svänga förbi enbacka kvarn för att köpa kross. Men jag kände att värpkoncentratet från lantmanna på 20 kg var för tungt för mig (ligger kvar bak i bilen). Vad är då en säck kross på 30 kilo? Eller allra helst mer än en säck egentligen. 
 
Det är för mycket för min hjärna nu. Jag hatar såna här dagar. Klockan är ställd på 06:30 och det är knappt om tid, men allt för 10 min extra sömn. Packade i lite frukt i min väska och hoppas jag kommer ihåg att ta med den så jag får i mig nån näring till frukost efter vägen. 
 
Haha det är ju komiskt att man får en tidig läkartid för just sånt som gör att jag mår som jag gör. 
 
Sen efter helgen ska jag jobba på måndag igen. 
 
Så oavsett vart jag hamnar i helgen så tänker jag försöka vila ut, fast det är svårt med en morgonpigg 7 åring. Hon brukar väcka upp allihop, även min Molly som annars sover hyfsat länge. Fast i morse väckte hon mig kl 8, så jag sov till en pippifilm på förmiddagen efter frukosten. Det är ju lite så jag löser mina lediga dagar om jag inte får sova länge. 
 
 

Lunch

Jag blir inte mig själv före lunchtid alltså.  Kännt det andra dagar också.  Det är först då jag vaknar till och inte enbart längtar efter sömn. Har inte tänkt på det förut. Måste försöka förklara för neurologen på ett vettigt sätt på torsdag.  

Ah

Vilken lättnad att bajsa ordentligt.  Det var länge sedan.  

Bilförbannelse

När jag väl ha fått ett jobb som är helt okej så vägrar bilarna samarbeta.  Volvon dom var lagad började strula på vägen hem igår.  Så jag satte timer på motorvärmaren på brorsans eftersom den inte startar om den är kall.  Men den startade inte ändå.  Och volvon totslvägrar att hoppa igång.  Volvon har batteri och fungerande lås, det har inte kian. Men eftersom ingen startar kan jag ju inte kabla igång den lilla heller.  
 
Mamma är på väg för att hämta mig nu. 

Pasta

Råkat äta mycket pasta senaste veckan.  Gjorde ju en dunderladdning med färssås i torsdags.  Men pasta i princip varje dag utan att magen har ballat ur, det är annorlunda. Men hård ➕ järn = ännu hårdare..  kanske dags att äta päron.  Det brukar lätta upp lite lagom. Jag som just var och handlade äpplen, apelsiner och röd grapefrukt.  

Jobb

Jobbar dom personlig assistent nu. Det är på ett lugnt ställe.  Brukaren tittar på serier hela dagarna. Men behöver hjälp då och då med en del saker.  Men der blir mycket surfande på mobilen och har haft plattan med också.  Tar nog med bärbara datorn nån dag.  Gillar den bättre. 
 
Funderar på att lära mig sticka raggsockor.  Det är bra att ha. 
 
Men mitt stora problem är tröttheten. Skön fåtölj. Lugna stunder.  Ibland tråkiga serier.  Förra veckan såg vi en som hette bitten den var spännande, varulvar.  
 
Idag jobbar jag 7-15 och i morgon 15-23. Har Molly också.  Men får försöka klämma in en middagssovning för att fixa vara vaken länge.  
 
Tror inte någon förstår det här med tröttheten,  möjligen mamma, hon är ganska lik mig. Daniel verkar mest tycka att jag är lat och att jag inte får nånting gjort hemma fast att jag varit hemma så mycket. När jag har Molly får jag fullt upp med matlagning, disk, lite städning och skötsel av djuren.  Och när jag inte har haft henne har jag inte varit hemma så mycket,  ofta sovit hos Daniel tex. 
 
 

Mer drömmar

Igår natt drömde jag att jag lånade Stefan Sundströms fyrhjuling och åkte runt inne i Säter.  Och en massa mer grejer hände.  
 
I natt hann jag inte drömma.  Upp tidigt och iväg till dagis och jobb. 
 
Klockan var ställd på 5:35 och jag vaknade 05:17 och var kissnödig.  Minns inte sist jag sov en hel natt utan att behöva gå upp och kissa. 

Drömmar

Drömde att jag hade fått barn.  
Och en sköterska som även sa att han hade dött i magen pga moderkaksprovet. 
Sen låg den kvar i magen till slut i alla fall. 
 
Sen var jag bjuden på tacokväll hos en kompis L om jag tog med ett paket quornfärs. Hon bodde i sthlm i drömmen.  När jag kom dit var hon en annan kompis E och en till tjej som jag inte kände.  Vi skulle baka pizza och så skulle vi på nåt grejs där man kunde vinna en butplug.  Jag blev väldigt besviken över fyllningen på pizzorna, en med banan och fikon och två med lakritsremmar och julgransglitter. Sade att jag kanske kunde äta nån kant. 
 
På riktigt blev väckta av Doris.  Och hon skällde inte på nån sak idag utan på en räv.  

stressad

Hemma från jobbet sen ett tag. Känner mig lite stressad nu. Bestämde att rida med Sandra i morgon. Men jag är ju lite halvkrasslig och i morgon är min enda dag som var helt tom och obokad innan fredag liksom. Och vem vet, tills på fredag och helgen kan det ju dyka upp nya saker.

Borde sova och försöka komma upp någorlunda i tid i morgon för att försöka vända dygnen åt rätt håll tills på onsdag. Lite svårt att ibland jobba till 23 och sedan börja 7. Fast nu har jag ju två dagar på mig iaf. Åh bara två, nu blev jag mer stressad.

Nyår

Jag spenderade nyåraftonskvällen på jobbet. Slutade 23 och åkte hem, Daniel var där och hade ordnat bättre lyse i ladugården och bytt lampa på bron ich bytt hela armaturen på lampan utanför bron. Superbra kille den där!
 
Idag satte han för plast i fönstren som är lite trasiga i ladugården medan jsg matade hönsen. Några fler tuppar skulle behöva slaktas, slaktade 3 st tisdagen innan jul, fick lite hjälp avven som är mer van.
 
Idag slaktadeslaktade vi den stora tunga tresitssoffan i lilla sovrummet. Så den slängdes ut i bitar som gick att bära. Sen fick 120 sängen flytta upp dit igen. Så nu är köket bara kök igen och gäster kan sova bra i lilla sovrummet. Tyvärr kände jag att det blev lite för mycket för kroppen att bära och springa i trappen.
 
Nu är jag på jobbet igen. Mitt tredje pass som personlig assistent. Lugnt ställe, inte tungt. Mycket dötid men det finns wifi så jag klagar inte. Passar mitt tillstånd bra just nu. Men jag gruvar mig för dagtid på onsdag och torsdag, 7-16. Jag har även Molly på torsdag så då måste vi gå upp tidigt som fan. Och går jag upp före typ 9 brukar jsg behöva sova middag under dagen. Så vi får väl se hur det kommer gå. Får inte ta modiodal nu heller ju. 
 
 Läkarbesök i Falun på tisdag. Får se vad hon säger. Finns risk för sjukskrivning. Vet inte själv vad jag vill. Men jag antar att jag bör lyssna på dom oavsett vad dom säger. 

Gungade

Om jag tyckte det gungade den 23e så var det ingenting mot den 27e.

RSS 2.0