Vuxentid?

Det är jobbigt att ha alla barnen hemma ensam på dagarna. Stora Molly och Oskar är mest krävande. Sen på kvällen kollar hon på barnprogram hur länge som helst när man tror att man ska få kunna koppla av till nåt tv program kl 20. Daniel sitter mestadels med sin dator och kollar på Youtube eller nåt annat. Och Oskar ligger hos mig, nu har han somnat efter en skvätt mat. 
 
Just skulle behöva träffa någon vuxen människa då och då faktiskt. 

Grönt

Växthuset 

Fredag

Här är vad  vi gjorde i fredags. Såpbubblor är roligt och nyttig träning för Molly. Sen var det hökörning där jag har ponnyn nu. Efter att Lät hö var inne hösten dom på mat. Och Molly gjorde värsta framsteget med toabesök, erkände att hon faktiskt var kissnödig och kissade på vuxentoa när jag var med och höll lite så hon inte skulle trilla ner med rumpan. 
 

Bvc

I onsdags vägde Oskar 5880 gram och var 60,5 cm lång. Nu ligger han på normalstrecket, har traskat upp från det under normal. Han togs ju ut tre veckor för tidigt så han hade lite att jobba på i början. Och hamnade i respirator så starten var väl inte den bästa. 
 
Jag  har en vän som fick barn nyligen och som väljer att inte amma. Hon ger det inte ens ett försök fast mjölken kom och sådär. Jag förstår att vissa kanske måste ge ersättning för att dom inte får amningen att funka. Men att inte ens försöka tycker jag är väldigt egoistiskt. Bröstmjölken innehåller ju antikroppar och är bäst anpassad för bäbisen. 
 
Det är iaf vad jag tycker. 
 
Och visst tycker jag att det är drygt att amma ibland, som när Oskar vill äta ofta på kvällarna. Och då är ju Daniel hemma så jag kanske skulle vilja göra nåt själv om han kunde mata ett mål. Men offra hela amningen? Nej. Funderat lite på att skaffa en pump ändå. Vi har mjölk i frysen från tiden på neo, tyvärr i halvlitersflaskor. Men när Molly fortfarande ammade kunde jag åka iväg en hel dag eftersom vi hade sparat mjölk i frysen. Hon kunde äta både tutte och nappflaska. 
 
 

RSS 2.0