Morgon

God morgon.. Sitter på jobbet. Ingen behöver gå upp före 8:30 idag, men bäst för mig att vakna eftersom dagpersonalen kommer kl 8.

Hänt en del i mitt liv. Men har inte tid att skriva mer nu typ.

Denna vecka tillbringar jag varje dag på jobbet, fast i tisdags var det bara 4 timmar, men ändå.


På jobbet

Bra att man får lite timmar att jobba då och då iaf. Bara idag kommer jag ha gjort 11 timmar. Lite enklare än på tidningstjänst.. Där man jobbade 3 eller 3,5 timmar per natt. Men jag ska ringa henne nån dag och säga att jag finns till förfogande om dom behöver personal. Skulle fan behöva springa lite trappor för att få bättre kondition igen :)

Trött, men vet att jag inte kommer kunna sova på ett bra tag här.

Mycket tankar i gång i skallen också.

Ska nog till Falun på lördag. Kolla på Di Leva, Stiko Per och Melody Club bl.a. Granny goes street, gratis inträde :-) Massa fler uppträder under dagen också. Och grejer även för barnen m.m.

Sommaren håller på att ta slut och jag griper efter dom sista halmstråna eller vad man kallar det. Har badat 2 gånger senaste veckan. I tisdags i Långsjön i Borlänge och igår vid Matsbobadet. Vill inte att sommaren ska vara slut redan. Jag vill inte ha mörker och blött. Iaf inte ensam i mörkret :(

Men det är ju som det är. Linus drog till Danmark i måndags. Men det hade väl redan skitit sig, kanske var det för att han skulle dra dit. Men jag blev ganska lack och gjorde inte saker bättre iaf. Men vad fan? Man måste ju få ifrågasätta vissa saker. Men som vanligt när jag undrar om saker så går det åt helvete, ibland snabbare än andra gånger. Vi får väl se hur det blir och när han kommer hem. För hem skulle han komma iaf, även om han sa till mig att han inte visste om han skulle komma tillbaka.

Jobbet håller mig kvar i Hedemora. Det är både tråkigt och kul. Dessutom hade jag en del pengar så fast jag hade tänkt sluta rida så betalade jag in. Och det är ju grymt jäkla kul!!! I tisdags hade vi teori, och tittade på video när Kyra red, lite mer avancerat än förut. Och vi ska fortsätta jobba med skolorna och lite åt bakdelsvändningar.. Med fokus på vad vi gör med vikten, hjälperna osv.. Jag har ridit Sabina 2 gånger och jäklar vilken känslig häst. Kom knappt runt volten först, men när Pernilla sa åt mig att tänka på hur jag satt och att jag måste sitta för att rida på volten. Då gick det mycket bättre :) Tror verkligen att det var bra för mig att få rida henne. Liten aha upplevelse där för 2 veckor sedan :)

I morgon ska jag och Sandra kanske rida Henke och Bolkora, beror på om dom är lediga och om det inte regnar för mycket. Jag undrar när Krista och Vega ska komma hem? Vega skulle ha startat på Åland för ett tag sedan men blev halt! Så Erik valde att behandla henne. Jag gillar inte sånt där... Massa konstigheter. Då skulle hon bli bra på 2 veckor lät det som annars skulle hon fått komma hem och vila mycket längre. Jag tyckte dom kunde fått komma hem istället. Längtar efter dom ju!!


RSS 2.0