Tidningar

Ska jag försöka köra tidningar igen?
 
Dom ringde idag.
 
Ska dit både lördag och söndag natt och se iaf.
 
Hoppa in ibland bara.
 
Men jag vet ju hur mycket tid det brukar ta innan man kommer in i det och fixar det på den tiden sm är tänkt... Och eftersom Daniel börjar 7 i Hedemora måste jag ju vara hemma innan han ska till jobbet. Blir det tajt med tid får väl jag skjutsa Mollan till skolan så han slipper det på vägen till jobbet iaf. 
 
Jag gillade ju själva jobbet förut, men inte tiderna. 
 
I Säter börjar man 02:45.
 
Skulle få köra en vända som bland annat gick ut till Dalkarlnäs, Gessån och Hea och den biten känns ju som finkörning. Antar att det även är lite trappor i stan nånstans också.
 
Jag vill testa och känna mig för lite iaf. 

Operation

I måndags åkte vi ner till Daniels syster, vi sov där för att slippa åka så tidigt på tisdagsmorgonen. 
 
Tisdag 7.30 var vi på sjukhuset. Efter en snabb promenad från parkeringen vid studenternas.. som blivit nästan lika dyrt som att parkera vid sjukhuset!! 
 
En del väntan med en hungrig grabb (men ganska nöjd och glad)som inte hade ätit nåt sedan han ammade kl 2:30 på natten. Han fick dricka vatten och saft. Vid 9 tiden fick han duscha. Sedan gick det ganska snabbt iväg til operation. Håret hann torka på vägen dit. Jag fick gå med in när han skulle sövas. Det fick vi inte göra när Molly opererades. Han fick sövas med mask eftersom dom inte hade nåt bra att sticka i. Så kunde dom sätta infarter sedan när han sov. Han är ju blyg för andra människor så han grinade varje gång nån annan gjorde nåt med honom. Men han somnade snabbt. Så jobbigt det kändes att gå ut därifrån. Han förstod ju inte alls vad som väntade honom, men jag visste ju att dom skulle göra illa honom. 
 
Operationen skulle ta 1,5 till 2 timmar. Vi gick och käkade i fiket vid ingång 70. Sedan gick vi tillbaka till rummet på barn och väntade på att dom ringde. Tog nog 2,5 timme. 
 
Läkaren hade kännt innan operationen och tyckte att hon kände en tesikel i ljumsken. Och under operationen hittade dom båda i ljumsken så dom kunde ta ner båda. Skönt det, annars hade det behövt bli en till operation längre fram. 
 
Det fick bli uppvak på BIVA för att hålla extra koll på andning m.m. eftersom man kan vara känslig för sövning när man har dystrofia myotonika. Oskar fick komma upp och amma. Och han sov mycket också. Och jag fick till en liten sovstund på soffan i anhörigrummet. 
 
Närmare kvällen fick vi komma ner till vanliga barnavdelningen igen. Eftersom han hade kateter och nån mer sladd var det lite bökigt när man ville ta upp honom.
 
Natten gick bra, han var ledsen vid 01;30 men då fick han alvedon sedan sov han ända till ca 7 tror jag. 
 
Rond vid ca 10 och info om att vi skulle få gå hem. Bort med katetern och så skulle han kissa innan vi skulle få gå hem. Men han hann inte ens få på sig en ny blöja så kissade han eftersom dom hade sprutat in lite koksalt i blåsan innan dom tog bort katetern. Så då var det bara att packa ihop och åka hem. 
 
Vi åkte till Daniels syster och hämtade grejer och käkade där. Daniel fick faktiskt sova kvar på sjukhuset över natten han också, det var skönt tyckte jag. 
 
Jag hade varit så nervös inför sövning så jag hade inte tänkt så mycket på att han skulle ha ont efteråt. 
 
Vi kom hem igår kväll. Och idag jobbade Daniel och nu har han åkt upp till Hälsingland för att hämta Mollan . Så jag och Oskar är ensamma. Och han har så ont i pungenså han ligger bredbent i soffan och leker med sina grejer, sover och äter ganska bra. Fått bli mycket välling och amning eftersom ham får ont om han sitter för upprätt. Men lite moussaka och banan har han också ätit. 
 
Jag funderar på att ta fram löpbandet för jag känner mig smått rastlös av att vara så pass still som jag varit idag. Kört diskmaskin, planerat om några tomater och kört i gång en tvättmaskin. Och sov på soffan samtidigt som Oskar mitt på dagen.. i flera timmar. Det behövdes efter sjukhusvistelsen och även snålt med sömn veckan innan. 
 
Nu får man bara hoppas att tesiklarna kommer stanna i pungen och att dom kommer må bra. 
 

RSS 2.0