Trök

Fick precis en sån där känsla av meninglöshet igen. Dessutom har jag skit ont i benet av dom här klumpiga skorna.

scarten

Det är ju scarten som är glapp.
Vem fan kom på att man ska använda scartkabel?? Är ju den mest idiotiska kopplingen som finns, jämt strul på såna.

På spåret

Ringhals brinner-Asta kask
Inte så illa.
Däremot har jag ingen bild på TVn.
Undrar om det är TVn eller boxen som kukat ur?

Geléhallon

Varför tog jag inte med mina geléhallon till stugan när jag ändå gick förbi bilen. Har förresten mer grejer i bilen som ska hit. Och kanske lite saker här som ska till bilen. Har en banankartong med grejer i bilen. Lite sängkläder, handukar och ett rivjärn och säkert nåt mer spännande som jag glömt bort. Sen ska jag byta ut kattlådan här mot en större som jag har i bilen. Har en pulka i bilen så jag bör kunna få hit grejerna.. Det dryga är ju att bära in det på gården, snövallen är det svåraste..

Insnöad

Jag tror att jag har snöat fast här. Eller iaf min bil. Den står pa grannen gård och igår när jag kom var det nog en dryg decimeter nysnö där. Idag hade det drivit på gården och kommit mer snö. SÅ bakom bilen var det minst 40 cm skulle jag tro. Och åtminstone 2 dm efter vägen ut till stora vägen. Jag tror inte att jag kommer ut där utan att fastna tusen gånger.

Har varit ute på promenad med Lajka. Den korta lilla rundan som i vanliga fall tar 10 min tog nog 45 min idag. Snödjupet varierade mellan strax ovanför knäna till grenen. Snacka om att det var drygt! Lajka simmade mer än gick, tror inte hon nådde ner till marken nånstans där det inte har varit plogat tidigare.

I snön i Kättboåsen.

Undrar vem som har hand om plogning på småvägarna här nu när ingen bor i grannhuset? Det är faktiskt två andra bofasta här. Det var bilspår till Christer som bor längre in på vägen där min bil står.. hoppas det blir plogat. Och tanten i lilla stugan har då en snöfri bil på gården, men inga spår från nån bil i snön och en grov snövall, hon kommer nog inte ut. Jag gick t.o.m. och funderade om hon låg död där, fast bilen var ju snöfri.. men det finns kupévärmare.

Undrar om traktorn som står vid min bil fungerar? Undrar om nyckeln finns där? Jag kunde ha plogat :-) Har faktiskt kört hjullastare och övat i två veckor nu.

Stugan

Idag var sista dagen för den här veckan(hjullastarkurs). Vi jobbade in fredagen igår... eller hmm halva torsdagen också. Så jag passar på att vara i stugan.

Har varit här i några timmar och börjar väl få upp lite värme, 17 grader i lilla rummet och 11 i det stora nu.

Snön vräker ner och det är djup snö här ute, tur att det iaf märks skillnad att gå där vi skottade vid nyår och andra ställen.

Stugan februari 2011

Ska gå ut och hämta mer ved snart,tror jag tar med tumstocken och mäter snödjup, måste vara asmycket.

Börjar dessutom känna mig rastlös. Skulle vara skönt att bara dra hem samtidigt som jag vill vara här. Fan att man ska vara så schitzofren.

Operation

Pratade med farsan nyss. Han ligger på lasarettet i Falun sedan i måndags. Nu har han fått veta att han åker till Uppsala för operation i morgon. En hjärtklaff är dålig. Så på bara några dagar har det hänt mycket där. Men jag antar att såna operationer är ganska vanliga trots allt, men det känns läskigt ändå, att dom ska skära i min pappas hjärta. Och hans fina liknelse med att rensa fisk, haha.

I måndags krockade Erik med mammas volvo. Han mötte en traktor som det låg en lastbil bakom, och plötsligt kom det en audi och körde om och krockade med Erik, hade inte han hunnit styra undan en del så hade dom frontalkrockat totalt. Nu mosade han hela vänstra delen fram på volvon. Och eftersom Erik stryde undan upp i en snövall så pajade även soppatanken. Bilen blev bergad till volvo i Östersund och dom trodde inte dom kunde laga den för att dom inte hade delar till en så gammal bil 77a. Hur som helst så även Erik var på sjukhus i måndags, men han fick lite värktabletter, och dom trodde bara att det var musklerna i nacken som hade påverkats, så vi får hoppas dom har rätt.

Jag har varit hemma och varit sjuk idag. Kände att jag inte orkar vara där idag, ont i halsen, mensvärk och för mycket just nu. Antar att jag lär dit i morgon, allra senast på fredag om jag ska kunna bli godkänd i hjullastarkursen.

Mycket i mitt huvud senaste tiden, väldigt mycket.

RSS 2.0