Schampo

Imorgon kommer jag inte ha tvättat håret på 7 dagar. Gången innan gick det 6 dagar mellan hårtvätten. Det är helt okej att skölja genom och stoppa dit lite balsam, men jag jobbar på att försöka sluta använda så mycket schampo. Vi får väl se hur det går med detta projekt. Just nu är det rejält flottigt iaf, men gör det nånting egentligen?

Furuvik

Det blev en lyckad dag. Fint väder ända tills vi var vid karusellerna som var det sista vi gjorde. Jag och Molly åkte en liten berg och dalbana som nästan blev lite läskig, men då höll jag om henne och sade att det var kul typ och då blev det kul. Regnet öste ner och eftersom den var gjorde för lite mindre personer än mig så stack knäna upp och regnet rann längs benen in under kjolen. Och det blev som en stor vattenpöl på golvet. 
 
Det vi började med på dagen var att kolla när dom matade schimpanserna. Det har jaginte sett förut så det var roligt även för mig. När första schimpansen kom åt vårat håll blev Molly lite rädd för den, så hon stod och kramade lite på mig, men sen gick det bra när dom fick frukt inkastad till sig och 4 stycken var nära där vi stod.
 
Lite ponnyridning blev det sen. Molly red en liten shettis och jag gick med bredvid och hon blev att luta sig framåt och då åkte benen bakåt och hon blev vinglig även åt sidorna så jag behövde verkligen gå med och rätta till flera gånger. Tror Belles westernsadel här hemma är stadigare och bättre att hålla knoppen där än i handtaget på den där ponnyputan. Stora Molly red ett russ på ponnyridningen.
 
Jag och min Mollyåkte nå små runda båtar som gick förbi lite olika djur ute och in i en grotta med film på fiskar och nåt skelett typ. Riktigt mysig tur. Synd att stora Molly missade det för hon blev skraj och vågade inte åka. 
 
Vi var ut i nåt bunkeraktigt, typ museum också. Även där vågade inte stora Molly gå ner. Men jag och Molly knatade rnt i gångarna där, svalt och skönt där nere för solen värmde väldigt mycket. 
 
Efter det käkade vi mat, jag och Mollt delade på en tallrik med varmrökt lax och potatis, eftersom vi fick 6 potatisar så räckte det åt båda. Och sallad och sås. Gick förbi en hel del djur. Jag och Molly hade väl fullt sjå hela dagen att försöka hinna med dom andra. Stora Molly ville bara vidare hela tiden och lilla Molly stannade gärna och plockade stenar efter vägen. Hon fick åka vagn ibland, men gick mestadels. 
 
Vid karusellerna försvann Daniel och stora Molly gång på gång. Lite tråkigt eftersom den första karusellen dom åkte kunde Molly också ha åkt, men då blev det inte så alls, eftersom vi inte hann med. Kändes som vi bara gick runt och letade efter dom större delen av tiden vid tivolit. Så till slut åkte jag och Molly den lilla berg och dalbanan i vändan efter stora Molly eftersom vi hamnade i kön en bit efter henne. Regnet vräkte ner och man kunde ju inte ha paraply där så jag hann bli väldigt blöt. Molly hade oaf regnkläder, fast bara sandaler. Vid bilen fick jag byta till torra kläder på henne och det hade ju regnat in mycket. Stora Molly hade bara regnjacka och var så blöt och kall hela vägen till bilen så hon grät. Daniels mamma och Leffe var med under dagen också, det kanske jag inte nämnde. 
 
 
 Tog inte så mycket bilder, hade fullt upp med att hålla Molly i handen eller ränna efter henne nånstans. Daniel tog iaf vid ponnyridningen och jag hoppas han tog nåt mer jag kan få. 
 

Furuvik

I morgon åker vi till Furuvik över dagen. Jag, Daniel och Mollysarna, sen möter vi upp Daniels mamma och Leffe där också. Hoppas på bra väder.

Belle

Jag har kört Belle en gång. Görel och Eiwor kom och hjälpte till.
 

Molly4 år

I lördags hade vi födelsedagskalas för Molly. Trevligt och fina presenter.
Även Fanny och Kjell kom ner från Mora. 
 
 
Daniel och stora Molly sov kvar, dagen efter var vi till en av småsjöarna här och metade, efter det badade ungarna i poolen. 
 

Fest

Mattis, Trogen , Stefan och Jennifer kom den där lördagen. Vi käkade middag, drack, spelade lite pingis och kastade lite pil. Perfekt väder för att sitta på logen! Nu blir det inte för kallt där längre. Blev en väldigt trevlig kväll/natt. Tror vi var uppe väldigt sent.

RSS 2.0