Det är kärlek och Mohlavyr

Nu har jag fyllt i kontrakt på att dom ska komma hit och spela den 23e april.
 
Har ju velat göra nånting här på logen. Vi hoppas på bra väder eftersom det blir lite väl tidigt på säsongen. Skulle det bli lite folk och väldigt kallt får vi väl köra i köket.
 
Har lite jobb med att röja upp en del där ute, tänkte att vi håller till på övre plan. Lite mer belysningar och ett gäng billiga fleecefiltar kan nog vara bra att ordna tills dess. På övre planen finns det bord, stolar, soffor och soffbord. Kan nog bli riktigt mysig kväll så jag hoppas verkligen att mina få vänner vill komma hit och att dom bjuder med sig extra folk. Det kluriga här är ju att folk drar sig för att åka ut i skogen. Ska man dricka kommer man ju inte hem utan chaufför. Men det finns ett visst antal sängplatser. Banden har väl första tjing på bekväma sovplatser, men dom skulle ha med madrasser. Och tar man med sovgrejer har vi nog möjlighet att klämma in mångai värmen i huset. I sommarrummet i uthuset kan vi nog ställa in ett elemnt så det blir ett extra rum med värme. Med bra sovsäck finns det i princip obegränsat med ställen att sova. 
 
Tänker att vi dricker nåt gott(alkohol är frivilligt), lyssnar på banden, umgås, kanske grillar lite korv eller nån annan enkel mat på kvällen för den som blir hungrig. 
 
Jag kommer st för mat, och dricka åt bandet och kanske milersättning också, minns inte riktigt. Så ett litet bidrag tar jag tacksamt emot, kanske kan ställa dit grindslantburken och skriva till nr för swish. 
 
Tänker lite att eftersom detta är exakt en månad efter min födelsedag så blir det lite utav en födelsedagskalas också. Hade ju ingen stor 30 årsfest direkt. Så nu vid 33 satsar jag mera ;)
  
 
 

Falun och Säter.

Efter läkarundersökningen letade jag mig ut till en liten by och köpte ägg för 25 kr/styck. Avelsägg, plymoth rock heter dom.Så nu ligger det 8 såna och 2 lohmanägg i kläckaren.
 
Sen kte jag och åt på dalasalen, så gott och nu var det buffé även på den vegetariska maten. Så jag åt morotssoppa, nån röra med matvete och morötter, och nåt klafs med bönor. Sen gick jag och tog fisk,sås och potatisgratäng också. Och åt mycket diverse bönor och ärtor från deras fina grönsaksbuffé också. Är nog bästa matstället jag vet :)
 
Sen var det Kairos tur att träffa doktorn på djursjukhuset. Först fick vi gå ute, Sen upp på britsen och kände igenom bakbenen och han reagerade på vänster bakknä. Spruta, sova och röntga. Mycket ledvätska och artros i vänster bakknä. Så dom vill gå in och titta och kanske åtgärda det dom eventuellt hittar där. Fick utskrivet smärtstillande igen åt honom. Operationen kostar ca 20 000 men försäkringen borde täcka det. Synd på en hund som inte ens fyllt 3 år än alltså. Nog för att han är jobbig ibland, men jag vill ju inte att han ska ha ont. Dom kan inte heller lova att han blir helt bra efter operationen heller. Suck :(
 
Idag fick Molly följa med sin pappa efter badet som jag var med henne på. Så nu ikväll känns det sjukt tomt här. EFter badet åkte jag till Hea och väckte mamma, Sandra och Tommy!! Haha!! klockan var trots allt 11. t en andra frukost med dom, sen letade vi både slalomgrejer och skridskor. Erik kom förbi med Wix så jag provade rida honom ett varv runt byn, trevlig pålle, fast ofräsch trav som tusan.
 
Sen åkte jag, Sandra och Tommy skridskor på Ljustern. Doris sprang med oss, Kairo fick vänta vid slogboden vid campingen. Åkte ca 1,5 km och isen var för mjuk och knagglig, men det blev en runda runt Sågholmen.   

Läkaren

Igår var jag på min årliga besiktning på neurologen. 
Ny läkare.
Han undersökte mig lite och så togs EKG, puls, blodtryck och blodprover. 
 
Han tyckte att jag möjligen skelade lite, att vänster öga inte hängde med riktigt. Remiss till ögon.
 
Även remiss för ultraljud på hjärtat. 
 
Idag ringde han och berättade att järnvärdet var lite låg, men det var ju fortfarande inom normala gränserna. 
Sen verkade han bekymrad över att jag hade låg puls, 58. Så både han och kardiologen tyckte att det vore bra att göra ett ultraljud på hjärtat. 
 
Fan det känns lite jobbigt detta alltså. Hålla på och hitta fel på mig, vet inte om ögonengrejen eller hjärtat känns värst. Lovade att försöka dricka lite av den där äckliga blutsaften jag köpte förut. Ta rena järntillskott kan dom glömma, för en redan hård mage plus den där skiten ställer till problem för mig. 
 
Ja just ja, fick utskrivet lite Movimodal mot tröttheten att ta vid behov. Mamma nämde dock att den var väldigt dyr, ca 1000 kr för en kartong på 90 tabletter. Får se om jag känner att jag har råd att hämta ut det. Fortkörning och veterinärbesök(Kairo) stjäl mina pengar just nu. 
 
 
 
 

RSS 2.0