grejer

Bilen är knökfull i grejer, orkade inte bära in det nu, är redan trångt här i hallen med flyttlådor. Jag släpade hit saker från min frys idag, Pressat in så mycket jag kunde i frysen, men måste nog ställa mig och laga i ordning matlådör av det som inte får plats och kanske koka blåbärssylt av mina blåbär? 

Hade velat gå och sett lucia någonstans, men det som är i kyrkan börjar om en halvtimme och jag är helt slut så jag hoppar nog över det. Har inget sällskap heller. Mathias är på jobbet sent eftersom dom har lucia där. Han får hjälpa mig släpa in några säckar med grejer sen. Tömt badrummet, två skåp i köket och skåpet med handdukar och sängkläder. Förstår inte att det kunde bli så mycket!? Och jag förstår inte hur det ska få plats här!? Hur som helst så har jag bokat en garderob på Jysk i Avesta, så där ska mina kläder få bo, bara jag får låna en större bil att hämta den med. Mammas båda bilar har fel på värmen/fläkten. Men sätter man i kupévärmaren några timmar innan kanske volvon kan låta bli att imma igen totalt.

Nä, vad ska man laga för mat då? Pizza och fiskpinnar?

Dessutom har jag ju mina farmer att sköta på facebook....

Flytt

Jag kom på att jag inte uppdaterat om hur det gick på teoriprovet. Det gick riktigt bra. Jag hade 52 rätt av 55 möjliga! Gränsen för godkänd gick vid 44, så varför var jag så nervös? Min mage har krånglat vidare... Idag var förstå gången jag fått skita normalt igen, vilken lycka! Denna vecka är det ADR utbildning på ya. Så jag hoppas magen fortsätter sköta sig. Mådde lite illa ett tag idag, men jag får stå ut med det. Igår började jag och mathias flytta lite av mina saker, två byråer. Idag släpade vi hit nästan alla mina kläder. Jag planerar att vi ska köpa nån ny garderob som jag kan ha mina grejer i. Han har några skåp i andra rum, men utan vettiga hyllor och jag har jätte mycket kläder. Lyckades slänga lite gamla strumpor och trasiga långkalsonger. Sorterade bort för små byxor som jag aldrig kommer använda även om jag går ner i vikt och ett gäng för små bhar. Ska man lämna byxorna till nån insamling kanske? Dom flesta är i princip nyskick. Funderar på soffan, tog en bild och tänkte se om nån till köpa den billigt. Är bara det att jag gillar min hörnsoffa bättre än mathias soffa. Tanken är att vi ska skaffa ny soffa helt då, men när? Känner jag han så lär det aldrig hända. Sandra var på ikea idag, och hämtade stolar hon köpt på annons. Så hon kom och lämnade det i lägenheten när vi var där och packade kläder. Har bokhyllorna, lite skåp att tömma och lite möbler kvar nu. Men det börjar märkas skillnad :-)

RSS 2.0