Häst

Igår provred jag en fjording. Den var seg och envis, men tror det skulle kunnat funka ändå.  Men tackade nej nu. 
 
Idag provred jag kattis häst.  Kallblodstravare på 7 år.  Trevlig att rida, men outbildad.  Lite olik i sidorna och sådär.  Tjock efter vintervila.  Men i grund och botten verkar hon trevlig.  Vill ha!! Kallbloden är lite dyra..  Men skulle få med två sadlar och en sele så få börjar priset kännas ganska okej ändå. Annars ska man jaga utrustning för flera tusen också. 
 
 
 

Vad som händer i mitt liv just nu.

Belysningen på logen är mycket bättre, slingorna är jag asnöjd med! 
 
 
Hoppas det kan komma en del folk alltså. 
 
Inte många som läser mig blogg, men ni som läser är också välkomna den 23e april. 
 
Idag tog jag mig orken (är fortfarande lite förkyld) att gå en vända med Belle och så plockade vi påskris i skogen, ute i tid i år! 
 
Nästa vecka fyller både Daniel och jag år. Undrar om och i så fall vad jag ska köpa, den rackaren fyller ju två dagar innan mig. Den veckan kommer jag ha fullt upp. Molly ska göra ultraljud på hjärtat i Falun på tisdagen och på torsdagen ska hon till ögon i Falun. Själv har jag fått kallelser till Ludvika lasarett för ett arbets-EKG och ultraljud på hjärtat. Min läkare var lite bekymrad över min låga vilopuls.Blir faktiskt spännande att få kolla upp lite bättre, hoppas dom inte hittar nåt allvarligt. 
 
Sitter med datorn här nu för att skicka in rapport till AF, och jag har verkligen varit dålig på jobbsökandet nu. Men det känns så omotiverande när jag känner att jag inte tror jag fixar långa dagar mer än enstaka gånger tex. Har recept på nå uppiggande liggande på apoteket, men jag vågar inte prova innan ultraljudet på hjärtat är gjort. Dessutom kostar den medicinen mycket sade mamma, så jag skulle nog få prova några av hennes först i så fall. Gillar jag det inte vill jag inte ha lagt ut 1000 för det.
 
Idag hade jag spa-behandling med silkeshönan. Flera av mina höns har kalkben, nåt slags kvalster som sätter sig på benen. Hon och silkestuppen bor o kojan nu, så jag kan få renrasiga silkeskycklingar. Men jag började med att bada hennes fötter i såpavatten och borstade lite med en tandborste, sedan doppade jag och gned in dom i rapsolja och efter det smörjde jag även med tjärsalva. Ska försöka olja in dem eller smörja med salvan och se om det blir bättre. Det är ju iaf naturliga grejer. Så eftersom hon råkade bli välsigt blöt så fick hon vara inne och torka och äta lite kycklingfoder ett tag. Hon verkade tycka det var skönt.  
 

Grejat

Okej, ska jag försöka ge mig på det där med att bygga ihop Ikeagrejer? AHH! Efter en dag på både biltema och ikea så känner jag mig ganska trött och slut, särskilt med en förkylning i kroppen och en mage som gjorde sig av med den mesta maten skulle jag tro. Orka göra nåt? Djuren har mat och vatten så egentligen måste jag ingenting exakt just nu.
 
Jag har köpt lite belysningsgrejer till logen. På övervåningen med soffor, bord och stolar tänkte jag att vi skulle ha spelningen och belysningen har varit lite dålig, har några strålkastare där sedan i somras. Idag köpte jag ljusslingor på biltema som jag tror kan göra det mysigt och lyser upp lite. Sedan köpte jag två golvlampor på ikea som jag borde bygga ihop. 
 
Nu fick jag ont i magen igen.. Kanske blir fler toabesök. Så jävla jobbigt!!!

RSS 2.0