Vuxenpoäng

Samla vuxenpoäng:

Jobb (1p) Visitkort (1p) Konferens (1p) Bor hos föräldrarna (-2p) Sambo (1p) förlovad (1p)
Gift (2p) Skild (3p) Barn (2p) Villa (2p) Bil (1p, kombi + 1p) Husvagn/ båt (2p) Hund (1p)
Garage (1p) Lån (1p) Gemensam ekonomi (2p) Pensionsspara (1p) Storhandla (1p)
ICA- kundkort (1p) Rabattkupong (2p) Husshållsassistent (1p) Diskmaskin (1p)
Symaskin (1p) Dubbelsäng (2p) Julgran (2p) Morgontofflor (1p) Långkappa/ rock (1p)
Gråa hår (1p) Celluliter (1p) Morgontidning (1p) Korsord (1p) Välja att inte svara i telefon (2p)
Putsa fönster (1p) Tapetsera (1p) Svampplockning (1p) Långfärdsskridskor ( 1p)
Parmiddag (1p) Vinprovning (1p) Buggkurs (1p) Partaja till gamla vinylhits (1p)
Whisky (1p) Lättöl (2p) Kaffe på maten (1p) After Eight (1p) Söndagsstek (2p)
Viktväktarna (2p) Friskis & svettis (1p) Bingolotto (1p) Allsång på Skansen (2p)

0-15 p: klipp dig och skaffa dig ett jobb, 16-25 p: vuxen över 25 p: Mamma M (mogen)/
Pappa P ( präktig)

Jag hade 11 poäng!


Liv

Jag drömde massa i natt. Minns inte så mycket. Men mycket obehagligt känsla när jag vaknade.
Satt och kollade på lite bilder och kom på en av drömmarna. Jag drömde att Maxi levde. Mamma påstod iaf det och jag tror att jag träffade han hemma hos mamma. Men kom på i drömmen att herregud, jag var ju med när vi tog bort honom. Jag, syrran och mamma var med hos veterinären när han fick sprutan. Och han stretade emot... Usch.

Människor är bra konstiga.
Djur tar vi bort för att dom ska slippa lida mer om dom har ont. Skulle man göra så med en människa skulle man åka dit för mord, även om personen sagt att den vill dö. Så vad är rätt? Hur kan vi bestämma att ett djur inte ska leva mer att det är bäst vi tar bort det? Maxi kanske trivdes med att traska runt inomhus, vägra gå ut och kissa i Lajkas korg? Han kanske tyckte att livet var precis sådär lagomt slött som katterna oftast vill ha det. Lite ömma höfter är det väl många som har? Min farmor blir ofta stel och så i höfterna när hon har suttit ner en stund, och det är ingen som haft en tanke på att det är nog bäst vi tar bort henne...
Maxi och Lajka

Sabina I


Några låtar har han här då. Steffe alltså. Och det är väl egentligen han och Ninas verision av Sabina I jag vill länka till. Fy fan, jag har sett den live med dom några gånger och fan vad bra hon är!!
http://stefansundstrom.se/ljudfiler/128/
image53

Med tanke på att Emma S är in ibland och läser...

Örebro


Förra helgen var jag och Ola till Örebro. Sov på hotell och badade i stort mysigt badkar. Fin utsikt över slottet hade vi också. Och i början på kvällen lyste fullmånen bredvid slotten. Sen kom det massa moln med snö och sånt. Sen var vi ut och käkade, jag provade Tofu.. Hmm och jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det.. Konstigt, men inte äckligt direkt heller. Senare var vi till nån krog, men jag tror det var lite för tidigt för när vi tröttnade och gick så var det asmycket folk som skulle in.


Jag hade iaf väldigt trevligt och skulle gärna göra om nåt liknande :)

Tyvärr hade vi ingen extra fotograf med så det blev en bild på bara mig i badkaret ;)

Globen horse show

Jahapp, nu har även jag besökt den tillställningen som alla andra i min ålder åkte till för 10 år sedan ;) Och humm, det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde inte att det skulle vara så jäkla mycket folk och så trångt, och showen jag såg var inte särskilt imponerande. Var väl i prncip bara horse ball som imponerade på mig. En jävla fart, bra passninger och att kunna ta upp bollen från marken och hålla sig kvar i sadeln, shit!! Men några avsittningar fick vi se också. Lite läskigt var det i ett annat nr när dom skulle rida ut från banan så råkade en tjej flyga in i väggen/sargen där.. Men det var lite rangligt så det gjorde nog inte så jätte ont om det såg ut hoppas jag.
riddare globen

Jag hade ju tänkt införskaffa lite julklappar där.. Men det var på tok för myket folk. Och jag hade redan huvudvärk efter att ha kört bil sedan 10:30 på förmiddagen. Letat mig ut tills Mälsåker och hämtat biljetten i chevan och lämnat en blomma till brorsan. Får man en biljett värd över 200 kan man väl iaf lämna en hyacint som tack ;) Med mossa och flugsvampar. Kul kul äre. Ska nog ut och leta på ny mossa idag när snön håller på att regna bort. Är tråkigt att använda mossan från förra.. eller kanske förrförra året.

RSS 2.0