Gud

Sitter på jobbet nu.

Har badat i gruvhålet i Östra Silvbergs gruva idag. Vet inte om det är bästa badstället, men det är ju så vackert där att man bara måste prova att bada. Det var grymt kallt, men till slut kom jag i! Kanske lägger upp nån bild när jag sitter vid datorn hemma.

Plockade dessutom en full bärplockare med blåbär där. Är det ofint att plocka på den gamla kyrkogården!? Äh, det är nog okej. Jag tror iaf inte att Gud misstycker. Han har nog mer överseende med vad man gör än vad vanligt folk har.

Angående Gud.. Det kan hända att han finns. Hade ett ganska seriöst snack med Gud förra måndagen och lovade att fundera rejält på om han fanns om jag fick tillbaka Lajka oskadd, och det fick jag ju, morgonen efter. Jag tror jag ska snacka med Gud oftare, jag tycker att han är skyldig mig lite flyt i livet snart ;-)

Slutar så tidigt som kl 11 i morgon. Undrar vart man ska bada då? I går var det Gruvsjön bortanför Nisshyttan, idag Gruvhål i SIlvberg.. Kanske Persiska viken(Tjärnantjärn)? Har inte badat där i år. Eller dammsjän var flera år sedan sist tror jag.

Venjanskarnevalen

Sitter i stugan igen då. Igår var jag i Venjan. Var karneval och fest i parken på kvällen. Jag hade en ganska trevligt dag, med en hel del förvirring oh förseningar till en början, men sen efter lite middag med Sara, Hanna och pappan till hälften av dom jag känner där uppe. Förfest i en liten stuga med minst 30 skrikande 20 åriga tjejer(några killar också), sen parken i regnväder men dans under tak och öl innomhus. Haha, jag buggade en massa med Daniel, skoj ju :) Och ramlade inte en enda gång, alltså drack jag lagom denna gång på karnevalen :) Jag är ganska bra tycker jag!

dröm

Drömt mycket i natt. Den jag vill minnas är drömmen om Daniel. Vi var på järnvägsgatan där han bodde då.. Dom bodde så som dom bodde då när han... :(
Hur som helst så träffade jag på han på någon slags liten spelning eller nånting iaf, fast sedan var vi hemma hos dom och spelade TP med familjen. Niklas var också med. Jag vågade inte prata med honom när alla andra var med. Han hade undivit mig under lång tid, jag hade ju trott att han var död. Men jag föreslog rökpaus så han skulle gå ut och röka och jag hann prata med han lite innan Niklas kom ut och störde och frågade om Daniel hade lust att köra han nå kompisar. Så i drömmen var Daniel helt nykter, hade fixat körkort och levde det livet som vi ville att det skulle bli fast utan mig... Jag minns inte vad jag hann säga innan Niklas kom, hann nog inte till något viktigt.

Hur som helst så mådde Daniel bra i drömmen. Och det jag ville säga honom var att huvudsaken han hade det bra så var jag nöjd.

Så jag hoppas han har det bra, oavsett var han är.

läget

Fy satan vad skönt att ha pengar över för en gångs skull!!!! Inkomster från flera håll denna månad så jag fick in sammanlagt 15 000 Hur ofta händer det? När jag i vanliga fall lever på ca 5000 i månaden annars. Tack vare att man stjäl mat hos mamma så klarar man sig då typ.

Har gått upp ett kilo i vikt i sommar. Det gillar jag inte, fast det kan ha varit vätska... mensen kom idag och det sägs ju att man samlar på sig vätska innan det. Trodde mensen skulle komma för länge sen och hade börjat bli lite orolig precis,haha och då dyker skiten upp.

Ska nog åka och bada eller nåt sånt med Sandra i eftermiddag, sen ska jag jobba i morgon och jobba ett dygn då. Sen på tordag har jag tagit ett extra pass och ska jobba kvällen då. Sen är jag arbetslös igen. Men jag vet iaf att dom har lite dåligt med folk just nu, så jag kanske får hoppa in mera :) Så jäkla skönt att få in lite pengar för en gångsskull alltså. Fast jag fick även in lönen från peace and love jobbet för vik-in också på nästan 2000 kr.

Kanske blir det några kalla ikväll också ;-)

Gruvsjön juli 09

???

Funderat lite på vart jag ska göra av husvagnen och kollade runt lite på nätet, hittade detta i ett forum:

Ställ du din husvagn

Visst kan du hyra parkeringsplats för bil och använda den att parkera husvagnen på. Det enda villkoret är att du inte bor i den. Det finns annars andra begränsningar som vinter- sommarhalvår mm. Men alla dessa regler är så utformade att de ges möjlighet att bortses ifrån. Hyr du en bilplats och ställ din husvagn där året om! Du kan även köpa en trailer och ställa din fritidsbåt på samma plats. Någon inom kommunen kommer kanske att skrämma dig men de kan aldrig med nuvarande regelverk fösa bort dig.


I så fall bör det inte vara några problem då?


grejer på gång.

Ska hem till Emma ikväll. Hon fyller år :) I morgon fyller Erik 30, vi fikade med släkten igår.

Fick en husvagn i veckan när jag var i Rättvik.              
                   husvagninredning
Tycker att den är riktigt fin för att va gratis :) Och inredningen är inte tokigt orange fast det är en sjuttitalare. Lite mer porriga färger på inredningen, hehe!

I måndags kollade jag på kattungar hemma hos Lindas mamma. Tänkt att skaffa en grå. Men alla 3 var så söta och så olika. En vit och grårandig som hade nästan som leopardmönster på magen, den grå som jag vill ha och en långhårig vit och grå. Kankse jag inte har rätt betäckningar på färgerna.. Slänger väl in en bild istället.katter
Mamma längst in som är svart/vit.
Hade man haft ett hus med bra läge hade man velat ha allihopa!

RSS 2.0