Barnridning och tomtar.

Idag fick Molly sin första ridtur.  På julmarknaden i Säter på ett russto som var 7 år. Egentligen skulle bara stora Molly rida, men min Molly ville verkligen och sade rida flera gånger och blev ledsen när jag sa att hon inte skulle rida,  så hon fick prova och var jätte duktig och modig. 
 
Så idag var vi på julmarknad i Säter alltså.  Och igår var vi i Fäggeby hos Marianne som var Mollys BVC-sköterska innan hon fick hjärnblödning. Och hennes dotter Emma är jag kompis med. Dom hade ordnat en skogspromenad där barnen fick lämna önskelistor till tomten.  Marschaller och facklor längst stigen i mörkret,  och fika inne i värmen efteråt,  jätte mysigt.  
 
 
 Molly och tomten i Fäggeby. 
 
 
 

Hej

Kom på att jag inte har skrivit så mycket här. Saker är i rörelse beträffande lastbilstjosan. Troligen hamnar jag i Falun och fixar YKB, ADR och så vill jag försöka med släp igen. Sedan hoppas jag att det har bytts ut folk där. Tydligen så håller dom inte till i Falukrossen längre och det är ju bra, för den sneda lilla lutande planen var inte nå bra backövningsställe. Fast ibland tänker jag att jag skiter i E-kortet också, jag är ju nervös dels över att behöva skriva prov och köra upp. Provet skrev jag ju och fick godkänt på förra gången, Har troligen glömt mycket lastbilsfrågor, BK2 , boggietryck och laster m.m. Förhoppningsvis ägnar dom sig åt undervisning nu för tiden på det där stället. Sen är jag lite nervös över det där med att orka vara vaken från före 6 och tills vi slutar 15:30 på dagarna, jag och jag måste vara vaken när jag ska hem också. Och det där med att ha möjlighet att hinna sova tillräckligt och ta hand om djuren, alltså mata och mjölka. Ja och så behöver även jag mat. Om jag ska hinna sova det jag behöver så lär jag ju sova kl 20!! Och jag vet hur dåligt mitt mående var när jag körde lastbil och fick försöka lägga mig senast kl 20 och ändå var tvungen att sova på rasten för att orka dagarna. Själva arbetet var inget problem, bara tidiga mornar och långa dagar. Halvdagar hade varit nåt. Skitjobbigt alltihopa, det kör igång så mycket oro och grubblerier i mitt huvud. Och frågan är ju om dom ens skulle vilja kosta på mig utbildningen om jag var ärlig med hur jag funkar/inte funkar. Skulle vilja prata med min arbetsterapeut egentligen. Fast jag försöker mota bort alla tankar så gott det går och så gör jag inget vettigt åt min situation ändå. Nä, ska gå och lägga mig nu. I morse lät hundarna mig sova till 10, somnade kanske vid tolv eller lite före, vet inte riktigt, småkollade en stund på en film innan jag vände mig bort och somnade.

RSS 2.0