Politik är viktigt och intressant.


sommarn slut?

Är sommaren slut? Ville köpa fingervantar idag, då kanske den är slut? Men jag tror jag fortfarande kan bada i sjöar... men så lockande i den här kylan är det inte.

Vill se om länken funkar. Från Peace and love, alla är glada och det är så skön stämning.
http://www.youtube.com/user/Solis1500?feature=mhum#p/a/u/1/SS1yYn3yOVY



Var många som hade sökt tjänsterna på jobbet så jag skulle inte tro att jag får det.

Ringde upp till Yrkesakademin vid Falukrossen och hörde efter lite. Troligvis får kommer jag med och får gå utbildning vid nästa kursstart i typ noveber/decemberskiftet. Själv har man en ny arbetförmedlare som jag inte har träffat. Jag var dit och ville träffa henne men då hade hon semester, men nu är hon tillbaka. Men hon verkar inte särskilt angelägen om att träffa mig. Har ändå en handlingsplan som sträcker sig ca en månad till. Var dessutom enklare att ringa och höra själv till YA istället för att ta det genom AF.

Jobbar fre, lör och sön efter det vet jag ingenting. Både skönt och drygt. Vi har varit så många vikarier och dessutom nu när vi börjat få dåligt med jobb så tog dom och introduserade två nya vikarier hos oss, varav den ena har utbildning och den andra är på las-listan. Alltså går dom före oss andra. Suck. Förra hösten var vi bara 2 vikarier som kunde jobba där ju. Nu är vi 8 eller nåt sånt!! Får nog lov att spränga lite bilbomber eller sätta krokben för ett gäng vikarier så dom blir sjukskrivna ;)

Nä, jag har ju fått ihop ny a-kassa och kommer inte lida allt för mycket av att vara lite ledig i höst, alla andra har väl haft semester i sommar? Jag hade iofs ledigt midsommar och veckan efter.

Skönt att slippa jobbet också, efter att det kommit in mycket nytt folk så har det blivit så mycket tjafs på jobbet. Sommarn med bara vikarier funkade fint. Men med dom ordinarie känner man sig lite mer på spänn och det pratas skit om allt och alla. Suck. Kärringar!!!

Duktigt

Igår postade jag en jobbansökan. Jag söker jobb på mitt jobb. Ska tillsättas 2 nya tjänster där. SÅ det var väl lika bra att söka. Hade varit skönt att gå på schema och veta i förväg när man jobbar osv så man kan planera sin tid.

Men jag skulle ha kollat med AF också, angående lastbilskort. Har fått tillståndet nu så inom 5 år ska det fixas också. Och appropå körkort så var jag och Mathias till körskolan och skrev in honom. SKa ha ta det innan 30 som han har sagt är det bäst att börja nu. MIndre än ett år kvar ju.

Satt nyss och käkade pasta, sojakorv och pastasås. SÅn där vit pastasås med smak av vitlök och örter. Det var jätte länge sedan jag åt sån. Har kolla i vanliga affärer efter dom men inte hittat, den här hittade jag på ÖB. Jag tror det blivit ute med den sorten och nu köper alla färdig pastasås som är baserad på tomat. Hmmm påspastasås var typ vår huvudsakliga föda på gymnasiet, förutom skollunchen dårå. Jag blir lite nostalgisk av pastasås på påse...

Ska åka till Säter strax, eller till Magsta bakom Ljustern rättare sagt. Dan ska hjälpa mig att byta olja och oljefilter på bilen. Jag har kört 7000 mil och bytt en gång sedan jag skaffade den.. Kanske kört 5000 mil på det som är i just nu, inte snällt.

Körde iväg en massa kartongen och glas till insamling idag. Oh så pantade vi. Jag pantade burkar så jag fick 57,50 och då kan de ha funnit såna utan pant också. Ganska mycket burkar.. Men nu kan man öppna dörrar och använda utrymmen som man inte kommit åt här förut :) Bra bra. Och Mathias tvättar nu så när bilen är fixad har man kanske rena kläder också. Vi är duktiga iband iaf!

RSS 2.0