Umgås

Åh jag vill leka med någon. Umgås med någon vän, prata och sådär. Jag är typ sämst på att planera och sånt i förväg. Men alla andra är så dåliga på att vara spontana tycker jag istället. Alla är så upptagna och ska man ses ska man helst beställa tid 2 veckor i förväg.

Längtar

http://www.youtube.com/watch?v=ctpAWrdGW2Q&list=UUg0cQogL9YilkRYhnhEBlVg&index=8

Uppdatering

Nu var det länge sedan jag skrev nåt vettigt. När vi åkte hem från Uppsala fick vi först åka till Falun och sova där en natt. Helt onödigt tyckte vi, och det tyckte nog även dom i Falun. Skit konstigt. Molly mår bra och bajsar som en riktig bebis nu. MASSA BAJS!!!

Idag är både hon och Mathias morgontrötta och ligger fortfarande och sover. Jag matade henne med lite havregrynsgröt vid 10 tiden, sen fick hon amma och somnade. Så jag gick upp och gjorde frukost åt mig och har haft lite data-stund ensam nu, skönt. Mathias hade tydligen inte somnat förns kl 6 i morse så han sover också.

I tisdags var jag, Sandra och Micke till kotknackaren i Idkerberget, Molly fiock följa med eftersom vi skulle tillridklubben efteråt och ha teori. Så om inte mina bröst skulle sprängas och jag inte ville pumpa så fick Molly hänga med. Hela vägen till Idkerberget, hela tiden där i väntrummet och såp hela vägen till Säter sov hon. Jag tog och ammade henne hos Sandra, man kan ju inte sova bort hela dagen. Så sen på teorilektionen var hon pigg och vaken och skulle låta när vi tittade på film. På slutet var hon riktigt högljudd, och jag kanske bara uppfattade hälften av det vi gjorde på lektionen, men det var ändå kul att det gick att ha henne med. Ridläraren tyckte att hon var snäll, så jag antar att andra barn kan vara mycket värre då.

Igår red jag och Sandra Krista och Vega. Sandra fick ta Vega,jag har ridit henne ganska mycket senaste tiden och hon är ofta övertaggad och lite dryg, har stegrat och studsat, inga jätte hemska grejer, men jag ville rida Krista nu. Vi red nästan en mil, på en och en halv timme, jag kör med endomondo i mobilen, tycker det är kul att kolla hur långt man rider, mina normala vändor brukar vara mellan 4 och 6 km på typ 45 min.

Hör att Molly är vaken nu, hon ligger och smålåter lite. Ska väl gå in och klä på henne. Tråkigt att bara ligga och sova hela dagen.

Vikt

Jag vägde mig någon dag, tyckte att jag blivit lite väl fet, men BMI-et ligger inom normalvikt iaf. Dock var vikten med kläder på.

RSS 2.0