Folk

Full fart hos mig. Ikväll middag, 10 pers. Tipspromenad och kubbspel. Hanna är här hela veckan ut och mycket besök, och stor 30 års fest på lördag.
Hanna och hennes tvä vänner som sover kvar är uppe fortfarande men jag har krupit i säng, jobb kl 7 i morgon.
 
Fia och Sten sov här förra natten och alla har städat och röjt så det blivit så fint här.

Hej

Igår träffade Mathias Daniel.. Öhm han och Kouba(hans far) kom för att hämta Molly redan kl 13. Men lika bra det. Jag trodde att det skulle komma nån fråga om vem det var på sms eller så, men det har det inte gjort. Däremot fick jag sms om vikten idag för Molly hade tid hos dietisten, prick 10 kg väger hon nu, och vi skulle få nåt recept på mjölk med lite extra krut i.
 
Antar att jag bör försöka komma över till Säter och rida någon dag, men med förkylning och allt så hoppas jag att Sandra kan hålla igång henne lite mera, så jag får en chans att bli frisk.
 
Det har blivit sommar och jag vill bada!! Jäkla hosta och jäkla snor!!
 
Maria på jobbet tipsade om att det var nå grejs i Larsbo på söndag, hantverksmarknad eller nåt, man kanske ska kolla på sånt som är i bygden när man är nyinflyttad.

Stor och liten

Ska få besök av både stor och liten idag. Första gången jag träffar den lilla. Får väl se hur det går, hoppas Doris hjälper mig att charma henne ;-)

Gått och blivit förkyld, sovit för dåligt och att leta Doris sent i lördags var lite för kallt så det kanske bidrog. Så nu sover jag ännu sämre och jobbar tidigt två dagar till, men korta pass, 7-11 både torsdag och fredag :D

Om jag ska gnälla lite extra över sjukdomar m.m. så ballade magen ur lite i morse, magknip och kass i magen, fick faktiskt lov att låna toan hos en tant jag var hem till. Tur att jag vet att min mage kan vara så här så det inte är nåt som smittar.

Igår på jobbet hade jag "stora körvändan", den bästa turen av alla tycker jag. Idag hade jag en annan körvända som också är helt okej. Tycker turerna där vi måste vara två pga hjälpmedel är tråkigare, mer bajsgöra och så gillar jag nog att jobba självständigt mest :) Skönt att man har lärt sig nåt om sig själv under åren som gått.


Fullt upp

Behöver sova nu!
Gillar verkligen inte att jobba till kl 21 och sedan börja kl 7 i morgon. Hade tex behövt tvätta håret, men vill inte sova med blött hår och jag vill inte duscha på morgonen, behöver sova så länge som möjligt. SÅ jag bestämde att dom får stå ut med mitt flottiga hår i morgon!
 
I morgon blir det kalas för Molly med Mathias familj, på söndag med dom på min sida. Dessutom jobbar jag till kl 15 båda dagarna. Jag hinner inte fixa någon present, jag vill köpa en säng och en cykelhjälm till henne. En hjälm är nog vad ekonomin möjligen skulle tillåta.
 
På måndag är jag iaf ledig och på tisdag jobbar jag sent, så jag kan ju ha min sötnöt från söndag till tisdag :) Mathias kom faktiskt till LM idag och hämtade henne, både hans mamma och pappa var med så jag bjöd på kaffe och visade runt, för hans mamma hade inte varit hit innan. Hon var mest rädd för att det kunde finnas ormar. Jag tror det är lika stor risk här som i stan typ. Jag nämde inte huggisen nere på vägen eller kopparormen som katten hade för ett tag sedan, hehe.
 
Saknar Molly.
 
Ensamt när varken hon eller Daniel är här.
 
Kollar på kass film och hoppas att jag kan sova snart.

Mhm

Jag tänker på honom nästan hela tiden.

Bra jobbkväll

Idag flöt det på, hade bara såna jag varit hos innan, den enda som jag gruvade mig inför gick jätte bra. Dessutom sken solen hela kvällen :D

I morgon däremot hade jag flera nya, så vi får väl se hur det går. Men det ska väl kunna gå bra det också. Det som är bra i morgon är att jag slutar kl 11, Jobbar alltså bara i 4 timmar!

Sedan ska jag hämta Molly, handla lite mat och lite jord till mina plantor, sedan åker vi till LM och har det bra. Vi kommer även få sällskap här, så det blir superbra.

RSS 2.0