Den dagen

Åkte till Daniel igår, och duschade i nyhetspausen på filmen på fyran.

Idag har mamma och jag kört hem hö. 128 balar fick vi hem till mig. Sen hade han slut på hö. Så vi behöver hitta någon ny snart.

Mamma har fått hem pinnen och Eriks sto som tydligen heter Hot Hot. Erik och Elin var på hea när jag kom dit, dom undrade om jag visste nån som ville låna,stoet till distans eller så, hon har tydligen bra kondis fast att hon är otränad nu.

Erik och Elin ska ju få barn och det kunde kanske vara bra att minska ner på antalet hästar. Nu har,dom 3 st uppe i gulleråsen.

I natt fpr Molly sova i min säng med mig. Det var länge sedan nu.

God natt.

Nu då?

Känner mig rastlös.  
Ska vi åka till Daniel eller stanna hemma? 
Egentligen känner jag mig trött. 
Borde jag ta en dusch? 
 

Molly

Nu blir det 3 Molly på gården. Två barn och en kanin.

punka

Nu går jag hem. Jag försökte byta däck,  men kunde bara lossa ena bulten. Dumma bil! 

höns

Hämtade hem några unghöns igår. Troligen 3 hönor och en tupp.  Evert dog igår morse, troligen i sviterna efter rävslagsmålet för ett tag sedan. 
 
Min teori om att någon alltid dör när jag skaffar något nytt djur stämde även denna gången. Nu hamnade jag hos Daniel i natt, så jag hoppas verkligen att mina gamla hönor varit snälla i natt. 

mat

 
Nu väntar vi på lunch. Jag ska få gratinerad palsternacka och Molly ska få laxpudding.  Igår bestod min lunch av Mollys råkost(sallad och rädisor) ,och middagen av råkost från 3 personer(broccoli, purjolök och smörbönor).  det är bökigt och krångligt att ordna med maten här. Hennes pipmugg försvann igår.  Suck.

Uppsala

Jag och Molly hänger i Uppsala idag och i morgon. Eftersom barnavdelningen är full så ska vi få sova på patienthotell. Tror vi tar bilen dit för det skulle ta ca 20 min att gå dit. Vill helst inte röra mig alls, sjukt irriterad mellan bena efter en ridtur med nya trosor i fredags, en söm på helt fel ställe. Red upp på resmoren och vidare förbi dom som har hästar.  Där högt upp har dom byggt en mast,  då jag tror mobilproblemen snart löser sig!  Jippie! 
 
Nu sitter vi och väntar på nån andningssjukgymnast, varför vet jag inte. Den borde ha dykt upp dörren kvart sedan. 

Luftvärmepump

Igår skulle dom komma, men då regnade det för mycket.  Idag kom en gubbe istället och installerade en luftvärmepump. Nice. Men dom missade att ta med och sätta upp taket till utedelen som dom hade kampanj på när jag beställde den. Ingen elektriker var med heller så nu går den med en sladd ut genom fönstret. Taket skulle jag få hämta och sätta upp själv. Elektriker skulle ju dom fixa, så jag hoppas dom gör det, däremot såg jag på offerten först nu att den kostnaden inte ingick i offerten.  
 
Hur som helst känner jag mig nöjd med att ha en pump nu i alla fall.
 

Molly 3

En liten bild på Doris och Molly kanin. Alla heter Molly. 

RSS 2.0