blä

Olustig känsla nu.
Ridlektionen kändes inte särskilt lyckad. När vi galopperade så åkte sadeln fram så jag fick hoppa av och dra bak den och trixa för att lyckas spänna sadelgjorden ett till hål. Så vi hann inte galoppera något mer. Hade varit intressant att veta om vi skulle fåt massa tokfart av det eller inte. Sen red vi öppna på medellinjen och det gick vingligt och sådär, men öppna kan jag iaf rida hyfsat även om hästen aldrig hade gjort det på en öppen linje. Efter långsidan skulle vi rida sluta och det är ju skitsvårt. Jag fattar inte hur man ska få i baken. Elller jag fattar det teoretiskt ju, men när man ska göra det praktiskt så är det inte så lätt. Så det kändes ganska kasst. Plus att fröken där nere blev irriterad av att rida, suck!! Ge mig en fungerande kropp!

Handlade lite på Rätt pris när jag åkte hem. Råkade lägga pengar på en svindyr hårfärg. Blir den som jag tänkt mig så blir det snyggt, men släpper den lika fort som den jag hade i senast blir jag riktigt besviken. Den jag hade i sist var iaf billig.

Sen när jag kom hem kom jag på att jag glömt köpa hundmat. Men hon har några bitar kvar, så hon får klara sig tills imorrn.

Hade iaf trevligt hos Lina förut idag. Jag måste se till att träffa vännerna oftare. Nu bor hon ju bara några kilometer utanför stan. Lajka var duktig och låg ute på altanen där medans vi åt bär och glass.

Hoppas olustkänslan försvinner av att titta på Andra avenyn :-)

Om det inte funkar så borde en hårfärgning pigga upp iaf.

Fika

Sov sådär äckligt länge idag. Klockan var över 12 när jag vaknade. Men iofs, ska ju ut med tidningar på lördag och nästa vecka, så det är kanske lika bra att ha knasiga dygn redan nu.

Ska åka och fika med Lina nu. Se huset dom har flyttat till :) Kul.

Så varför sitter jag här då?

Ridlektion ikväll. Hoppas det funkar..

26 år

Nu är man 26 år då.

Finns en halv tårta och en massa fikabröd här. Finns inte en chans att jag kommer hinna äta upp tårtan själv.. behöver hjälp.

Sov väldigt dåligt i natt. Vid 5 var jag vaken i typ en timme.. Men ställde klockan på 10 iaf och lyckades somna om igen.
Drömde massa i natt. Ola, hotellrum, prat, naket, och tjocka tjejer dök upp. och en låt i bakgrunden. en kärlekslåt som jag minndes precis när jag vaknade, nu är den borta.

Efter 10 på TV nu, trevligt program.

25 år

Min sista dag som 25 åring.

Den dagen kanske man skulle fira egenligen.

Ja ja skit samma, det har jag inte gjort. Om man inte tycker att fira och dammsuga är samma sak :) Har städat ganska rejält, men lite småplock är kvar tills i morgon också. Hade tänkt hinna rida idag men det hann jag inte med innan det blev mörkt.

Får sticka ut och rida direkt när jag vaknar i morgon. För eftermiddagen kommer nog lite släktingar och fikar. Jag hade tänkt hinna baka bullar, men det känns som att tiden kommer försvinna allt för fort iaf. Ingen idé att baka nu, jag börjar bli trött. Kollar på Beck, många av Beckfilmerna som har gått nu har jag inte sett förut, kul :)

Å tandläkarbesöket då. Tur att ungdomar har det ganska billigt, men 240 kr för att få veta att dom INTE ska dra ut visdomständerna nu, skrapa lite lite tandsten, få höra att det inte är bra att småäta och att jag borde ta ur piercingen. Det var alltså ganska onödigt att gå dit.

Är "hugaligen" ett ord? Tror dunderklumpen säger så.

borta

Mina grejer är ofta borta, men brukar dyka upp till slut. För någpn dag sedan hittade jag pircingringarna som varit borta i säkert ett halvår. Det var skoj :)

Nyss loggade jag in på min gamla skunk.nu Och där har jag en T-shirt på en bild som inte är särskilt gammal.. Köpte på tradera för max 2 år sedan skulle jag tro. Men jag har inte sett till den på jätte länge?? Och mina svart/vitrutiga byxor, dom som jag köpte på JC? Vart har dom tagit vägen? Saknar T-shirten mest iaf. Den var sådär lagomt slapp, fast inte för slapp. Tjejmodell men som inte är för närgången i armhålorna, hatar t-shirtar som är för nåra i armhålorna.

Sitter i mammas soffa nu. Åkte med Sandra hit i eftermiddags eftersom jag inte har bensin i bilen. Kom sedan på att jag hade tandläkartid i morgon i Säter.. lika bra att va kvar här dårå tänkte jag. Iförd kläder jag haft i stallet och ridit i så dom luktar både häst och svett.. hehe. Usch! Men här finns ingen bil att ta sig in till tandläkaren, men mamma löste det hela åt mig med en hundring. Jag åker med Sandra när hon ska till skolan i Hedemora i morgon bitti, hem till mig och duschar och sedan får jag tanka min bil för hundringen :-) DÅ tar jag mig till tandläkaren iaf. Tandläkaren får skicka kostnaden på räkning, suck.

Hade jag stannat kvar här i morgon hade jag faktiskt fått duscha här.. och sedan låna kläder av Sandra om jag inte hade lämnat kvar nåt vettigt. Vet att jag har ett nattlinne och en kjol i hallen, hihi.


knäpp

Ibland undrar jag om jag är sjuk i huvudet på riktigt?

lägenheten?

Kl 14 idag ska jag och kolla på lägenheten. Idag gick det att få tag i han. Han hade varit på nån mässa i 5 dagar sa han. Jag som nojade att han redan sålt den och då inte orkade svara när jag ringde.

Spännande :)

tacos

Istället för bara quorn i färsen hade jag i lite röda linser och kidneybönor som jag mosade sönder en del. Det blev nästan godare än den vanliga varianten. Har kommit på att jag måste försöka få i mig bönor och sån där nyttigt lite då och då. Och eftersom jag äter tacos säkert 2 gånger i veckan så kunde jag ju smyga in det dårå :)

Tidig lunch idag va? Haha

ont

Jag har ont hmm på rumpan.. tänkte skriva i röven, men det kan misstolkas. Slog en riktig vurpa när jag var ute med Lajka igår kväll. Fötterna bara försvann under mig. Var lite yr när jag reste mig t.o.m.

Det var ju mulet idag visade det sig :(

Tidig morgon

Eftersom jag jobbade förra veckan så är mina dygn lite knasiga. Somnade före kl 18 igår. Varit uppe sen 4 eller nåt idag. Kunde liksom inte sova mera. Kollat dåliga TV-program, tvättar i tvättstugan och spelar sims.

Funderar på att åka nånstans.. nåt trevligt ställe och se när solen går upp. Eller är det mulet? 

Annars kanske jag bara går ner och hänger tvätten.

Gubben med lägenheten svarade inte i telefonen igår så den fick jag inte titta på. Försöker väl ringa han idag igen.  Skulle ju vara så jäkla bra med en sån billig hyra. 

Var hos Ola i helgen. Åkte skidor och grejer  söndags. Skulle vilja dra till någon pulkabacke och åka trickskidor eller nåt någon dag :) 
Skidåkning.

 
Ridning ikväll dårå. Hoppning. Var inget förra veckan och jag har knappt ridit nåt alls senaste veckan så det känns ovant. Red Krista i fredags kväll iaf. Men det kändes slafsigt och ovant det med, eller så berodde på dom usla skorna jag hade.

Nä nu ska jag ta hand om "simmarna" lite innan jag hänger tvätten.

Grannar

Tycker inte att det känns direkt tryggt att åka till jobbet i natt. Niklas Franzen, min kära granne, slamrar upp pch ner för trappen här ute med ett basebollträ i handen. Inte är han nykter heller.. Törs man gå ut? Lajka måste kissa innan jobbet så jag måste ju gå ut fler än en gång också.

På måndag ska jag titta på den där lägenheten. Där borde det vara lugnare i huset. Tänk om jag hade ett jobb där man skulle börja kl 6. Då skulle man inte vara särskilt imponerad av att bli väckt mitt i nätterna. Nu var det kring 1 jag vaknade av slamrandet. Andra gånger brukar det va kring 3 dom kommer hem och drar på skit hög musik. Jag sover ganska tungt och har inte störts så mycket, men när Sandra har sovit här så har hon ju legat vaken för dom har fört liv.

Ally Mcbeal och hundrastning nu då.

Rubrik

Ont i knäet även i natt :(
Tidningarna kom sent. först 03:45 kom jag iväg. Så jag delade ut ända till kl 7 idag. Nysnö och oskottat överallt.. Svårt att komma iväg framåt med biljäveln på massa ställen.

Gjorde inget att det tog lång tid att jobba i natt. Kommit hem och käkat och tagit ett bad. 8:30 ska jag vara på AF på nån rekryteringsdag. Tur att jag sov 4 timmar innan jag jobbade. Men jag känner i ögonen att jag börjar bli rejält trött.
 
Sen ringde jag på en lägenhet igår. Med hyra på strax under 800 :) Han skulle få nycklarna idag och ringa om när jag kunde komma och titta. Så det är ju spännande. Visst, etta med kokvrå men med den hyran är det värt att bo lite trångt. Det var iaf badkar och har man bara ett badkar är jag nöjd :D

Nä nu måste jag klä mig och ge mig iväg. Helst skulle jag vilja hinna sminka och fixa håret också. Men det känns inte motiverat idag när jag ändå bara ska hem och sova efteråt.


Helgen

Det blev bara jag och Sara som gick ut i fredags. Vi tog det ganska lugnt.. Sara ville dansa massa, jag försökte gilla det ett tag. Men vid ett gick vi därifrån iaf. Jag var både hungrig oh trött, fast jag hade sovit 3 timmar på dagen och vi käkade vid 18 och var proppmätta innan vi gick till tältet. Sov som en gris till kl 13 på lördagen. Märkte inte ens när Sara gick upp, haha.


Sen blev det en promenad tillbaka ill Noret. Om det inte avr så att Sara har sina kaniner där så hade jag nog ringt efter skjuts. Men det var hur fint väder som helst så det var bara trevligt med en lugn promead i solskenet.

När jag kom till Noret så hade min bror(Erik) kommit dit också. Jag försökte övertala min far att vi skulle åka skridskor. Han var negativ, men när Erik ville åka och vi hade letat på 2 par gamla skridskor så följde han med i alla fall. Lajka tyckte vi va knäppa och sprang och skällde på oss om vi åkte fort.


Det kom förbi en kille som visade sig vara kanadensare. Han frågade om han fick prova en av våra sparkar. Såg roligt ut med nån som aldrig hade åkt spark, hihi. Han tyckte att det var ett bra och miljöänligt transportmedel. Han tyckte även att vi i Sverige brydde oss mer om naturen än vad dom gjorde.


Nu ska jag jobba om en liten stund.. Bäst att börja klä sig. Bildistrikt i natt, tack vare att Johanna är sjuk :)


RSS 2.0