Tjena!!

Det här med häst. Jag var upp och provred grannens häst som jag kunde få låna. Hon var snäll ochhade en juk trav. Sprang när jag bad henne men var inte het. Så jag kommer låna ner henne istället för att köpa en till häst. Tror hon är 8 år gammal och riden kanske 20 gånger så ganska grön dårå. Fick föl förra året och dom har precis särat dem. Har gått några ridturer senaste veckorna. Så det kommer bli lugna promenader i skogen. Det blir bra, jag känner att jag behöver koa ut i skogen på hästryggen er. Tog bilen en vända upp på längsta grusvägen här vid mig, 4 km till den vändplanen från mig. Runt sjöarna är det 3 km. Till Dullbo och vidare. Jag längtar ut helt enkelt. 
 
Fått hem rockard till Belle också. Men exakt just nu fokuserar jag på spelningen jag ska ha här på lördag. Sopat och torkat bord ute på logen idag. I orgon får jag nog ta ut damsugaren och köra igenom sofforna lite. Ställde i ordning lite äggförsäljning för kontanter eller swish. 
 
På lördag kommer Det är kärlek och spelar för dom som letar sig hit. Det andra bandet hade hoppat av turnen, lite tråkigt, men det gör det hela lite mindre vilket egentligen känns okej för ig. 
 
Ikväll ska jag på biodlingskurs. 
 
Just ja. I lördags fick jag lov att slakta en tupp som Kairo hade plågat en del. Eftersom tuppen ändå skulle bort så tog jag honom. Jag gjorde det inte bra, hade behövt en till hand för jag prickar inte som jag vill med bara en hand på yxan. en men nu är tuppen både död, mörad och tillagad. Provade min första portion idag. Det var helt klart ätbart, men känns jävligt konstig efter 13 år utan annat kött än fisk och skaldjur.
 

RSS 2.0