Jaha

Hör av er om ni hittar nåt circusjobb åt mig.

Använd ditt eget namn nästa gång.

Tider och sånt ni vet..?

Varit på AF nu på morgonen.. Kl 09:20 kom jag på att jag skulle vara där 9:15!! Bråttom! Kastar mig på cykeln med Lajka i koppel. Trampar dit, med en liten kisspaus bara. Dörren är låst, väntar en stund och knackar men ingen dyker upp. Trampar hem igen och letar på min gubbes nr och ringer han. Så sen trampar jag upp igen och blir insläppt. Tur man bor nära då och Lajka slapp sitta i snön och vänta. Fast hon trivs ganska bra i snön.

Tydligen ska vi ses i den där gruppen lite då och då eller nåt. Ska dit nästa onsdag kl 13... ska verkligen försöka komma ihåg det nu!!

Fan jag som hade tänkt dra mig undan och sitta i stugan och elda, bada i balja, skita på utedass m.m.

Undrar om jag får flytta? Hur funkar det med utbildningar och sånt.. Vem vet om jag skulle bo i Mora kommun kanske jag inte skulle få gå det som är tänkt? Borde kanske besöka AF igen och fråga om sånt. Inte för att jag tror att dom vet.. men dom borde veta mer än mig.
Ja just ja. Mamma hade tid hos Åslund(veterinär) md Vega idag. Hon ringde ju igår och undrade om jag kunde följa med. Men jag tycker inte att man ska behöva göra sånt skit på Vega som Erik tyckte. Om hon är så dålig i bakknäna så man måste underhudsblistra kan hon väl få ta det lugnt istället och inte tävla. Hon har tydligen kommit med i lopp på Solvalla i helgen. Kanske man ska höra av sig till sthlmsvänner och fråga om dom tänkt gå på trav? Eller snarare kan tänka sig att gå på trav. Vet inte om det var lör el sön.




Skriv på:

http://www.djurensratt.se/portal/page?_pageid=33,7220249&_dad=portal&_schema=PORTAL


Där hittar man även annat bra.

drömmar

Drömt massor i natt. Kanske inte så konstigt eftersom jag somnade vid 17 första gången. Vid 19 knackade det på dörren och jag gick och öppnade fast att jag såg att personen hade fortsatt uppåt. Fick för mig att det var Anna eller nån. Mn hon hade ju känt på handtaget också. Men det var en tjock gubbe som undrade om jag var Lisa Maria Wikström på 22 C. Och ja det är jag ju. Sen sa han att han kom från radiotjänst. Fan, då! Han pratade lite mer och det hela slutade med att en nyvaken Lisa fick kortslutning i hjärnan och stängde och låste dörren mitt framför näsan på han. Haha!

Vid 00:30 väckte Lajka mig och ville ut. Så jag gick ut som en zombie och gick en säng så hon fick kissa och bajsa. Sen har jag alltså sovit till nyss. Men jag vaknade halv 5 men tvingade mig att somna om en stund till. Vad ska man göra uppe halv 5 på morgonen liksom?

Drömmarna då?
Den första jag minns handlade om hästarna i skogen. Det var bara fjordingarna och Durin där trodde jag. Och jag och Emma skulle rida, och jag hade bestämt att jag skulle rida Fjord? Så Emma fick ta Storm. Men när vi kom dit så var även Tanten och Fröken där :) Jag blev jätte glad att se dom igen. Dom hade liksom bara försvunnit och varit borta i över ett halvår. Nu var dom tillbaka och såg fina ut förutom att dom hade trasiga skor och för långa hovar, men inte extremt långa. Så jag vet att jag skulle fixa Frökens dåligaste hov och bad Eve som nu var med också att hämta hovraspen. Innan hon kom med den hade Frökens lagt sig ner, så jag kunde raspa utan att behöva stå och lyfta hoven, snällt va? Vi fick säga till Emma att hon kunde rida Fjord om hon ville nu när Tanten ch Fröken var tillbaka. Så mycket mer än så var det inte, men det man minns mest av en dröm är nog känslan man kan ha när man drömmer. Och jag var så jäkla glad att vara tillbaka där och att även Fröken var tillbaka. EN liten rolig detalj var att Eve var i åldern när vi brukade vara där, 13 medans Emma var som hon är på riktigt och kunde inte längre rida lilla Durin. Ja just ja, vi luskade ut vart Tanten och Fröken hade varit också, dom hade gått som körhästar på nåt turkörningsställe i sthlmtrakten. Det hade dom nog passat som, iaf Fröken.

Den senaste drömmen som jag drömde nu när jag vaknade var vi i Garsås och smög vid nån stuga som Malin från klassen i Rättvik hade bott i, men hon var inte med. Tror det var farsan och min farmor som var med först. Och vi smög omkring och tittade i sugorna och var skraja att nån skulle komma och skälla om att vi inte fick vara där. En byggnad var som ett torn och där skulle mamma och hennes systrar ha varit när dom var små. Så vi klättrade upp på utsidan och tittade in på övervåningen där. Och hela byggnaden var byggd kring ett stort träd, så upptill i tornet var det massa grenar som man kunde klättra bland såg vi. Sen när vi satt utanför en annan stuga så kom det en gubbe och en tant dit. Och dom var inte alls otrevliga som vi hade trott. Tanten tog med mig en bit och frågade mig om jag ville ha en luftmadrass eller ett hundhalsband, men i hundhalsbandet ingick även en bil. Hon pekade på en bil som åkte runt på en större plan där, nu befann vi oss plötsligt i Tjärnan, där det är behandlingshem där vi brukar rida förbi ibland. Hon undrade om jag tyckte att bilen lät bra. Jag valde iaf bilen för jag tyckte den verkade bra. En ljusrosa liten skåpbil, ganska ny, lite lik postens bilar, men vänsterstyrd. Satt några dekaler på sidan så dom hade nog haft den som firmabil. Så jag och Lajka fick åka ny bil när vi skulle hem :-) Skit skoj. Och den var så söt! Nu vill jag ha en rosa skåpbil!!

Dreads

Jag har ny frisyr. Först detta.. sedan kanske jag klipper någon kort rolig frisyr.. Jag har ju suttit flera nätter och tittat på fina korta frisyrer. Men kom på att ska jag sätta i dom här så bör jag göra det nu när jag har lite längd på håret :)

dreads
dreadsen

Man behöver vara lite färglad så här i mörkare tider.

Kollektiv

Här skulle man kunna ha ett kollektiv typ.. Fast alla har en varsin lägenhet :)
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/315118


Poff


Min hallampa sprängdes mär jag skulle tända den. Läskigt! Den bara poff och ramlade ner på golvet.  Och jag tror proppen gick för lampan i vardagsrummet funkar inte heller. Så nu kan jag inte se vart glaset ligger och jag som tänkte gå ut med Lajka. Vill inte att hon ska få glas i tassarna. Åh vad drygt :(
Men fan vad rädd jag blev när det poffade, haha.

snö

Var så jäkla trött igår, efter 2 dagars stalltjänst på ridklubben och mockning hemma hos våra hästar och ridning. Så jag tillät mig att somna redan kl 19. Så eftersom kroppen fått för sig att den ska vakna strax före 3 så gjorde jag det nu och känner mig pigg. Låg t.o.m. och funderade på att hjälpa någon av dom som delar tidningar här i närheten. Men sen såg jag vädret.. och tror inte jag vill ut för mycket, det snöar och blåser en massa.

Men nu är snön välkommen :) Så det blir mjukare underlag att rida på. Krista var jätte duktig igår, så roligt att rida henne när man skärper till sig så går det ju att få till det ganska bra. Tror jag blev lite inspirerad av att titta på träningen i ridhuset :-)

Men nu kommer snön verkar det som.. Vill någon åka pulka nån dag?

Har varit hos Ola i helgen också. Sovit där både fredag och lördag, mysigt.

sjuka människor

Hahaha, jag förstår att denna användare inte fanns kvar längre. Kolla vilka störda mail man kan få på vissa ställen ibland. Från en påstådd 87 åring elller vad det var, haha.

tjena stumpan mm va säjs om o mötas på ett hett kärleks möte me mej gillar du analt ja gillar å smiska unga damer på rumpan
ja kolla in din profil o dina bilder du verkar läcker gillar du äldre herrar ?du kan få bo hos mej en längre tid vi ska nog ha de skoj tesammans vänta du bara
svara snararst väntar på ditt svar kyssar


Tror iofs inte att det var en som var seriös, men haha, man fick ett gott skratt iaf.

mer jobb

Jahapp, min sista natt började med frågan om jag kunde köra några näter till. SÅ iaf 3 nätter till ä klart nu, suck.
Efter att jag lovat att köra fik jag veta att i morgon ska alla ha DD!! Alltså varje jävla lägehet/hus ska ha en DD. Alltså det är skitmånga! Minst 500 extra DD skulle jag tippa på. Nu tror jag att man får typ etra betalt per extra tidning man delar ut. Men de är bara några ören per tidning extra. SÅnt som känns ganska ovärt.

Men folk är sjuka nu. Både magsjuka och förkylda. Själv är jag förkyld, men än så länge utan feber. Känner jag mig febrig tänker jag inte jobba. Men än så länge verkar orken vara bra. Tack vare all sömn kanske?

Tog ut hästarna oh mokade efter jobbet idag. Åt frukost med Sandra och skjutsade henne till skolan. Nu ska jag nog sova strax.. och sova hela jävla dagen. Tråkigt, men nödvändigt.

tiden går

Nästa helg är det 2 år sedan jag och Ola började träffas, förutom den där gången när jag och Lina var på hela huset och träffade dom där. Var det precis ett år innan eller? Ja det var det nog, jag hade ingen riktig koll så men jag tror Ola sa att det var exakt ett år sedan då.

Jag bara blev att tänka på det när jag läste nånstans om att hans ex hade varit ihop med sin nya snubbe i 2 år nu??? Öhm.. jasså? Redan? Jag trodde att hon och Ola var ihop för 2 år sedan.

Har varit på ridlektion ikväll. Försökt rida sluta.. Så jävla svårt ju. Hålla ställningen, yttre skänkeln för att få in bakdelen, inre skänkeln för att behålla ställningen eller nåt. Å så tyglarna att hålla reda på. Känns så jävla bakvänt att rida med hästen ställd i rörelseriktningen. Blandar ihop mina kroppsdelar. Tacka vet ja öppna, det börjar jag iaf få kläm på.

Ska ut och jobba om 2 timmar. Ligger här helt nybadad.. det var ju onödigt att bada om jag ska jobba och svettas och efter det ska jag till mamma och ta ut hästarna där, och när man ändå håller på är det väl lika bra att mocka. Sedan väcka upp Sandra och tvinga henne att göra mig sällskap och äta frukost. Det är ju så värdelöst att äta ensam. Det är bara när jag jobbar som jag tvingar mig själv att äta hyfsat ordentligt, för annars vet jag att jag inte skulle klara av att jobba.

Men nu äre iaf sista natten för den här gången. Och i natt om jag inte glömmer den så får jag ha mp3-splaren med mig. Har lånat batteriladdare av Sandra. Fattar inte vart min har tagit vägen? Har nån sett den?


God morgon

Tur att jag ställde klockan så jag inte försov mig till ridningen. Ska dra dit nu!

Läskigheter

Nu har jag precis gjort någon ting som jag inte har gjort på minst 16-17 år. Någonting som jag trott att jag aldrig mer skulle göra...

Jag har ätit gröt!! Havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk. Sist jag minns att jag åt gröt så åkte vi till Mora efteråt, och jag satt fram i hondan på en sån där enkel bilbarnstol. Och det var på tiden när jag lätt blev åksjuk. Så varje resa var vi tvungna att stanna så jag fick gå ur och få luft och sådär. Samma nu.. "Jag har ont i magen","Kan vi stanna", "Jag mår illa".. Och eftersom vi alltid hade stannat i tid dom senaste resorna så trodde väl farsan att det bara var nå fjant så han sa att "nä nu åker vi vidare".. Och ja, då kom det kräks på mig och på bilbarnstolen, en fläck som alltid satt kvar på den. 

Så.. redan innan den gången hade jag tyckt illa om gröt och vägrat äta det ett tag, men hade börjat prova äta det igen och då blev det sådär. Så jag förstår att jag haft svårt för gröt efter det. Fan i skolan var det typ gröt varannan vecka och i hela lågstadiet var man tvungen att smaka varje jävla gång på den där äckliga klumpiga risgrynsgröten! Mannagrynsgröten gick bättre för den var lättare att bara svälja utan att tugga eller göra nåt sånt.

Och vad tyckte jag om gröt nu då? Ja ganska trist måste jag säga. Och jag är inte så förtjust i lingonsylt, men trodde det skulle passa bättre än blåbärssylt som jag annars hade. Men om det är nyttigt och så så kan jag nog tänka mig att äta det någon gång ibland i brist på annat. Havregryn är ju ganska billig mat. Hmmm men jag undrar om jag ska ge mig på en ny grej som jag inte heller ätit så länge jag kan minnas.. Äppelmos? Mamma hade gjort några burkar förra veckan så jag kanske kan stjäla en :-)

Haha, och när folk frågar mig om vad jag äter så brukar jag påstå att jag äter allt.. utom kött då. Men fan det stämmer nog inte riktigt. Men det enda jag tror att jag har kvar att lära mig att äta nu är bananer. Jag vill tycka om dom, och smaken är okej, men jag fixar inte konsistensen. Och ni vet det där klibbigt smackande ljudet som blir när folk äter banan, fy fan vad det äcklar mig. Men.. vi kanske skulle prova någon dag.

Bra

Hemma och har även hunnit bajsa hunden. Och klockan är fortfarande före 06:00!!!! Så jävla skoj när det går bra :-D

droger

Det är så sjukt.
Varför ska folk behöva droga sig för att kunna gå ut och träffa varandra?
Och nu tänker ni på typ hasch, amfetamin och sånt va? Men nej, jag menar alkohol. Folk hajar inte att det är minst lika illa. Jag hajar.. samtidigt som jag gillar skiten också. Jag är så fruktansvärt kluven i vad jag ska tycka om alkohol.
Stod utanför krogen här igår vid stängning och vakterna och polisen hade fullt upp med folk som tjafsade med varandra. Och det var inte samma 2 utan det var flera som bråkade. Fan vi fick backa undan för man vill ju inte hamna mitt i nånting.

Man skulle fanimej ha ställen som liknar en ungdomsgård lite. Olika grejer man kan göra, spela spel, tv-spel, pingis, film, cafeteria m.m. där folk träffas på ett nyktert sätt istället. Men alla vill ju supa, så ett sånt ställe skulle väl aldrig kunna existera.

Jaja, skit samma.

Ska kolla till min fiskgratäng i ugnen och glo på TV eller nåt annat nu.

Trasig

Jag har två sår under min stortå. Jag tog av mig skon igår för att hälla ut det irriterande gruskornet, men gruskornet var inget gruskorn, det var två vassa piggar som stack upp ur skon. Skorna har jag använt 2 gånger och nu är det nåt fel på dom. Jag ska kolla om jag kan hitta kvittot och åka upp och klaga någon dag. MIn tå gör ont och det gick hål i mina strumpor.

Dessutom är jag förkyld.

suck

Det går ju inte. Jag vill så mycket, men det är ju omöjligt när det bara är jag som vill.

Allt eller inget?
Svart eller vitt?

Jag fixar inte nåt mitt emellan.

God morgon, men god natt för mig.

Hemma, rastat hund ätit frukost. Lajka fick lite havregrynsgröt med mjölk. Själv blev det obpy, pstmackor och som avslutning några bragokex. Bragokex är min nya grej.. Fan vad goda dom är alltså, hade glömt det tills nyligen när jag råkade köpa ett paket.

Nä nu säger jag god natt. Somna till han.. öhm hetta han Viggo i rederiet. Per M nånting va? Har programmet "vad blir det för mat" och ett program där dom jagar. Vad blir det för mat gillar jag. Det här ska jag nog byta kanal ifrån när jag ställt bort datorn. Jakt och fiske är inte så intressant. Jag kan meta aborre några gånger på sommaren, men mer än så är jag intresserad av att göra när det gäller fiske.

Ja fan appropå jakt. I ettan på gymnasiet hade dom en kvällskurs för att ta jaktlicens, jag tänkte gå den. Men det blev inte av, haha. Några år senare blev man vegitarian istället. Tänk om jag hade gått den. Lärt känna folk och varit med ut i skogen och skjutit älgar kanske? Nä jag ville inte skjuta några djur egentligen, jag tror jag bara ville gå den för att få ha en bössa :-) Hur som helst så hade livet kunnat se väldigt annorlunda ut om jag hade gåt den kursen.

Men.. med tanke på att jag redan i lekis trampade ihjäl en humla(med flit) och sedan blev ledsen för att jag hade dödat den och hade begravning och grät och det tog 2 timmar att komma hem till dagmamman från lekis den gången. Så jag skulle nog inte bli en bra jägare.


Sova var det ju jag skulle göra.
God natt.

jobb m.m.

Andra natten jag har jobbat. Igår var jag klar 6.30 och idag 6.04 :) Helt okej tycker jag och distriktet är sig ganska likt sedan sista augusti när jag körde det här sist. Bara att det är 2 trappuppgångar som jag helt slipper gå in i nu :D Sen lite andra ändringar. Men man blir ju glad när man slipper lite ingångar.

I Onsdags fick jag hem paket från Ginza. Stina Berges skiva har gått varm i postbilen. Och hehe, gubben som går med hundarna på ett ställe varje morgon där jag delar tidningar fick nog höra lite sång när jag klev ur idag och inte hade sett honom, hahaha.

Efter jobbet idag så kom jag hem och gick ut med Lajka. Hon hittade nån plastförpackning som hon tog och toksprang runt runt på gräsmattan med. Hon var nog väldigt glad att jag kom hem. Hon hade ju varit själv i över 3 timmar. Sedan tog vi och joggade våran vanliga promenadvända. Och jag som trodde jag hade tappat massa kondition eftersom jag inte jobbat sedan 11 september.. men jag verkar ha hyfsad kondis fortfarande :-) säger jag nu, innan den eventuella träningsvärken kommer.

Har iaf krupit ner i sängen nu. Kunde ju inte sova så mycket igår kväll. Mellan 21.30 och 23 tror jag att jag sov. Men jag hade sovit tidigare på dagen ju, så jag fick nog 7,5 timme sammanlagt. Det ska kunna duga sägs det.

Det är tydligen fredag idag. Då vill man ju göra nåt.. Å jag är fortfarande massa sugen på at klippa mig!!! Eller åtminsone slänga i en toning eller nåt :-) Håret är så tråkigt nu ju. Sugen på att få känna mig snygg liksom. Minns inte ens när jag sminkade mig sist. Det är ganska kul att bara få fixa och ta på sig lite snyggare kläder och fixa i ordning sig lite. Jobbarmjukisar och ridbyxorna är inte jag känner mig sådär jätte snygg i, haha.

hår

Jag sitter och slösurfar runt lite. Sugen på att klippa mig och göra nåt roligt med håret. Nån kort frisyr där man ändå behåller vissa längder. Hittat massa intressanta bilder, men jag kan inte spara dom.. Datorn protesterar!? Varför? Man ska ju typ hitta nåt man vill göra och skriva ut bilden och ta med så frissan fattar vad man menar.

känslor/hjärna

Ja jag vet inte vad jag ska säga. Jag mest känner en massa nu. Och hjärnan som är ganska logisk och tänker en massa håller inte med känslorna.

Jag borde kanske koncentrera mig på nåt helt annat.





I morse när jag var nånstans mellan vaken och sömn. Så berättade Lajka för mig att hon hade köpt en påse pommes frittes. Men, öhm jag har inte sett till några ;-)

Rolig

"Du är så rolig"

Så sa Sara om mig idag. Det säger hon ganska ofta. Alltså Sara i Mora Saran. Jag ringde henne i hopp om att hon hade nåt på gång som jag kunde va med på eller att hon ville komma och hälsa på. Men hon skulle åka och tävla med en kanin i morgon bitti så det blev inget.

Jag såg aldrig det roliga. Vi snackade lite och jag berättade om min dumma bil. Och lite annat. Var är det roliga i det hela? Men det är ju nånting positivt med att någon tycker att man är rolig. Jag känner mig mest bara tragisk ikväll.

Lajka

Lajka är bra söt.. Hon ligger i fotänden på sängen och snarkar. Men inte så att det stör, bara sådär lagomt mycket.

Förresten var det nog inga större fel på vinet jag skrev om förut.

Vinterdrömmar

Vattentunnan här ute är helt genomfryst. Jag välte den i hopp om att det skulle vara vatten längre in som skulle kunna rinna ur. Men det är nog is rakt igenom. Skulle ha tagit in den sist jag var här. Men trodde ju att jag skulle hit tidigare då.. Var en månad sen nu, mycket kan hända på en månad. Nu längtar jag till soliga januari/februari dagar med mycket snö.

Galopper i nyfallen pudersnö :-D

Inga styltor, inga broddar som jävlas, inga förfrusna tår och fingrar... Det förtränger vi för tillfället ;-)

Ont

Jag har ont, mensvärk. En fredag... annorlunda. Efter flera års tisdag/onsdags mensvärk. Slutade käka p-piller för nån månads sen. Vill inte stoppa i mig massa hormoner som jag sedan kissar ut och som kan orsaka sterilitet hos fiskar. Dessutom så är det nog ganska svårt att bli med barn om man inte har sex. Så jag la av..

Förra året när jag fick nytt recept och var och pratade med dem så undrade jag hur det är med att stoppa i sig hormoner och sådär och undrade liksom hur onyttigt det är. Det enda svar jag fick var nånting om att det var väl bättre det än att bli med barn. Jag hade inte tänkt sluta då, jag bara ville veta ju. Ska inte vårdpersonal kunna informera om sånt?

Jag tog iaf en ibumetin för en stund sedan och hoppas den börjar funka snart. Annars vet jag nån som kommer sitta under täcket hela dagen. Öhm.. det går ju inte. Jag måste ju hur som helst åtminstone åka till Gävunda och köpa Tamponger. Shit, tänk om bilen inte startar!! Då får jag cykla dit, haha. Blir en mil fram och tillbaka, skulle ju funka :-) Men fy vad kallt att cykla i minusgrader.

Dröm

Jag drömde massor i natt. Det jag drömde tidigare inatt minns jag inte så mycket av, men jag vet att Ola var med iaf.

Däremot för en stund sen när jag vaknade drömde för fullt. Först var det mamma som skulle putta på min bil för vi skulle rulla igång den. Det gick till slut när jag kom på att man skulle ha tändningen på. Men jävlar vad mamma kan springa, vi kom jätte långt bara av att hon puttade. Sen efter ett tag ville jag att mamma skulle köra. Och strax efter det var min bil en åkgräsklippare, fast fortfarande min bil. Vi åkte en bra bit och hamnade på Skönviksområdet i Säter. Men nu var det inte mamma som var med längre utan nån tant, jag tror inte vi kände varandra så bra utan var bara lite bekanta. Och vi ville iaf hitta nånting att äta och fick syn på en rastarang, stod nåt erbjudande om nån kötträtt som lät lyxigt som tanten ville ha. Och dom hade rödspätta som jag kunde tänka mig att äta. Vi gick in och det verkade vara ett dyrt ställe tyckte jag och vi hade inga pengar med oss. Så plötsligt börjar tanten snacka med kökschefen eller nåt och har plockat upp en påse med tryfflar, ni vet sån där svindyr svamp. Hon hade 7 stycken och dom skulle vara värda flera hundra typ. Och alla som jobbade där var helt till sig över att dom fick dit såna där svampar haha. Tanten hade plockat dem i sin trädgård sade hon. Sen gick jag till ett annat rum där det satt nåon som påpekade att tanten jag hade med mig verkade vara på bra humör, för enligt henne brukade hon vra väldigt elak i vanliga fall. När vi skulle äta blev det lite diskussion om båda skulle dricka eller inte. Jag erbjöd mig att låta bli, eftersom jag inte vill att nån ska fyllköra min bil.. Tanten tyckte vi kunde dricka för vem stoppar någon som är ute och åker gräsklippare? Jag tyckte vi kunde gå hem till mamma som fortfarande bodde på Fogdegatan i ovangårdarna och sova om båda skulle dricka. Någonstans där vaknade jag iaf..

Jag skulle också vilja ha en trädgård där det växer upp svampar som är värda flera hundra.. och som ingen annan vet om.

vin

Vitt vin som stått öppnat i kylen sedan slutet på sommaren.. Är det drickbart nu?

Ja nog smakar det vin iaf, haha. Men jag har hört att det blir dåligt om det är öppnat.. Dåligt på vilket sätt? Smaken, alkoholen eller blir det som med gamla räkor så man kan bli dålig själv av att förtära det?

Ja vi får se. Vi gör ett litet vetenskapligt test helt enkelt ;-)


Lajka myser i soffan i stugan.

Lista

1. SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA.
2. KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA.
3. ANVÄND SÅNGTITELN I SVARET PÅ FRÅGAN.

1. Hur mår du idag?
Fake baby
2. Kommer du långt i livet? 
Riddarna av mörkret
3. Hur är skolan för dig? 
How do you do! 
4. Vilket är ditt livs themesong?
I´m an android
5. Vilken är din livshistoria? 
400 slag 
6. Hur ser din framtid ut? 
Ingenting någonsin 
7. Hur blir din morgondag? 
Den osynlige mannen 
8. Vad är det bästa med dina vänner?
ung & sänkt
9. Vilken sång beskriver dig bäst?
visa
10. Hur ser ditt liv ut just nu? 
Indianer
11. Vilken låt kommer att spelas på din begravning?
Alla visa män
12. Hur var du som barn?
Någon som dig
13. Vem kommer du gifta dig med?
Måste vara två
14. Hur ser världen på dig?
En helt vanlig dag
15. Vad tycker dina vänner om dig?
Teddybjörnen
16. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? 
När det blåser på månen
17. Kommer du någonsin få barn?
Sabina ett.. (men den måste vara felmärkt.. en gammal verision av Sabina 3)
18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Black math
19. Hur blir du igenkänd av folk?
Paradisets berg
20. Vilken är din livsfilosofi?
Crash! Boom! Bang!
21. Vad tycker dina föräldrar om dig?
Blott en dag
22. Tycker andra att du är attraktiv? 
Jag hatar söndagar 
23. Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Jag vill inte gå hit





Nu får vi ha lite överseende med att jag har sjukt mycket Kent, Magnus Uggla och Lars Winnerbäck bland musiken på min dator. Jag kanske skulle ha gjort listan på nån speciell spelningslista isället. På frågan om jag någonsin kommer få barn blev det väldigt förvirrat eftersom låten kallades Sabina ett på spelaren men det var inte den ju.. Tror det var Sabina 3, den med "välkommen in i mitt vaxkabinett".. Ska man bara tänka på titeln för att få svaret eller ska man även lyssna på texten? Humm.. Jag tror jag tar detta lite för seriöst nu va!? Haha

Ska nog göra lite mat istället. Hur värmer jag tortillabröd utan micro!? Åh nej, jag dör ;-) Hihi

Kättboåsen

Jag åt bara lite godis och fikabröd till kvällsmat igår. Blev inte ens mätt. Men jag orkade inte göra värsta maten och eftersom jag inte hade köpt bröd så kunde jag inte bara göra en macka.

Så nu när jag gick upp tänkte jag att jag skulle göra en ordentlig frukost. Tills jag kom på att enda mjukt bröd jag har är fortfarande i form av deg. Scones deg. Så än så länge har jag bara fått en yoghurt, en Bärry med jordgubbsmak. Har hur som helst gjort upp eld och tänkte prova grädda bröd i vedspisen. Visst vi har även en modernare ugn, men det är inte lika charmigt.

Eftersom jag hade fuskat i det är rummet och haft elementet på så hade jag 20 grader när jag vaknade i morse. Men det kändes kyligt ändå. Rummet som jag inte har haft någon värme alls i och som var 0 grader när vi kom höll 8 grader i morse. Jag har alltså ett perfekt kylrum :-) 

Så idag ska jag elda av bara tusan så hela stugan blir varm.

Sen ska vi väl hinna med någon promenad här omkring också.

Kallt

Är i stugan nu och råkade köpa massa godis och fikabröd när jag handlade i Vansbro.. Man ska inte handla när man är hungrig. Jag är fortfarande hungrig. Men först skulle man in med allt skit jag släpat med mig, sedan göra eld, sen packa fram nya teet jag köpte och kokade tevatten. Nu har jag iaf slagit mig ner i sängen,(efter att ha haft filten och kudden bredvid spisen på värmning en stund. Var endast 0 grader här inne när vi kom hit. Skulle tippa på att det säkert är 15 grader varmt i det här rummet nu ;) har 4 par olika sockor på mig och ändå iskall om fötterna.



frisk?

Än så länge är jag frisk.. 2-3 dagar utan pencillin nu då.

Sitter med min gamla dator och surfar idag. Allt är borta och windows ominstallerat. Tomt och öde. Men den funkar som en normal dator nu :-) Det tar inte en kvart att få upp en sida längre. Så nu har jag två fungerande burkar. Men det är ovant att ha windows XP nu..

Funderar på att åka till stugan i morgon efter ridningen eller på onsdag.  Vara där en vecka, sedan ska jag jobba mellan den 14e och 19e.

Efter jul säger AF-gubben att utbildningen ska börja för mig. Dom kör igång ett gäng v 45 men där skulle jag inte komma med. Så sen ska man sitta och köra flera mil om dagen och sådär då. Men det är lugnt, fått på vinterdäcken på bilen i fredags så det blir nog bra.

Så eftersom man ska gå utbildningen så vill jag passa på att va i stugan nu ju. Men man måste ju hem varje vecka för ridningen alltså. Å ridningen är ju kul. Red igår eftermiddag. Dressyr med Surprice, han är ganska skojig ju. Och i morgon ska vi ha gymnastikhoppning med samma hästar. Ska nog gå bra. Han brukar inte göra några konstigheter vid hindren iaf, och kör inte samma racing som för några år sedan.

RSS 2.0