Sorgligheter

Hittade ridstövlar för 399 kr igår.  Provridit med dom idag. Två timmar ihop med Görel och Eiwor. Trevligt med sällskap för en gångs skull. Görel hade tagit bort sin ena hund i morse och på fredag försvinner Britta :( Stora fina Britta. Väldigt sorgligt.  
 

Väntar

Väntar på Erik och Elin.  Ska följa med dom till Börjes. Strax är dom en timme försenade.  

Motion

Det bleven cykeltur till Resmoren men det var ingen hemma där. Men enligt runkeeper var det 2,5 k dit och samma hem så då blev det en tur på en halvmil. I den hemska backen upp dit fisk jag leda cykeln med Molly bakpå så nog fick jag motion allt.
 
Så nu förtjänar vi lite chips till barnprogrammen. 

Vår dag

Idag vaknade jag och Molly i gästrummet i uthuset. För vi ville ha lite äventyr och sov där ute i natt. 
 
Efter frukost tog vi och packade lite matsäck och åkte ut i skogen och kollade efter ett bra picknickställe. Första stället skippade vi, blåste massor och duggregnade. 
 
Efter vägen fick jag syn på fina blåbär så jag var ur och plockade plockaren full.
 
Till slut efter att ha rullat runt på en massa små grusvägar hittade vi trefaldighetskälla som jag råkat hitta till förut en gång. Där blev det picknick. Tacorester från i fredags och nachochips och bubbelvatten. Provade källvattnet men det var inte så gott denna gången.
 
Nu ropar Molly att pippifilmen är slut! 
 
Funderar på att ta en cykeltur idag också.

Gruvpunken

Det blev några trevliga dagar under kärrgruvepunken och det var skönt med chaufför så man fick sova i säng, ha dusch och riktig mat. Och jag slapp ju även att ordna hundvakt. 
 
Däremot var det ganska lite folk på gruvpunken så jag misstänker att det inte blir nåt mer år, men det visar sig väl. Är ju kul när det händer nåt så pass nära mig. 
 
 
 

Lite tid

Känner mig stressad.  Ska på kärrgruvepunken i helgen. Hämtade Molly efter jobbet idag. Mathias ska ha henne i helgen.  Lovade,att jobba kväll på tisdag.  Jag kommer ju inte träffa Molly så mycket alls den här veckan som jag har henne. Men i morgon får vi iaf en heldag med varandra.  

RSS 2.0