Extra tjänst

Alltså. Det där med jobb och sånt.  Istället för fas 3 så finns det nåt som heter extra tjänst nu.  Det är inom skola eller inom vård och omsorg.  Har varit på möte i Fagersta på en särskola. Det är en tjänst på 75% med riktig lön. Problemet är att det även rycks i.mig på andra håll och båda ställen är minst sagt lite fel ställen att jobba på eftersom Molly har dagis i Hedemora.  
 
Och ska arbetsförmedlingen sätta en på en låtsastjänst och se till att jag tappar all kontakt med andra arbetsgivare?  
 
Dessutom har jag iofs inte varit helt ärlig än med riktiga jobbet. 
 
Behöver nog kontakta min tjej på arbetsförmedlingen.  
 
Allt detta gör mig riktigt orolig och bekymrad.  

Roren

Är uppe och hälsar på Daniels mamma och Leffe.  Molly är klåfingrig överallt och letar guldpengar i köket och ropar på pippi. Hyfsat snart blir det middag.  Det är lite konstigt här, dom verkar aldrig äta lunch.  Jag och Molly åt några mackor mitt på dagen, annars hade vi inte klarat dagen.  Sen har vi mölat i oss ostbågar,  godis och chips..  Så min mage är värsta gasig.  Vi åker hem i morgon.  

Tofu

SKullelaga mat idag och såg en massa inspirerande recept på linsgrytor och nån med tofu i. Kom på att jag hade ju tofu i kylen. Men när jag öppnade den och skar upp den luktade den jäst, riktigt mycket. Googlade och frågade på facebook och det verkade som att den inte borde lukta så. Så bort med den och börja om. NU är mina linsgryta snart klar iaf, bara morotsbitarna sominte mjuknat tillräckligt. Tänkte klämma i lite tomatpuré där, men den sa pys och luktade vin så den var också dålig, klämde ut en rejäl klick ifall den skulle vara mer okej längre in, men nä blä på den, fick duga med ketchup, den var iaf ny och öppnad i förrgår. 
 
Tror Mattis skulle komma ut hit om ett tag. Vi har lite bilgrejs på gång. Jag råkade köpa hans 945a, och dom lovade att fixa vissa saker. Egentligen drar den ju mer än vad jag vill att enbil ska göra, såjag är lite osäker på det hela. Om jag ångrar mig tänkte dom sälja den på annons så jag har ju möjlighet att backa ur än. 

Uppsala

I går var jag i Uppsala och kollade upp en grej. Får väl svar om nån vecka. Nålar på 3 olika ställen och jag överlevde.

På vägen hem från Rättvik för ett tag sedan pratade jag med Lina om att nålar är obehagliga. Hon sade att hon hade svimmat för vanligt blodprov och då kändes min lilla nålrädsla inte så farlig. Tack för det Lina. Hade ju lika gärna kunnat skrämma upp mig värre men det gjorde det inte.

15 år

Att en grej som hände för över 15 år sedan fortfarande är så jävla jobbigt att tänka på. Och att det dyker upp då och då. Inte undra på att jag spelar fåniga mobilspel för att slippa tänka. 

RSS 2.0