Peace and love

Kan jag bara byta mitt pass på torsdag, eller byta bort några timmar iaf så kommer jag istället jobba på peace and love nästa helg.,, med lön :) Hoppas bara att det kan passa så jag får se Steffe och Thåström och lite annat, håll tummarna.

Midsommar

Vad ska alla göra i midsommar?
Snackade lite med Emma tidigare idag. Hon skulle till logen och dalen. Logen hade jag helt glömt bort att man kan åka till. Var 5 år sedan jag var dit sist, då var jag nykter och var dit för att kolla på farsan och hans band. Vi får se om jag följer med dit.. det brukar va dyrt.

Annars har jag haft två olika val. Viljan ute på älven i Grådö eller stugan och fest i Venjan. Jag vill ju till båda ställena! Kan man inte klona sig själv?

Annars är jag inte den som firar midsommar så mycket. Maten är ju samma som jul och påsk typ, massa kött typ. Och sill är ganska äckligt.. Men potatis är fint, så okej jag ska försöka äta lite färskpotatis i år då. Med dill och gräddfil eller vad det är man brukar ha till.

Pust vilken jäkla morgon!

Fy fan vilken dag! Andra gången jag jobbar natt och då händer det nåt sånt här och jag var ensam. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Men lyckades til slut ringa sköterskan så hon kom. Och senare under dagen kom chefen och tyckte att jag hade gjort helt rätt, och jag fick beröm :)


Men jag är fortfarande helt slut och tänker inte jobba ensam så länge det är som det är nu!


Framtiden..

Jag vet inte hur jag vill göra.

Jag har svårt att se en framtid för mig och Ola. Jag tycker om honom väldigt mycket, men jag tror inte att det räcker. Vi är i så olika delar av livet. Han har så konstiga åsikter om människor. Dessutom har han redan barn och vill inte ha fler, han bor i sitt hus och har aldrig bott nån annastans och där kommer han bli kvar.

Min framtid som jag skulle önska är att jag får ta det här lastbilskortet i höst eller nåt sånt. Kan jobba inom den branchen i X antal år. Någon gång skaffa barn, och eventuellt plugga på högskola så småningom. Dessutom kan jag inte tänka mig ett liv utan hästar, dom måste på nåt vis finnas med också. Sen vill jag ju gärna bo i hus så småningom, helst så fort som möjligt.

Just idag satt jag och tittade på husvagnar på blocket och tänkte att jag skulle fan sälja lägenheten och skaffa en husvagn istället. Då har jag med mig mitt hem dit jag åker. Slipper jag känna mig så främmande och bortkommen när jag är hos Ola tex.

Jag jobbar till augusti nån gång och efter det vet jag ju ingenting om vad som händer. Och skulle jag få chansen att ta lastbilskort så kommer jag inte kunna jobba så mycket och då har jag inte råd att bo här. Men bo måste man ju göra nånstans. Och med en husvagn kunde jag ju slippa åka emellan om jag inte har råd med det. Och under utbildningen kan jag tänka mig att jag faktiskt får bo hos mamma om det skulle behövas. Om det nu blir någon utbildning.

Inte så kul att inte veta vad som händer i ens eget liv.


Student

Min syster har tagit studenten. Nu är hon vuxen och arbetslös, förutom att hon ska klippa gräset vid bystugan då och då och får 100 kr per klippning där. I fredags tog hon studenten och vi bjöd hem lite folk, mest släktingar. Smörgåstårta och annan tårta också..
sandra på studenten 2009mumsmamma och sandra med studentpresenten hon fick av mamma.stundenttårtasytt klänningen själv.

Sandra hade sytt klänningen själv :)
Jag fick ju också en gitarr när jag tog studenten, men Sandras var snyggare, fast inte lika dyrt märke som min. Men hmm är nästan att jag vill sälja min och köpa en lite större och snyggare istället. Blir antagligen inte av, men ändå.


Själv har jag varit på introduktionsgrejs för alla som ska jobba inom vården i kommunen i sommar. I morgon fortsätter det samtidigt som vi även ska fixa deligation på medicindelning. Dom har lagt 2 saker på samma dag. Och dom ringde mig från avdelningen och vill att jag ska jobba en A-tur på fredag, och måndag till tisdag också. Jag tackade såklart ja, mitt vik börjar först den 24e juni egentligen så det är väl bra att få jobba lite innan också. Och jag tyckte ju att det gick ganska bra att vara själv sist. Ja menar dom överlevde och fick t.o.m. i sig både frukost och lunch, haha.

Men det blev att kännas väldigt stressigt här idag. Fixade iaf påskrift hos AF och gick till banken och fick en ny kodbricka..

I morgon var det tänkt att jag skulle rida lektion, sista för terminen. Jag sa för 2 veckor sedan att jag skulle ta med Krista. Höll på och tänkte ta med Vega om vi skulle vara ute på ridbanan sedan.. Men i lördags tog Erik med sig båda hästarna dit ner där han bor!! Dom går på bete och han ska träna Vega. Men hallå min ridhäst då? Krista måste hållas i gång, hon börja bli gammal och jag vill inte att hon tappar muskler och sånt. Fan fan fan.. Vem ska jag nu ha på ridningen i morgon? Jag som valde vanlig lektion för att ta med Krista, istället för programridning eller stilhoppning. Funderat idag på om jag ska våga fråga Mona om att låna Bolkora.. hennes lilla nordis. Så får stackars Henke vänta hemma. Henke som är 25 år i år :)

Kläder

Har beställt kläder. Mycket som inte passade nå vidare som ska tillbaka.. Men en del som passar och som jag inte kan bestämma mig för om jag ska behålla eller skicka tillbaka. 3 st mer eller mindre billiga bikinis, alla verkar passa hyfsat och jag gillar dom allihopa. Ska iaf ha den blå/vita kvar, dom andra kan jag inte bestämma vilken jag vill ha!
bikinisarnaskor, så söta ju....

Ska iaf skicka tillbaka ett par skinnbyxor(låtsasskinn), gummistövlar, en BH, ett par assöta skor som jag insett att jag aldrig kommer använda...tror jag.
Behålla lite andra underkläder och ett par röda Levis jeans som kostade under 150 spänn.

RSS 2.0