okej

Det känns ganska okej just nu faktiskt.
Efter en allt för alkoholdrypande helg.. som kändes ganska förjävlig från början, men det blev bättre och efter en söndagkväll i Borlänge så känns det helt okej ändå.

Däremot borde jag sova nu och inte sitta här och skriva. Nickade till kanske 10 minuter under Beckfilmen ikväll, vaknade av att jag hade dregglat på kudden (fräscht), sen slutade filmen och jag trodde att jag enkelt skulle somna, men blev bara mer pigg. Glömde ta med en bok att läsa och här uppe fanns det bara olika lagböcker och nån bok där det står produktfakta- inkontinens. Inget jag har någon lust att läsa. Tror jag smiter ner och kollar om det finns nåt vettigare där nere.

Hittade en pocket. Paulo Coelho- Veronika bestämmer sig för att dö. Få se om det kan va nåt.. troligtvis intressantare än inkontinensskydd.

God natt.

hemåt snart..

Ska åka ifrån stugan imorrn.. som är idag egentligen. Ner till Falun och kolla in Slaggstensfestivalen. Västerbrokören ska spela och det har jag sett fram emot länge.

Var på väg att gå och lägga mig för över en timme sedan, men så började Sandra göra te och skulle käka mackor med räkor på, så nu sitter man här proppmätt istället för att snusa i sängen. Tror jag går upp och sover på vinden denna natt också. Mysigt där.


Haft några bra dagar här uppe. Cyklade ca 1 mil i måndags, igår var vi och badade i Öje och handlade i Malung och glodde på folk (dansbandsveckan), idag har vi varit vid Siktjärn.. men solen gick i moln efter en stunds solande så jag badade aldrig. Jag badade ju igår och tvättade håret å så. Det var bara 17,5 grader i den sjön, Sandra den fegisen betalade för att duscha i campingens duschar i Öje. Men det var bra att hon var en fegis för nu vet jag att man kan åka dit och duscha för nån femma :) Fixar hon att duscha på 15 kronor måste jag fixa det på 10 kr och normalt folk på 5 kronor :D Det kan det väl vara värt?


plugga

Alltså får man läsa matte C på fritiden typ och inte blanda in CSN och fortsätta vara arbetslös och jobba då man får jobb typ? Kollade i en brochyr på AF från Hedemora lärcentrum och dom tycker ju att man ska läsa sånt på egen hand med lite hanledning typ bara. SÅ då väljer man ju själv när man gör det.

Jo jag vet att jag inte har någon diciplin för sånt :(

Men det hade varit bra att få matte C och matte D inläst nån gång. Kanske skulle fråga Daniel om han kan ha lite privatundervisning med sin syster då och då? Känns fan kasst att vara den som läst minst matte förutom Erik då i syskonskaran. När det egentligen är nånting jag har haft lätt för och gillat. Jag är ju till och med matteskadad och måste räkna kakelplattor på offentliga toaletter för att kunna slappna av och göra det jag ska där...

planer

Jag oroar mig och tänker för mycket.

Drömde i natt. Om bajstunnor, peace and love och Daniel. Det var länge sedan jag drömde om han nu, men då och då gör jag det. Tycker om att drömma om honom, för det är så skönt att ha honom "levande" för en stund. Sen blir jag alltid besviken när jag vaknar och förstår att jag bara har drömt.

Jobbar ons, tors och fre, sedan är jag ledig i 6 dagar. Planerna är att dra till stugan och sedan den 16e juli kolla på Västerbrokören i Falun :D Liten minisemester med bra avslutning. Vill någon följa med? Tror Sandra ville med till stugan iaf, skulle vara trevligt om man var ett gäng. Kunde fiska, bada kanske hyra sån där man cyklar med på järnvägen (fan ordet försvann just när jag skulle skriva det) Mycket där uppe hänger ju på om vädret är trevligt eller inte. Fast grilla korv vid öppna spisen är också mysigt när det regnar.

Dressin!! Nu kom ordet :-D

Peace and love...

Jag jobbade på peace and love. Tunnor med kiss och bajs! Var faktiskt mer okej jobb än jag trodde. Kan tänka mig att göra det på fler ställen. Det enda som verkade lite krångligt och tungt för mig var när allt skulle packas ihop och toaletterna skulle upp på släpvagnarna. Behövde inte göra just det momentet iaf.

Såg aldrig Sundström. Jag offrade hans spelning för Gogol Bordello! Och det tror jag var rätt gjort :-) Jag är förvånad själv.

Drack inte särskilt mycket, bara lite varje dag. Jobbade liksom till mitt i natten på både fredagen och lördagen. Men lite alkohol före jobbet skadar väl aldrig!? Haha :D

Hade trevligt sällskap större delen av tiden där. Både på jobbet och på fritiden.

Boende och tillgång till dusch på hushagsgymnasiet var inte heller helt fel.

p&l 2009Thåström, aaahhh.

Linus P&L 2009Linus

P&L 2009Jag i jobbkläderna

RSS 2.0