Internet på Hea

Tog väl sisådär 2,5 timme att logga in på internet hos morsan! Hittade till slut nån iställning som menade att den alltid skulle ansluta med nå skit morsan har haft som inte funkar. Ett litet klick behgövdes bara för att få mitt att funka, men det kunde inte jag veta ju. Den funkade ju innan mamma var här och petade på den!

Sitter alltså på Hea. Det har hunnit bli mäörkt och hästarna har inte kommit ut på ridning och är dyngsura i sina vintertäcken. Tänkte att jag tar in dom snart så man kan hänga in täckena på tork och hästarna får stå inne och mysa lite.

Men jag tror jag ska laga nån slags mat innan.


ALKOHOL

Detta jag tänker skriva nu låter kanske inte så bra...
Men det skulle sitta fint med en stor fet grogg nu!!!!!! SÅ känns det!

Ska man låta den känslan bestämma eller ska man just vid det tilfället som det känns så låta bli det just eftersom att det känns så?

Vi får se hur jag gör.

Ska iaf pyssla ihop och posta brev till försäkringskassan. Rasta Lajka som varit ensam hela dagen medans jag har jobbat. Efter jobbet besökte jag även arbetsförmedlingen. Var mycket på jobbet idag, fullt upp och massa stressande med tidrapporter som jag inte fattar mig på!! Dom borde ha en typ 3 timmars utbildning på hur dom där rapporterna ska fyllas i. Tyvärr hinner man glömma hur man ska göra till nästa månad osv..

I morgon får jag sova hur länge jag vill!! Ska bli skönt. Gått upp tidigt av lite olika anledningar mycket den här veckan. Nån dag för att Mathias skulle jobba kl 7 och andra dagar för att jag har jobbat.

Har alltså lekt workingclasshero denna vecka ;-)


PS. Lite gulligt här såg jag när jag kom hem... Hur ofta är min säng bäddad? Idag är den det :) Mathias gick ut med Lajka typ när jag gick till jobbet i morse och lämnade henne här sedan. Så han har bäddat, det gillar jag.

Konstig känsla

Sitter och känner mig konstig. Känner mig missnöjd.. men vet inte om det bara är håret eller om det är andra saker lite djupare. Eller så behöver jag bara känna mig lite nere helt enkelt. Jag behöver vara ledsen då och då, lätta på trycket typ. Förut tror jag att det behövdes mer eller mindre varje dag, men nu kan det gå flera dagar emellan och man tänker inte på det förns känslan är där igen. Jag kände det redan igår eftermiddag. Och hade jag åtminstone haft en jacka på mig när jag åkte och hämtade Lajka igår så hade vi åkt ut i skogen och tänt en brasa och bara varit.


Ja, jag var hos frissan i morse då.091123 Ser bäst ut från det hållet tycker jag. SÅ, ska man bleka skiten nu? Eller ta nån annan färg eller bara låta det vara?


Känns liksom fel att jag ska känna mig nere nu? Hade en trevlig kväll i lördags. Vi var 16 pers som käkade tacos och spelade guitarhero cup. Sovit ihop med Mathias nästan varje natt och det gillar jag. Men det är kanske det också. Jag har inte varit ensam så mycket heller och jag behöver nog det, även om jag oftast avskyr att vara ensam, men det har väl att göra med att man börjar tänka och fundera en massa när man är ensam.


Förresten kom på att om jag ska hinna till AF denna veckan lär jag nog glida dit nu på en gång. SKulle ha fixat massa sån skit ju. Ska jobba dom andra dagarna dom har öppet.

Trist väder.. Men ska nog pallra mig ut till Hea och pyssla med nån häst. Sånt brukar få en på bättre humör.

Bio? m.m.

Var inte med på ridningen igår. Men red Krista idag, men bara en vanlig motionstur på henne var lite jobbigt alltså. Men förkylningen känns bättre nu. Varit ute och cyklat omkring i Hedemora ikväll med Lajka, det kändes iaf skönt.  Gillar stan i mörkret och när det är tyst och lugnt ute.. Jag känner mig hemma här då. Kan nog ha med tidningsjobbet att göra.. Hedemora är mitt när ni andra sover ;)

Cyklade förbi bion och kollade lite. Har tänkt se Michael Jackson filmen.. Den går i helgen och på tisdag, får se vilken dag det kan bli. Skulle vilja se nån annan film också. Har varit på bio en gång i år (kenny starfighter) innan den var det 4 år sedan sist. Jag skulle vilja gå på bio sisådär 4 gånger per år eller nåt iaf. Är så okopncetrerad på filmer man ser hemma. Lagar mat i reklamen och rastar hunden och missar en hel del, och sitter vid datorn och hänger inte med i filmen.

Ser fram mot(lite nervöst också) lördag lite. Ska på bandhero-turnering hos Lillan och Stefan(Mathias bror). Har aldrig spelat sånt där spel och har sagt att jag inte tänker sjunga iaf, men lär väl prova nåt annat iaf. Men eftersom det är en turnering lär jag åka ut bland dom första så jag slipper nog iaf att spela finaler och sånt, haha. Hmm man skulle haft tillgång till ett spel så man kunde tjuvträna lite? Kan nog bli en trevlig kväll iaf, även om jag inte känner så många av dom som kommer. Nya människor är ju lite läskigt sådär. 

Förresten, kan man överdosera bisolvon? God liten flaska det hära alltså, hehe. 

Hemma

Tycker verkligen om han.

Är hemma ett tag, ska duscha och greja lite här. Har varit förkyld och varit hos Mathias sedan i lördags natt. Han har haft typ 39 graders feber. Jag får sällan hög feber, men lite feber och en dryg hosta som inte verkar vilja släppa. Får la se imorrn om jag ska vara med på ridlektionen eller inte. Inte bra att träna sig helt svettig med sjukdomar i kroppen.

Lajka är en tjurig tant som inte vill bli kompis med Mathias mammas hund. Han måste hålla sig ett par meter ifrån henne nästan hela tiden. Och eftersom dom inte ska vara kvar så länge så hinner dom nog inte bli bästa vänner nu. Och som med många andra hundar så kan dom inte ha han lös ute, för då tror jag att dom hade busat och lekt som riktigt bra vänner.

Nu ska jag gå och se om jag fått nåt badvatten :)

glad

Varit hos Mathias större delen av helgen. Utom hela dagen igår typ. Jag hade ju mockning på ridklubben och sedan red jag och Sandra och mockade åt Krista och Vega. Men sen igår kväll var jag hem till honom igen. Jäkla mysigt.

Syrran var dit och lånade min nyckel i lördags kväll så jag frågade i söndags i stallet vad hon tyckte? Vanlig kille tyckte hon. Har ni hört? Jag har träffat en "vanlig" kille!? Haha, jag tycker det låter bra :)



träning

Idag har jag simmat en kilometer. I fredags simmade jag för första gången på länge i simhall, då tog jag 500 meter, lite mjukstart sådär. I söndags gick jag ordentlig promenad med lite jogging också. I måndags red jag två hästar, i går dressyrlektion, idag 1 km simning i morgon dressyrlektion igen. Fortsätter jag så här borde jag ju få upp kondisen lite bättre igen. Planen är att göra nånting hyfsat fysiskt varje dag.

Fick rida Goliat(ponny) igår, tror det blir ponny i morgon också. För jag ska rida igen lektionen efter den Sandra rider igen och Pernilla sade att Sandra behövde storhäst och fick vara med i den gruppen medans jag fick ta lektionen efter eftersom jag kunde rida ponny. Men så är ju syrran ca 2 dm längre än mig också.

Ser fram emot både ridlektionen i morgon och kvällen efter den :) Får rappa på efteråt bara så man inte dyker upp och luktar häst och svett.

Men först under dagen i morgon ska jag nog se till att få på dom där vinterdäcken!!! Det snöade ju idag, så snart kommer väl halkan även på dagtid! Höll på och tänkte byta däcken idag och hade nog sönder bilen lite, så jävla rostig ju! Så jag sket i det. Undrar om den ens kommer gå att få igenom på besiktningen nu i november? Men dom nya däcken och sätta ihop avgassystemet så kör vi dit och ser vad dom anmärker på... Kanske får man börja leta efter en annan bil? För utan bil skulle jag inte kunna tänka mig att vara... eller?


inte bara djur

Fick träningvärk av promenaden i söndags kväll, fast jag joggade en del också, uppför backen mot Svedjan. Jag måste nog börja träna lite, tycker jag ska ha bättre flås än så. Nä man skulle ha kört tidningar ca 2 gånger i veckan för att hålla uppe konditionen.

Ikväll blir det iaf dressyr på ridklubben och det är träning kan jag lova!! Igår red jag både Krista och Vega, mot att mamma lagade mat tills jag var klar med hästarna :)

Lagade ganska halväcklig mat idag.. men slängde i en hel del äckliga bönor och det ska ju vara nyttigt. Jag försöker vara lite sund ibland.. har gått upp lite i vikt efter att jag levt på pizza och chips lite för mycket senaste tiden, men det vill jag ändra på nu.

Syrran är hos nån jobbcoach i Avesta så jag sitter och väntar på henne nu. AF verkar jobbigare mot henne än dom varit mot mig.

På torsdag kväll blir det till att träffa han igen.

Han bor några hus längre ner mot hemköp än mig, men ändå så ses vi inte mycket, såg han tex när jag åkte förbi där när jag kom från Hea igår. Men det är nog bra att ta det lugnt. Ses då och då, och se hur det utvecklas... tror jag iaf är bra? 


Djuren

Lajka löper och har blivit väldigt förtjust i Gabriel. Lajka har valt sin pojkvän ;)
Han är inte lika förtjust...
myser
Men slipper tvätta öronen själv ;-)

bättre

Gamla datorn lever, med lite extra ram-minne verkar den som  ny. Dessutom har jag en till som jag inte provat än som ska vara ännu bättre :)

Tänkte att morsan kunde få min gamla, men nu vet jag fan inte om jag vill släppa iväg den, hehe. Kanske fixa skärm och skit till den och ha den i stugan.. Hade varit nice nu när bärbara är dum!!


Haft en ovanligt lugn, men bra helg. Lite film och trevligt sällskap igår, och trevligt sällskap hela dagen idag, varit själv några timmar nu och passade på att gå upp dit jag var igår och hämta bilen som fick stå kvar eftersom jag drack lite. 25 minuters promenix var fint, tyckte nog Lajka med :)

Får se om det skulle bli pizza nu ikväll eller inte? Om dom hinner hem i tid från träningen.

Filmen i torsdags var okej, och det blev nån "hej då puss" när jag skulle gå hem. Blivit några fler igår och idag... Mysigt.

RSS 2.0