Tänk om

Förhoppningar.. ska inte ha såna, men jag kan inte låta bli. Spännande att lära känna nya människor iaf kan vi säga :)


Har jobbat idag, ska jobba några timmar i morgon med. Efter det ska jag nog rida, sen blir det film på kvällen.

Håller på och bleker utväxten på syrrans hår nu, vill göra mitt med, fast jag vill på sätt och vis inte. Kanske skulle man spara ut sin riktiga hårfärg? Har inte haft den helt och hållet sedan hösten 2004 tror jag. Eller jo det har jag kanske, när jag klippt allt rejält kort. Pojklooken.

Heter man Mathias eller Daniel liggar man på plus redan från början ;)





Ja ni märker vad tankarna hoppar omkring.

Ska nog skriva ett sms nu...

JUst ja, skruvade dator med svävarn igår, eller han skruvade och jag öhm klappade katterna och glodde på TV. Men en del saknades tyvärr, så beställde vi en sån så om några dagar bör den komma och då jävlar ska vi få ihop en dator som jag t.o.m. ska kunna spela farmtown/farmville och liknande utan att allt segar ihop!!! Hahaa! Mina lkrav är inte så stora ändå på en dator, de flesta andra hade redan slängt ut min gamla burk. Men jag har ett visst tålamod verkar det som. "Aja, nu segade datorn ihop. Tar väl en promenad med hunden medans datorn tänker". Närmare 3000 har jag lagt ut på datordelar nu, så då ska det fanimej bli bra!

Om

Om jag säljer lägenheten får jag pengar att fixa stugan med.. Vad kostar det att dra in vatten? Får jag bara en dusch så överlever jag ganska bra där!? Sen skulle det vara en fördel att kunna bajsa inomhus när man är grymt mörkrädd.

uppdatering

Inte skrivit här på länge nu. Vet liksom inte vad jag ska skriva iaf.

Hästarna har kommit hem.

Fått tag i ägaren till husvagnen så snart får jag papperna på den :) Har snackat med Roger och ska få ställa den i hans uthus för 100 kr i månaden. Bra om jag får i den under tak, för tyvärr läcker den in lite på ett ställe har vi upptäckt.

Om jag skulle få jobba mer än halvtid i två månader innan jui nästa år skulle jag få nya a-kassedagar. Jag vet inte om det är bra eller dåligt just nu. Står på kö för lastbilskörkort igen. Får se när det händer nåt, ska på möta imorrn om det bland annat.

Funderar på att hyra ut lägenheten. Sandra vill ha den men hon kommer nog inte ha råd. Har frågat några andra, men folk verkar bara tycka att jag är sjuk som vill hyra ut den!? Men vad fan, jag har inte råd med hyran om jag ska gå utbildning och inte kan jobba mycket alls. Dessutom vill jag annars flytta upp till Kättbo. Men jag är så grymt opraktisk så jag har inte fått till nånting vettigt fast jag är dit minst en gång i månaden. Kollat på insatskaminer och sånt. Dom här i stan tar 6700 för att installera skiten, plus att dom här kostar närmare 10000. Däremot får man sätta in själv och jag har hittat på nätet för ca 6000, men jag vet inte hur man gör, och kan ju inte fixa att ta emot den om dom kör ut den heller. Dom väger väldans mycket.

Igår satt jag och kollade på blocket och drömde.. Nä, snart flyttar jag nog ur lägenheten och kör allt till stugan, sedan får vi se vad det blir. Ska jag jobba här kan jag nog alltid få slagga hos morsan då och då.

Det enda som håller mig kvar i krokarna är ju hästarna (som jag borde kunna ta med). Och så ridlektionerna. Men det finns ju ridskola där uppe också.



Jag behöver en privat projektledare och en fixare.


RSS 2.0