jobb

Har städat, handlat, tvättat och lagat mat idag på jobbet, nu väntar jag bara på att få gå och handla en sista gång innan jag får åka hem till Kättboåsen.             
 
Hade tänkt tvätta åt oss själva men maskinen har varit upptagen hela dagen. ledig om en kvart, undrar om jag hinner köra en maskin? 
 
Känns lite tråkigt att sluta jobbet här, trivs ju bra. omväxlande och lugnt. Stress är ju inget jag är bra på. hoppas man kan hitta nåt liknande på hemmaplan i framtiden nör det nu blir dags rar jobba igen så småningom.
 

Sprungit

Kom precis tillbaka till stugan efter en springtur. Började med att gå uppför mot Överåsen. Hade tänkt svänga av innan grannarna, men strax innan vi skulle svänga fick Nova fart och började jaga efter grannarna russ! Som tydligen var utanför hagen. Hon travade iväg med Nova efter sig, men efter ett litet tag stannade hon och vände sig mot Nova som plötsligt började lyssna lite mer på mig, en kik åt grisarnas håll sedan kom hon till mig, med ponnyn strax efter sig som börjat bli mer intresserad av Nova. Så jag fick fortsätta upp mot grannarna och hade en småtravande ponny efter oss som ville hälsa på Nova. Ingen var hemma, och ponnyn stod nästan vid ingången till hagen så jag släppte in henne. Hon verkade nöjd att vara tillbaka i hagen och mumsade lite mat.

Litet hästäventyr sådär på joggingturen, men min plan att få en ganska bra medeltid blev nog aningen förstörd. Fast den blev ganska bra sedan iaf, sprang mycket tycker jag. Men mest i medlut.. Lite hjälp lär man väl få ha.

Pruttar

Molly sitter i babysittern och pruttar med munnen. Det brukar hon göra när hon är på bra humör, haha, så söt. Hon har ätit kex och majskrokar och är nöjd. Sen är Nova spännande så hon tjuter nu, Nova slickade lite på Mollys hand.

Stavning

Om ni tycker jag stavar illa, så är det värst när jag skriver på mobilen. Den funkar inte att flytta textmarkören på så om jag ser ett stavfel för sent så händer det att jag skiter i det. Eller sitter och jävlas så jag nästan ville döda mobilen!
 
Jag kan stava, men inte mobilen. På datorn är det bara rent slarv.

bra dag

 
Hann med mycket idag. Jobbade, hämtade M, M och N i stugan och åkte in till Malung igen, Dansandsvecka och massvis med folk. Runt. där en hel del. Badade hund och ammade vid älven. Just ja, vi började med pizza när vi kom in till Malung. Hemma i stugan blev det träning, gick/sprang ner till grustaget, förbi sjön, vägen tog slut men jag och hunden fortsatte ändå, kom till en annan grusväg efter ett tag, kladdig fyrhjulingsstig till vägen som leder hem. Kul att utforska nya vägar. När jag kom hem hade Mathias tänt grillen, men den är så seg så svettiga jag hann åka till Siktjärn och tvätta mig. Simtränade Nova lite, så när jag skulle skölja av mig en sista gång vågade hon följa med ut ioch simmade helt frivilligt :) kom hem och grillen började bli varm i ena hörnet iaf, så det blev lite laxgrillning och matäta. Lite datalek, ammning och krypa ner i sängen. Just ja, gjorde en brasa också.

lugnt

Oj vad jag jobbar hårt, tvättar en hel maskin just nu. Eller maskinen tvättar medans jag slöar i en fåtölj.

Stugliv

Är i stugan igen.
Det gick bra i Uppsala, vi var in i typ 5 min. Dom tittade lite och undrade om vi undrade något vilket vi inte gjorde. Ögonkontroll om 6 månader, Uppsala igen om ett år. Molly han prutta med munnen åt dom iaf och var på bra humör :)

I morgon ska jag jobba både förmiddag och eftermiddag, Helle hade gjort illa knäet, men jag antar att hon jobbar i eftermiddag som hon skulle...? Öhm?

Igår kväll cyklade jag med Nova bort till vändplatsen och tillbaka, det blev 3,8 km. Där borta fortsatte en mindre väg, inte så cykelvänlig, tänkte undersöka den snart, men jag tror jag tar bilen dit ifall den är lång. Väntar bara på att mobilen ska ladda lite så jag kan köra runkeeper. Vill även ta med en liten butt ifall jag hittar några blåbär, eller smultron :)

Igår kväll var jag ensam i stugan, Molly och Mathias kom upp idag, eftersom Molly hade läkartid i Falun idag. Hon hör, och så har hon provat in nya skenor till fötterna. Jag packade med pumpen igår, sen när jag skulle pumpa så hade jag såklart fått med en tratt som saknade en liten del.. så helvete vad spända brösten var idag när dom kom hit. Hon får gärna vakna och äta en gång till innan jag ger mig ut i skogen. Både Molly och Mathias har somnat. Jag är också sjukt trött, men ska försöka hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll. Har nyss diskat iaf, lägger jag mig ner skulle jag slockna snabbt.

Tagit på mig långbyxor så jag ska slippa få anklarna uppätna av mygg.

trött

Ville hinna göra så mycket mer i helgen :( Uppsala i morgon då.

somna om

Ska försöka somna om nu, matat molly och rastar hunden. Mathias hade ställt klockan på typ 6 för att gå på samling med ett av lagen som ska spela barotacup, för att lämna tröjan. Var det så viktigt att lämna tröjan att man går på samling med ett lag som man inte ska spela med? Antar att han vill träffa sina vänner, men det kunde han inte säga, nä för att lämna tröjan, vi bor 3 min från planen där dom brukar spela. 

soft

Två brukare borta, två timmar ledigt. I eftermiddag åker vi hem över helgen, på måndag Uppsala.
 

väntar

Sitter i en trappuppgång. Har lämnat bilen på lagning, skyndade mig att gå till jobbet, hade nycklarna på mig så vaför gå till kontoret? Däremot blev jag för tidig hos brukaren, så jag väntar en liten stund till. Ny dag med två nya uppdrag idag. Får se hur handling och tandläkarbesöken blir. Kändes som det skulle bli fullt upp idag, men inte riktigt än...

Kalas

 
 
Idag var jag ledig från jobbet. Min farmor, far och farbror kom hit till stugan och hälsade på. Jag och farsan gick med Molly upp till Överåsen och pratade med grannarna om att vi ska sälja stugan. Sedan åt vi, och efter det åkte vi till Öje och spelade minigolf. Gissa vem som vann!? JAG!!! :-D Sedan tog jag och Mathias en vända förbi på campingen och duschade, 5 kr per dusch :) Hemma i stugan igen blev det fika och tårta eftersom Molly fyllde 1 år i fredags. Min farmor gör en enkel marängtårta som är så god, med grädde, blåbär och drottningsylt i fyllningen. Molly åt en stor bit också, första riktiga sötsaken i stor mängd, glad unge :)

Jag och farsan tog även en kvällspromenad, den lilla korta vändan som bara är ca 1 km lång. Nyckeln till vinden hittades.. på insidan av dörren!!! Haha, jag hade visst inte känt efter där, utan bara prövat andra nycklar som inte passade. Skönt att den kom till rätta, nu kan många komma och hälsa på, vi har 9 sängplatser nu.
 
När dom andra hade åkt hem ikväll så spelade vi lite kort och jag hade även chatmöte med ridtravarförbundets dalarna styrelsemöte. Vi ska hålla tävlingar i helgen. Så jag tror jag slapp undan lördagen, men på söndag ska jag vara andra tidtagare i både trab och hoppning. Vi åker hem nästa helg. Jag ska försöka ta mig till stugan i Söderbärke en vända då och helst rida nån av våra hästar, har en aning hästabstinens, och saknar dom ju.
 
Men först jobba i 4 dagar och få bilen lagad medans jag jobbar på onsdag, hoppas att oljudet försvinner då så vi kan få åka bekvämt. Ska köra upp till Kalix i början av Augusti så då vill vi ha en bra bil. 96 mil från Hedemora till Mathias mamma. Vill nån komma med och dela chaufförsposten med mig?
 
Just ja, Molly har också badat idag, fast i balja.

God natt

Hade tänkt skriva lite, men tiden rann iväg och jag borde nog sova istället.

Venjan

Jag var till Sara i Venjan igår kväll. Vi gick en promenad med hundarna, synd att inte Nova kunde vara med eftersom hon fortfarande löper. Sen fick Molly och Emil ses också. Dom turades om att prata med varandra. Emil har nästan växt ikapp Molly nu, fast han är född i februari och hon fyller 1 år i morgon.
Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap.

Tråkigt

Är rejält uttråkad. Vill göra nåt men vet inte vad. Har ätit iaf, Molly sover fortfarande. Lite sugen på att åka till Öje och kolla läget där, om det fortfarande finns 5 kronors-duschar där tex.

Sommarjobb

Nu bor vi i stugan. Och jag har börjat jobba i Malung. Hunnit jobba två dagar, eller en dag intro, och en jobbad eftermiddag/kväll, ledig idag och i morgon, sedan jobbar jag fredag eftermiddag/kväll och hela helgen. Men det är enda helgen jag ska jobba så det är nice ändå.

Molly sover ute i vagnen,vi har varit ute och gått allihopa, och Mathias somnade här inne han med. Jag ska tilllaga lite makaroner innan jag blir för hungrig och elak, har även gjort upp eld för det drar lite kallt utifrån, vill ha dörren öppen ifall Molly vaknar. Även jycken är trött och sover på mattan bredvid mig. Vad tråkiga alla är!!

Fast jag sov längst i morse, somnade om och gick upp vid 11.

RSS 2.0