Så är det nog.

Kännt mig grymt nere senaste dagarna. Har skyllt på mens och sånt. Men det slog mig när jag gick hem till mig nyss... Det är mars.. 13e idag Det är 6 år och 3 dagar sedan Daniel lämnade det här livet. Vet att jag kännt mig extra ledsen just den här årstiden andra år också. Egentligen en årstid som man vill känna sig glad, för att solen kommer tillbaka, man planterar små frön som börjar gro och hoppet om livet återvänder. Typ så har jag trott att jag känner om våren... men det finns även en mörk sida där allting dör!

Jag hade velat ha riktig vinter ett tag till. Slask är jobbigt och det jag hatar mest just nu är is! Varje dag senaste dagarna har jag fått den där bilden i huvudet.. Sista gången jag träffade Daniel i livet. Efter järnvägsgatan i Säter, det var grått och isigt ute.

Dykt upp en hel del jobb nu. Kommer få fullt upp nästa vecka. Dessutom skickar dom ut förfrågningar även tider som jag lagt in att jag inte kan jobba. Så nu missar jag ridningen en tisdag till!! Jävla idioter! Jobba 15:30 till 21 på tisdag, när jag lagt in att jag inte kan jobba mellan 17 och 21 på tisdagar. Jag visste inte att den 16e var en tisdag när jag tackade ja till det passet! Var på en kort introduktion hos en ny som vårt jobb har hand om. Ska dit strax, men vet inte om jag ska ta egen bil eller om dom har fixat annan bil till mig. Vet inte heller om jag blir ensam eller om dom har fixat att nån annan ska vara där också. Vet fan ingenting!!! Och vet inte hur jag tar reda på nåt heller. Enklaste skulle vara att bara ta min bil och åka ut och se om det dyker upp nån annan, men jag ska väl gå bort till jobbet och höra efter lite, kanske står nånting där om det. Jävla krångel att vi som håller till i stan ska åka ut flera mil sådär. Intoduktion i några timmar bestående av att spela "vänd tia" och "finns i sjön" är ingen riktig introduktion måste jag påstå. Men jag tror det ska gå bra ändå. Men nog känns det bra knepigt, varit nervös några dagar pga det här också.

Sedan ska jag även hinna göra ett gäng annonyma besök före den 25e också. Och måste ha tag i en fungerande skrivare för att göra dom, min skrivare vägrar! Men vill göra besöken ju.. Blir nog en tusenlapp extra eller lite mer :)

Nä, bäst att pallra mig iväg om jag ska få nån klarhet om dagens arbete.

jobb

Har fått in en hel del jobbtillfällen nu :) Kommer troligtvis upp i 80 timmar i mars.
Idag ska jag på intro hos en av dom nya vi har fått på jobbet. Jag ska vara hos den personen på lördag och söndag också. Och det känns inget vidare skoj. Jag vet inte mycket alls om personen mer än att nån har sagt att man orkar vara där max 2 dagar i rad. Så det kan inte vara så skoj... Men vi får väl se hur illa det kan vara.

Dom flesta tillfällen jag får jobba är för att en person är sjukskriven. Hon jobbar bara halvtid och är sjukskriven jätte ofta. Jag tycker att det är konstigt och vet inte vad det är för fel på henne. Men det är väl bra för mig iaf, för då får jag jobba :)

Ska jobba 5 timmar idag bara. I morgon ska jag ut och åka och göra ett annat jobb.. KVällsjobb på lördag, och sedan ett dygn söndag till måndag... Och ett dygn nästa vecka också.  Känns lite som fullt upp nu.

spray

Jag blir så irriterad. Kan inte läsa min spraymail! Jag har ett oviktigt mail i min inbox, men det går ju inte att få fram delen där mailen syns, dom ligger längst ner på sidan, någon centimeter för långt ner så jag inte kan komma åt dem!? Är jag kass på datorer eller har dom fel på sin sida? Tur att det inte är min huvudsakliga mailadress iaf.

Mora

Ska till stugan och Mora i helgen. Jag hade velat åka redan idag, men ska jobba och fick även veta att jag ska jobba natten och till kl 15 i morgon. Så det är nog lika bra att jag åker upp på fredag istället. Vet inte om jag ska ta med katterna eller inte.. Det är en aning omständigt att ta sig dit när man skaffat en stor djurfamilj. Lajka är så enkel att ha med sig, hon går själv, behöver inte nån låda och kommer när man ropar.

Det som är bra med att jag blir hemma längre är att jag kanske kan hinna rida Krista efter jobbet i morgon. SÅ slipper hon stå för många dagar. Jag och mamma red igår. Första gången som hon lät Vega galoppera vad jag vet. Hela vägen upp för backarna mot Lerviken i från Säfstjärn. Gick riktigt fort emellanåt som det brukar göra med Vega. Och Krista ville bocka och tokspringa i sin turbogalopp, haha!

Vi har ätit sen frukost här. Smöret tog slut så Lajka fick slicka ur paketet.. mums!
smör!! mmm


Tvättstuga

Roar mig i tvättstugan medans snön vräker ner ute.

Jag har ju alltid velat ha ett hus, helst med uthus och stall och såna grejer.. Men med senaste veckornas väder måste jag säga att det är ganska skönt att bo i lägenhet där nån annan får skotta :)

Däremot är jag fortfarande INTE trött på snön som alla andra verkar vara. Tur att det blivit lite kallare igen, vill inte att snön ska töa bort riktigt än. Slask och is är mycket trökigare än fluffig vit snö.

I fredags färgade jag håret svart. SKulle ju bli lite normalblond veckan innan, men blev närmare gråhårig så då blev jag lite drastisk eller vad man ska säga.. Så jag köpte svart hårfärg och är fortfarande nöjd med det iaf :)

100226

RSS 2.0