Jag vet

Jag har fått veta provsvaren och även om dom inte var helt positiva så var dom ändå helt okej. Kunde ha varit mycket värre. 
 
Fått hem 4 kubik ved idag. Så nu kan den där jävla snön komma tillbaka!!! Haha! Mobilen sade att jag kunde räkna med snö i morgon.Så  det var väl perfekt timing. 
 
Ridlektion i morgon igen. Sist var jag döende av träningsvärk i två dagar efteråt. Får hoppas det känns okej i morgon också. Hade tänkt fortsätta till jul om det känns bra. Sen blir det nog uppehåll från lektionerna ett tag. Lite lugna turer på Krista kanske jag kan ta och nån tur på Plopp kanske, men helst inte sällskap att tävlingshästarna, det blev så hoppigt och busigt sist när dom var med. 
 
Fick hem en ny sele till Belle i dag, men är rädd att den är för stor, svanskappan såg iaf väldigt lång ut. Så tråkigt att behöva byta och greja. Får åka upp och prova i morgon. 
 
I söndags jobbade jag för första gången sedan i augusti. Dom ringde och väckte mig 6:30. SÅ jag jobbade 7-14. Sen hade det rasat ett träd på vägen in till Daniel. Men efter att han hade varit ut med motorsågen och tagit bort det åkte vi på julskyltning lite snabbt. Vi höll på att frysa ihjäl så lite grejer för barnen bara så drog vi hem och käkade pizza istället. 
 
 
 I lördags var jag och Molly till simhallen.
Ny baddräkt :)

Tungt

Jobbigt just nu. Och jag får bära allt själv. Nervöst inför i morgon. 

RSS 2.0