Död

Lill-Erik är död.  Var upp och tittade till hönsen hos Görel.  En av ungfåglarna hade dött sade hon,  det ar är inte hela världen och inte så förvånande.  Sen gick jag ut och tittade till dom lite.  Ett gäng satt på en pinne och ett gäng har verkade försöka värma varandra på marken.  Och där bland dom på golvet låg Lill-Erik död.  Kanske frös han ihjäl i natt när han försökte värma sina tjejer? Så jävla tråkigt,  den tuppen som var den jag hade velat behålla om jag hade haft möjlighet att ha höns kvar.  Jag orkade inte ens gå in och berätta det för Görel.  Vi har inte alls samma syn på höns.  Såg att dom hade fått in lite mat i alla fall.  Men jag undrar om dom hade vatten?  Eller måste dom gå ut och äta snö eller lite blöt grismat för att få i sig vätska?  
 
Får så dåligt samvete för att jag  inte hittat ett bättre ställe åt dom. Vatten ska i princip alltid finnas, om det fryser så åtminstone nytt vatten två gånger om dagen tycker jag.  Och mina fick en full hink mat om dagen när dom var 25 st.  

Jobb

Jobbade igår kväll och jobbar ikväll. Har ondare ikväll och är tröttare.  Inte sovit middag idag ju. Frågan är hur länge till ju klarar att jobba. Gör ont att stödja på höger ben..  Men det vänstra funkar ju bra fortfarande.  

Bronkit

Farsan kom hem från lasarettet idag.  Hade fått bronkit.  Så nu är det dags för han att sluta röka på riktigt hoppas jag.  
 
 

Ont

Den här kroppen börjar få väldigt ont.  
 
Vi flyttade våningssängen idag. Och fast Daniel skriva isär och gjorde det mesta så blev det nog för mycket för min kropp.  Hönsen fick rejält med mat och vatten tex.  Många vändor upp och ner för trappen.  En del lyft av Molly.  
 

Sjuklingen

Det hade blivit lunginflammation.  Två nätter på sjukhus med syrgas, dropp och antibiotika. Jo jäklar jag är en hispig förälder.  

RSS 2.0