Akvarie

image57
Börjar se ut som ett akvarium.

Vaken

Ligger vaken fast jag borde sova.
Gråtit mycket idag. Var så trött efter kursen att jag somnade efter att jag hade fått i mig lite mat. Så.. nu sitter man vaken. Ska sova strax.
Å jag har inte ringt vårdcentralen som jag redan igår sa att jag skulle göra ida och som jag sa idag att jag skulle göra nr jag kom hem. Fatta att det tar emot att söka upp nästa jävla människa och blotta sig? Jag vill inte att hela världen ska få se mig gråta. 3 pers har redan sett det bara idag. Vivi, AF-gubben och Börje.
Dyka upp och fråga hur man mår när man mår riktigt piss... Då kom tårarna igen. Jag är pinsam.

Och ännu mer uppmuntrande att nån annonym skrivet fetto som kommentar i bilddagboken. Antagligen någon som aldrig träffat mig ens. Fast jag blev tveksam sen.. Var 100 på att det var Mia.. men det finns en annan kandidat också. Men nä...

Jag är modig som törs lägga ut bilder där jag inte drar in magen. När man sitter ner så har alla normalviktiga lite fett på magen, speciellt om man sitter lite hösäckaktigt. Men visst.. Jag skulle gärna gå ner 2-3 kilo. Men då skulle jag väga som i nian igen.. och jag är iaf 1 centimeter längre och hur många väger som när man var 16 hela livet? Så länge jag är under 60 borde jag vara nöjd.. Men men.. vill ju väga 55 igen. Haha, man aksnke skulle satsa på en karriär som jockey. Dom ska väga under 60. Men jag skulle nog bli den största av dom iaf, hehe. Hade hur som helst varit spännande att få lite koll på galoppvärlden. Lite mer än det jag hann se i Småland vid arabian racinghorses.. Där hade jag nog kunnat trivas ett tag iaf, men jag fegade ur. Var för feg.. som vanligt.

Men hmm hur ska man må egentligen? Hur vet jag att jag kanske mår sämre än många andra? Alla kanske har det såhär? Men håller skenet uppe så som jag försöker, men inte lyckas tillräckligt bra med.

Jag hoppas verkligen att det finns nåt bättre efter döden för det här livet är ju bara förbannat jävla jobbigt. Ja ja, lite kul ibland. Uppvärmningen till hoppningen med Surprice var kul. Gick mycket bättre på den lilla stunden än på hela ridlektionen gången innan :) Så pass bra att jag önskade att få ha han på dubbeltimmen i dressyr nästa vecka. Kanske var dumt, tänk om hon hade tänk sätta mig på Grace, för hon kan ju också vara helt underbar när det funkar. Annars vill jag gärna rida nån ponny, Svartis eller Seven, men inte Goliat, han är så stark och jobbig. Men dom brukar inte gå med på våra lektioner. Dom får dom i sista gruppen, vuxengrupen. Tanterna får ponnyerna, haha. Shit, jag ska inte säga tantrna om dom. Jag är väl lika mycket tant själv i ungarnas ögon. Jag kommer ju dit i egen bil. DÅ är man vuxen!!

Depression?

Pratade med Catarina nyss. Hon tycker att mycket av hur jag är och mår tyder på att jag är deprimerad. Tanken har slagit mig förut? Men...
I så fall är jag jävligt bra på att skjuta undan det emellanåt. Men i sällskap bland folk i mer än någon dag så vill jag ju bara vara själv för ett tag igen. Blir irriterad och rastlös när jag är bland folk. Men är jag bara hemma hos mig så kan jag slappna av och pyssla med en del.. kanske bara för att slippa tänka. Vad vet jag?
Det känns förbannat jävla jobbigt iaf. Situation som jag inte vet hur jag ska lösa. Jobbigt att försöka ta tag i nånting, men som jag och har varit de senaste åren så tror jag inte att jag skulle palla med ett heltidjobb. Efter några veckor skulle det antagligen bli för jobbigt. Sista gångerna jag delade tidningar hände det att tårarna trillade både innan under utdelningen. Och jag vågade aldrig förklara utan bara sket i det. Det var lättast så... Och nu ångrar man ju det. För nånstans så tror jag ändå att människor kan förstå mer än jag tror att dom gör. Kerstin på omvårdnad förstod iaf, Catarina verkar förstå fast att hon inte vet vad som ligger bakom. Hehe, t.o.m. så jag började tänka på att göra praktiken i Gustafs för att få den kursen färdig, det var väl bara praktiken?? Nä fan, det var fucking examinationen också, uppsatsskrivning typ. Heltidspraktik, dålig ekonomi och examinationen var det som gjorde att jag hoppade av omvårdnadsprogrammet. Ja plus mitt dåliga mående alltså.

Så nu snöade jag iväg lite.
Tanken är den att jag borde ringa nån läkare och typ bli sjukskriven.. kanske på halvtid eller nåt sånt.

Min bild av någon som är deprimerad är ju att man bara sitter inne i sin sunkiga lägenhet, knappt klarar av att gå och köpa mjölk. Bara glor på TV och sover.
Jag är ju ute och rider, åker gärna och träffar vänner även om det inte blir så ofta som man skulle vilja.
Appropå sömn... Jag sover ju sjukt mycket mer än andra iofs. 11 timmar behöver jag för att funka och må bra.




Okej!? Nog för att början på det här var kopierat.. Men varför blir texten grön? Jag vill ju kunna styra sånt, men nu kan jag inte ens få texten att se normal ut!? Ja ja, grönt är fint.

 
 
 
 
 
 


Hästar och kor

Drömde som fan i morse innan jag vaknade. Full action i Kättboåsen. Hästtransporter folk, en konstig sulky och efter det lösspringande hästar och fjällkor i sken. En stor nordis som en gubbe fångade.. Själv fick jag tag i en liten shettis som jag fällde till marken och höll nere på marken under ett täcke?? En stor häst hoppade typ över oss. Gubbarna trodde att fjällkorna och kalvarna var stora tjurar. Nordisar, Islänningar och shetlandsponnyer var det i drömmen, jag är tydligen bra på att rasbestämma djuren i drömmarna, haha. 

Hade lite svårt att somna igår kväll. Snart 5 år sedan jag slutade i Rättvik och vad har man gjort sedan dess? Jag har i princip inte gjort mycket vettigt. Och det mesta jag har gjort har gått åt helvete. Låg och kände mig så jävla dålig. Men det kanske är för att jag jämför mig med andra.. Alla andra har gjort mycket vettigare saker, fast inget som kanske skulle passa mig. Vart finns det som passar mig? Ja, inte finns det i en etta i Hedemora iaf. Hatar att bo i lägenhet. Hatar mina grannar, kanske lite för starkt ord.. hat. Men jag gillar dom iaf inte. Knappt ett Hej får dom ur sig. Är bara stora konstiga gubben som säger hej. Tacka vet jag såna som andra anser sjuka eller störda på nåt vis.

Fult

Vad ful texten är här...
Öhm. Hur ska jag göra för att ändra det?


jo

Kanske kommer gå typ halvtid på kursen framöver. Möte på måndag med arbetförmedlingsgubben. Jag mår inte bra.. Ska väl kontakta en massa andra grejer m.m. Jobbigt.. vet ändå inte om det kommer hjälpa.

RSS 2.0