Fästingar

Jag var hemma före 6 i morse, men varför är jag vaken fortfarande? Jag är lite trött faktiskt. Men jag sov från 12 till 20 igår, dessutom en timme innan jobbet. Så jag har bakat kladdkaka nu på morgonen och grejat, sen har jag lagt mig, men gick upp av nån anledning. Jo jag skulle kolla nå utslag på ryggen.. det gjorde jag inte för jag hittade två stora öckliga fästingar på golvet som jag var tvungen att ta kål på. Och enligt vad man har hört så ska enda sättet vara att bränna dem?? SÅ det blev en liten tidningspapper och fästingbränning i diskvasken.

Igår köpte jag hur som helst en sån där fästingpenna, som man plockar dom med. Så vi får se om jag hittar några innan dom släpper själva snart.. Eftersom vi var ute i skogen i går så lär det dyka upp några snart tror jag.

Undrar hur vädret är? Mörklagt lägenheten. Hade velat åka och bada. Tänkte på dammsjön.. flera år sedan jag var dit. Men det brukar vara hundförbuds skyltar där :( Och får inte vovven bada så vete fan om jag vill dit.

Själv blev jag biten av en sån där skogspissmyra i går. Och shit!! AJ aj, jag är glad att Olas pissmyror är såna där vanliga. För helvete vad det kändes. Trodde nästan det var en geting. Men så var det på ryggen där jag är bränd av solen också, så det kanske kändes extra mycket för det.

Fan, det luktar typ lite brand här nu. Fläkten är på på full fart, men verkar inte hjälpa särskilt... den bara låter illa.

Jag känner mig både trött och rastlös. Vill både hit och dit. och just ja.. jag hade ju fått ett mail igår.. Kanske blir en liten dagstur till Ludvika någon dag. Jobb, med milersättning. En liten utflykt sådära. Ludvika som ligger så pass nära, men som man har så dålig koll på.

Bra helg

I fredags var jag och syrran upp till Romme och midnattstravet och Magnus Uggla.
I går var jag med Ola till Söderbärke och till några han kände och badade och grillade.
Ikväll kollade jag på Stiko Per Larsson på Daldansen.

Trevlig helg va?

Och i morse vaknade jag strax före 7 och kunde inte sova mer.. Men sov iaf mellan 16 och 19..

Oh, nej.. Jag glömde kvar min nyinköpta bok hos Ola. Jag läste inledningen i boken sedan somnade jag. Ser iaf fram emot att läsa den. Bob Hanssons bok "Gunnar".

Och i fredags innan Uggla var jag ute vid Näset och sov och badade. Sedan kom Emma dit och vi badade, solade och åt bullar. Och solade topless när gubben och tanten hade åkt därifrån. Vi hade iaf väldigt trevligt och jag har fortfarande ont eftersom jag brände mig i solen. Så innan jag ska ut i solen igen ska jag köpa solkräm.


Nu ska jag jobba denna vecka, 6 nätter. Sedan är jag ledig i 2 veckor, ska bli skönt. Hoppas på att kunna åka bort lite, ha semester.


teknik

Bytte kanal nyss då jag inte ville börja kolla på en film som jag aldrig skulle få se klart. Självklart börjar det en film på nya kanalen efter en kvart.. Jag borde sätta mig och pilla med videon någon dag och lära mig hur man spelar in, då kunde jag börja titta på filmer och spela in och se resten efter jobbet. Bättre att varva ner till en halvdålig film än till nyhetsmorgon liksdana nyheter hela tiden, eller ännu värre TV-shop eller värsta av allt Teletubbies eller vad dom heter som går på 4an plus på mornarna. Jag spyr bara av att se en skymt av dem.

Var i Säter och kollade på traktorer oh moppar tidigare ikväll. Det började regna. Jag oh Sandra satt i bilen och immade ner ett tag tills mamma kom och fick oss att våga oss iväg och äta. Jag och mamma delade en pizza på milano och jag slapp betala :-) Perfekt.

Ännu tidigare idag var jag utåt Nisshyttan vid den där mysiga stället.. Näset heter det visst. När jag inte är förkyld längre och det är fint väder ska jag dit och bada. Idag sov jag bara. Först nere vid vattnet men när jag vaknade av att det regnade på mig flyttade jag in i den lilla boden och det funkade fint att sova på bänken där också. Och Lajka kunde skrutta runt lite som hon ville. Bättre än att ligga i lägenheten.. men hon tyckte nog att matte var ganska tråkig, för hon blev väldans glad och busig när jag väl vaknade till frammåt 18 på kvällen...

På lördag ska jag och farsan till Mora. Min farmor har fyllt 80 i år och det ska va lite middag och sånt. Möjligen skulle Erik(bror) kunna sluta jobbet tidigare så han också kunde följa med. Han hade tydligen semester från och med söndag.

Nä, dags att dricka upp sista oboy skvätten och åka och jobba. Hoppas allt kan få flyta på och funka i natt. Orkar inte med trassel 2 nätter i rad. Varit så jävla känslig i flera dagar.. Gråter så lätt. Och över i princip vad som helst. Läste ett reklamblad för nostalgidagarna hos mamma och kom på mig själv med att vilja gråta över det??? Men fick mig själv att inse att det var fel sak att gråta över. Grät lite över kissekatter sen istället. Och gosade med en dregglande Mio.

snabb uppdatering

Överlevde Roskilde och blev hyfsat solbränd på köpet. Tur att andra hade använt hjärnan oh tagit med solkräm och lånade frikostigt ut sånt till mig. ANnars hade jag bränt mig. Enda jag brände nu var benan i huvudet, vem tänker på att smörja in sig i hårbottnen?

Var ledig förra veckan, och var hos Ola nästan alla dagar.

Nu jobbar jag igen.. 6 nätter i veckan. BLÄ för att det tar upp hela veckan, men själva jobbet är faktiskt lite kul ändå. Köra bil e skoj och trapporna börjar kännas okej snart igen. Bara man lär sig allt utantill så flyter det lätt på. SYnd att vi inte får markera i trappuppgångarna.

I natt har jag städat en del medans jag väntat på att jobba. Ska gå till papperinsamlingsstället och slänga papper och glas nu. Jag och min tuffa vakthund :)

RSS 2.0