Vägning

59,9 kg med tights och linne på. Inte vägt under 60 sedan jag körde tidningar innan jag började på hökargatans gruppboende. Tror jag var ner på 57 en vända då,  och kom i ett gäng snygga jeans som jag inte kan ha nu, men dom är sparade utifall att jag kommer kunna ha dem igen. Nånting bra med att ha dålig aptit.  Men jag äter en hel del och igår åt jag faktiskt 5 gånger. 
 
Idag gjorde jag vegansk gryta på jobbet, blev ett gäng matlådor också. Bra att minska på köttet vid ett mål iaf. 

Lurad

Mådde ju så bra förra veckan.  Daniel var helmysig.  Och igår kväll gjorde han slut med mig. Fattar inte hur det kan vända så fort. Fast han hade väl känt och funderat ett tag. Men det märkte inte jag, trodde snarare att allt var på väg att bli bättre. Vi har ju inte hunnit ses så värst mycket på senaste tiden. 
 
Fan. Jag är så jävla ledsen. 
 
Allt känns jävligt meningslöst nu. Att sköta gården och allt som borde göras. Hade hoppats på lite hjälp av honom, och nu känns det inte ens lockande att göra nånting.  Bara att äta har varit tillräckligt svårt idag. 

Min dag i bilder

 
En bra dag kan se ut såhär typ. Kolla in dom vita hallonen :)
 
Just ja, jag handlade på Willys i Säter idag. Där träffade jag Saras mamma, det var också lite trevligt.

Mår bra

Det är inte så ofta jag känner mig så bra till mods som idag.
 
Sov hos Daniel natten till idag. Trevligt.
 
Svängde förbi Hea och träffade bror med familj och hämtade Belles(ponnyn) saker.
 
Hemma kollade jag posten och där låg skatteåterbäringen på 3600!!!
 
Pysslade om djuren och vattnade växter.
 
Stekte en hamburgare och åt.
 
Åkte ut i skogen med hundarna för att plocka blåbär. Tröttnade ganska fort men jag hade iaf fyllt botten och lite till i hinken. Ner till sjön för att tvätta av skitiga hunden. Plockade hallon där på vägen upp mot bilen. Hittade även vita hallon, det har funnits gårdar där förut, nu är det bara ett mysigt ställe med slogbod vid sjön, bänkar uppe vid en perfekt rastplats om man är ute och rider. Ridleden/vandringsleden går förbi där.
 
Kunde ta Kairo så han faktiskt fick åka bil hem, annars är det ett problem att han rymmer iväg när det är dags att åka bil.
 
Hemma rensade vi bären och kolade två burkar drottningsylt och två burkar blåbärssylt. Visst ville jag egentligen plocka mer bär, men lättklädd och mygg och det tråkiga med att plocka bär ensam. Saknade bärplockarturerna med Daniel, Christer och Patrik. Planen då var att göra vin på diverse bär, den hann aldrig bli verklighet. Hur som helst var det mycket trevligt och effektivt att vara några stycken. Och jag och Daniel satt i vardagsrummet på järnvägsgatan och rensade tillsammans.
 
Hur som helst. Efter syltkokningen tyckte jag att jag kunde få unna mig nån öl i solen. Solen har gått ner bakom träden nu, därför hamnade jag vid datorn nu, med öl nr 2.
 
Ska jobba i helgen, börjar kl 18 i morgon och ska ha sovande jour. Känns helt okej, hade oroat mig lite för jag trodde jag hade vaken natt med den mest speciella gästen, men mellan 18 och 22 ska jag väl kunna överleva med honom. Får se om jag blir sparkad, nypt eller spottad på, blä!
 
Lyssnar på Stefan Sundström, en skiva från förra året som jag inte tagit mig tid att lyssna in mig på.
 
Å det har inte med vad man gör en dag direkt, men idag mår jag bara jävligt bra! Eller så spelar alla saker in på nåt vis, antagligen. Att få säga att man älskar och att man är älskad igår kväll, kanske spelar en stor roll i det hela. I måndags var jag och Molly med Daniel och stora Molly till dammsjön och badade. Fint att ses mer än en gång varannan vecka också.
 
 

Gruvpunken

   
 
Crash Nomada och The Baboon Show var bra. Inget jag hört förut, men dom gjorde nog det hela värt besväret. Molly diggade också!
 
Molly charmade lite folk också. Inte blyg precis. Kramar främlingar efter typ 5 minuter.
 
 

Gruvpunken.

Visst vill jag dricka alkohol och va full. Men jag har Molly så jag tror att vi åker dit, har lite äventyr och träffar folk och sover i bilen hon och jag. Det kan nog bli trevligt det med. Kul att träffa på lite folk man känner också. Köpa pizza och ha matsäck med mat med oss också.

Besiktning

Tur att det var besiktning på släpet och inte på bilen. Killingarna hade ju lekt bort ena vindrutetorkaren! Vi försökte sätta den högra på förarsidan, men vi fick inte dit den. Var in och köpte en ny, men inte ens killen på sb bildelar kunde få dit den!?
 
Släpet fick gnäll om att ena blinkersen inte var tillräckligt gul och så var det nånting om påskjutsbromsen, att den gick i botten för lätt typ. Vad vet jag? Körförbud igen 5e oktober om jag inte lagar. Alltså får jag tuta och köra nu. Dags att hämta hö antar jag.
 
Vi har skrapat och kittat fönstren på nedervåningen nu. Kittet skulle tydligen torka i två veckor innan man skulle måla, så det blidde ingen målning nu. Övervåningen vågade/orkade vi inte ge oss på nu.
 
 

En kväll i soffan.


Wallander på tv och lite lugn behövdes igår kväll. Riktigt skönt att få vara hemma, fast att jag var ensam, men igår var det bara skönt.

Måla

Om en stund kommer farsan hit, vi ska försöka skrapa och måla fönster.
 
I morgon ska jag besikta släpet, hoppas hoppas det går igenom. Behöver hämta hö och helst inte köra olagligt.
 
Snackade på facebook med en bekant som kanske vill köpa killingarna. Hoppas dom köper dom.
 
Anmälde till jordbruksverket att jag har djur. Så jag ska få det där SE numret nån gång. Sen får vi se om vi kan lösa dilemmat med omärkta getter/killingar. Om man ska skicka på slakt behöver dom vara märkta. Och m jag inte hittar nån annan som vill ha dem är det nog slakt som gäller, för killingarna.
 
Tycker att det börjar hända saker med alla möjliga projekt nu. Bra att semestervikariatet är slut, all ork och fokus har gått till att jobbet. Känns mig vrålstressad över det och särskilt förra veckan som jag gjorde 65 timmar. Jag överlevde, men bröt ihop lite på fredagen på rasten, kände att det jag redan hade gjort en heldags jobb och ändå skulle jag vara kvar där lika länge till liksom och hela lördagen och söndagen också!! Att jobba 8-22 flera dagar efter varandra funkar ju inte! Jobbar jag ända till 22 Behöver jag sovmorgon dagen efter. För om jag ska orka gå upp klockan 7 behöver jag gå och lägga mig 21 helst.
 
Nu har jag inget jobb inbokat förns nästa helg. Men istället måste jag väl söka jobb och rapportera till AF, vilket jag gjort lite under vikariatet också eftersom jag bara jobbat ca 75%.

Avlopp

Igår kväll uträttade jag lite grejer på datorn.
 
Letade grävfirmor som vill gräva avlopp här.
 
Det var en som ringde upp redan igår kväll. Dom höll till i Avesta, nära och bra. Så på torsdag kommer han och kollar. Spännande.
 
Hoppas även firman i Nisshyttan hör av sig så man kan få två olika prisförslag.
 
 

Västerås

Hämtade mobilen, köpte även en sån där plånboksaktig grej att ha den i och ett sportbälte, alltså en liten magväcka att ha den i när jag inte har fickor den passar i. Tex vid ridning eller nåt. Har den faktiskt på mig nu, neonrosa, skulle köpt en till i lite diskretare färg kanske. Kostade inte på nån försäkring för 79 kr i månaden, för snål.
 
Sedan var jag in på apoteket och köpte en menskopp. Har ju hört att det ska vara så bra och tänkt länge att jag ska skaffa en. Köpte de större eftersom den borde passa enligt vissa kriterier. Men shit vad stor den var! Och svårt att få in.. och i morse höll jag inte på att få ut den!! Till slut efter att ha läst lite instruktioner fick jag ut den. Har klippt av stroppen lite nu och hoppas den ska vara bekvämare nästa gång jag sätter in den. Funderar dessutom på om den i storleken mindre hade varit bättre för mig. Ja ja, får se om jag får till tekniken bättre så kanske det funkar.
 
Sen åkte jag ut till Erikslund. Satan vad affärer! Och bilar överallt. Ville kika i trädgårdsbutiken där, men det fanns inte mycket växter, kom ut med en vattenkanna, vattenspridare och en morakniv. Orkade inte kolla nån mer affär, men svängde förbi driven på MAX och åkte hem.

Aj

Mensvärk.
59 timmar på jobbet den.gör veckan hittills, bara 6 timmar till. Sen ska jag hem.och sova så jävla mycket!!! Sen när jag sovit klart i morgon åker jag till Västerås och hämtar ut min mobil.

RSS 2.0