julfilm

http://www.youtube.com/watch?v=v4QKPz90Irk

plugga

Länge sedan jag uppdaterade här nu. Var förkyld och hemma i torsdags och fredags, förkylningen gick över till dålig mage, riktigt dålig.. Och det vill inte ge sig, så jag har varit hemma både igår och idag också. Pallar inte att åka upp till Falun när jag bara fått ränna på toa hela natten och risken finns att det skulle fortsätta så även där.

Det dryga är att jag skulle behöva sitta vid datorn där och plugga! TOKPLUGGA!!! För på torsdag har jag skrivning... Blir det första gången jag kuggar nu måntro? Jag har iaf boken hemma så jag ska försöka läsa lite mer seriöst idag än vad jag gjort innan fast jag haft all tid i världen. Men allt är typ roligare än att läsa om lastbilar bromssystem och sånt där. Jag måste gå in och läsa om last och sånt också, för det är jag totalt usel på. Massa regler ju. Hade det inte kunnat räcka med sunt förnuft bara?

Men först ska jag gå till hemköp och köpa skorpor. Jag måste äta nånting fast det inte är nån höjdare. Bästa bantningskuren = magsjuka!!!

Äh, jag vet inte om jag är sjuk på riktigt ellerom magen bara drygar sig för att det blivit så mycket ett tag.

Funkar det under dagen så blir det iaf ridlektion ikväll :-)

rast

lunchrast. Fan vad nice att pilla på datorn och ligga under täcket i husvagnen. Lugnt och skönt. Allra helst vill jag inte gå härifån förns vi slutar, men jag lär väl finnas till synligt om dom ska kunna hitta mig för körlektion.

RIngde mamma fr ett tag sedan, hon skulle fixa soppa så jag fick nåt att äta innan jag ska på ridlektion, då kanske jag hinner prova den där sadeln som Sara lämnade på Hea igår kväll.

Man måste fan planera sina dagar lite mer nu,iaf när det gäller mat.

Sov i husvagnen i natt. Jagvar iväg till Jula och köpte ett till litet element. Så från 8 grader igår till 14 i morse.. Det funkar, men ett till lite större hade inte varit helt fel. Köpte även en vattenkokare, så man kan göra en kopp te för att värma sig ibland. Jag kommer nog sova här några dagar i veckan åtminstone. Men tisdagar är det obligatorisk hemresa för ridletion!! Dressyr ikväll = träningsvärk :-)

Truck

Hela veckan har vi haft truckutbildning. 2,5 dagar teori med prov och 2,5 dagar med körning och litet körtest i morse. Är man inte helt klantig och dum i huvudet så var det inget problem att klara det. Så nu är iaf en del av utbildningen avklarad :-)

                    truck                                 truck

Tog upp husvagnen till krossen förra veckan och har i veckan fått in lite el och ett litet element så jag tror det snart ska funka att sova där. Försökte i måndags, men det var innan elen var fixad och det var svinkallt! Så vid 19:30 gav jag upp och åkte hem. Igår hade jag tänkt sova i husvagnen igen, men blev bjuden på tacos hos Lillan och Stefan så då åkte jag hem iaf. Får se nästa vecka hur det blir då. Skulle vara så skönt att kunna gå upp strax efter 7 istället för kl 6 på mornarna.

Vid 11 idag ringde dom från bemanningen och undrade om jag kunde jobba. Jag kunde inte exakt på en gång och inte från kl 12 imorrn eftersom jag ska mocka på ridklubben. Men hon på bemanningen sade att hon skulle kolla upp om det gick att ändra tiderna lite grann. Trodde såklart att jag skulle få veta hur det blev, men hörde inget. Mötte upp Mathias och barnen på hans jobb och bowlade med dom, efter bowlingen gick jag förbi jobbet för att kolla om jag skulle jobba i helgen. Men nä då skulle jag inte jobba. Bara tjopp så hade dom satt in en ordinarie på natten imorrn och idag gick dom en kort och cattis som skulle jobba 8 till 17.30 skulle ta natten i natt också. Öhm!? Jag sade ju att jag kunde jobba men inte på en gång, eftersom jag fortfarande var i Falun när dom ringde. Och att jag kunde jobba i morgon om jag fick börja kanske två timmar senare. Men men, jag vart ganskalättad av att slippa jobba också. Blir helt slut av veckorna. Och den här veckan har vi haft fullt upp hela tiden faktiskt.

Nästa vecka måste jag köra igång med c-teorin på allvar. Fixa fordonsdelen på datorn och repetitionerna, så kanske även jag kan få tid för teoriprov snart. Läskigt!!!

I tisdags fick jag rida Grey igen :-) Vi hoppade studs, och sedan byggde Pernilla om lite så vi hade två studs och ett till hinder(oxer) med ett galoppsprång till som hon gjorde lite högre. Så vi hoppade 1 meter, lilla ponnyn och jag. Jag är lite stolt faktiskt, för jag tycker att det är lite läskigt med högre hinder.. och för mig är hinder över 70 cm höga. Jag är lite feg.
hinder på SBRK


RSS 2.0