pillerthriller

På vårdcentralen fick jag recept.
Hämtade ut på en gång, men har inte tagit nånting. Känns för osäkert. Vill veta mer. Vad gör dom? Hur funkar det? Läste på lappen i förpackningen, men det skulle man väl inte ha gjort. Vissa av dom eventuella biverkningarna var ju totalt motsatt mot vad det ska vara bra för.

Ska jag börja vill jag göra det när jag inte har en massa andra planer. Vi får se.. nästa vecka kanske. Ska fylla år i helgen först.

Skoj grej.

Klicka på en länk om kärlekstest, skriva i namnen och se om man passar ihop. De namn jag provade med låg väl runt 20 %. Ola älskade jag men han var osäker stod det. Sen provade jag lite föredettas namn, ingen stämde nå vidare utom Magnus, där var det typ 60% nånting och kör på! Lajka och jag tycker väldigt mycket om varandra också fick jag veta :) Haha 51%.

http://www.testit.se/test/love/index2.php?face

Inte för att jag tror på sånt här, men lite kul är det ju.

böld

Jag har nog fått böldpest. Ja så måste det vara och inom några dagar eller så kommer jag dö!!

Nä då, men jag har gnällt över en bulle bakom örat ett tag och det har liksom kännts lite som en blåsa fast med tjock hud. Nu n'r jag vaknade nyss var jag blöt bakom örat och tänkte att man brukar väl inte svettas där. Nä, man svettas inte där... Det var var! Bullen bakom örat var en liten grej fylld med var!!! Äckligt.

Jag har fått ur det gulaktiga och sega varet, men det fortsätter komma vätska, välsdgt opraktiskt att ha det bakom örat, jag vill ju se. Är som att klämma en gigantisk finne och det hade man ju velat se ;-)

Ja ja, nu ska jag äta nånting sen ska jag fara upp till Bollnäs idag. Jobba lite :) Och vem kommer sitta oh pilla bakom ärat idag då?

Men innan jag åker nånstans har jag paket både på ICA och posten att hämta ut. Lite kläder och modemet. Gud så spännande, vill egentligen bara vara hemma och titta på och testa dom nya grejerna :)
Usch!! att nya grejer kan göra en glad.. iaf för tillfället.

läget

Vårdcentralen imorrn. Jag är nervös. Jpbbig dag imorrn. kommer gråta. kommer få huvudvärk. Mer än så har jag inte en aning om..

Käkat pizza idag. Hade inte blivit av om inte jag hade hjälpt en vän med lite sånt. förresten jöd jag på pizzan. Hans kort ville inte funka i automaten på stan. Det är alltid nå strul med uttagsautomaterna där.

Igår var det tänkt att Vega skulle träna på Romme men dom har hostat lite och så så vi hoppade över det. Jag tror jag ska åka och rida lite imorrn iaf. Jag kommer nog behöva komma ut lite i skogen och friheten. Jag är en försoffad och slö jävel.

Var ut nykter igår. Hade trevligt. Spelning och sånt. Funderar mycket över folk och alkohol... Tycker att det är ganska sjukt. Och den här synen som folk har på att man är nykter ute?? Att man är helt konstig för att man väljer att inte dricka och folk todde ju självklart att ja var chafför dårå. Det var jag ju inte, men fick köra folk till Säter sen iaf, men det var mest bara trevligt. Det som gjorde det hala bra med att va nykter var nog att jag inte var ensam om det. Först var vi 5 nyktra tjejer, sen 3 som var kvar tills dom slutade spela. Och vi t.o.m. dansade, jag som typ inte gillar det i vanliga fall.

Jag borde kanske försöka sova nu.. Men jag gillar nätterna. Det är på nätterna jag trivs att vara vaken.

Vad gör man?

Det är jobbigt.
Jag försöker blunda och tänka på annat.
Jag vet att det inte kommer funka i längden.
Men det är det enda sättet jag kan..


Förresten. Sist jag vägde mig vägde jag som när jag var 16. Men det är nog bara tillfälligt.

Inte pallat att äta ordentligt på ett tag. Ser bara till att jag äter nånting iaf. Köpte ny glass igår, det funkar iaf. Och ikväll åt jag riktig mat, ganska mycket också, 3 fiskpinnar och ris.

RSS 2.0