Bror 31 år


Fika istället för frukost gör en illamående.

Fast att vi inte var så många så var det för mycket folk och jobbigt.

Både morsan och Sandra var också helt slut ikväll.

I morgon ska mamma till Örebro och hälsa på en gammal arbetskamrat. Så jag ska ta hand om hästarna. Undrar hur länge det blev sagt nu då? Var snack om onsdag eller nåt sånt har jag för mig.. Vi får väl se.

Så imorrn måste jag vara i skick för att rida 2 hästar och fixa och ha mig. Lycka till!!

:(

Jag hade hoppats på att vi skulle kunna mysa massa och kanske gå på hela huset i slutet på månaden. För då är det ju två år sedan vi träffades där(enda gången jag varit där). Och ett år sedan vi tog upp kontakten igen... Men fy fan
Så jävla fel jag hade!

Mam ska aldrig tänka längre fram än 5 minuter.

puss och kram

Jag lade märke till en sak idag.
Har stört mig på att han och mia jämt skriver gulligulligt till varandra. Hej sötis, hej söt, puss puss och puss och kram...
Tänkte att han nog skriver så till mig ibland också. Kollade alla gästboksinlägg på helgon från han!! Inte ens en kram fanns med och det är från slutet på juli tills nu!!! Ska det vara så att han puss och kramar sitt ex och gulligullar men jag får inte ens en kram!?
Mer och mer skit hittar jag som jag stör mig på. Men han tycker bara att jag är knäpp?
Noll respekt visar han mig.
Dessutom berättar han ingenting om hur han tänker och planerar... Hur ska jag då kunna tänka framåt? Jag tar en dag i taget och blir titt som tätt jävligt besviken.

Telefonförsäljare

Jag gillar försäljare. Hade ett ganska långt samtal med en tjej som ringde från tre nyss. Hon frågade hur det var med mig och så där. Tänka sig att det ändå finns nån som bryr sig ;)
Tyvärr kunde jag inte skaffa nån ny mobil, letade på papprena till den jag har och fick se att abbonemanget var för 24 månader och jag skaffade den här i oktober förra året. Men vi diskuterade mottagning och sånt. Är faktiskt inte bara i Hökmora som den här har varit usel. Vete fan.. Telenor har kass mottagning alltså. Undra om jag ska ringa och prata med dom?
Och så borde jag ringa kundtjänst på glocalnet och få dom att ta bort teleskiten dom lurade på mig. Taskigt att säga att dom kan byta till billigare bredband och så kunde dom inte det så bytte dom endast telefonen. Bajsapor!
Någon dag här borde det även dyka upp 2 st trosor med posten. Jag tackade väl ja till evitas erbjudande när dom ringde mig. Jag ska bara betala portot på nästan 40 spänn. Sen måste jag komma ihåg att avsluta medlemsskapet fort som fan ;)

Äsch tur att jag inte kunde skffa nån ny mobil.. Brun och lila!! Båda är ganska fula tycker jag. Min röda är bra mycket snyggare!

Vinter

Jag mår inget vidare bra.
Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, bara för jag gillar mask. Ok det sista stämmer inte så bra. Vet inte hur öppen och så jag vågar vara i en blogg som i princip vem som helst skulle kunna läsa. Så vi hoppar det för tillfället.
Det har blivit vinter och jag har fått vinterdäcken på bilen. 100 kr och jag slapp böka. Var och är fortfarande lite förkyld så det var skönt att inte behöva krypa runt i snön själv.

Ikväll är det teori på ridklubben :) Gillar iaf det stället. Dom är trevliga och snälla där. Och dom vet vem jag är och hur jag haft det... ja inte alla men iaf.

På torsdag ska jag besikta bilen och även jobba lite. Hoppas den går igenom!!! Jag är vrålorolig att jag ska få körförbud eller nåt så att jag blir låst och inte kan ta mig någonstans.

På fredag har jag fått tid på arbetsförmedlingen. Missade visst att komma dit när jag skulle. Men handläggaren här i Hedemora är inte lika kvick på att meddela a-kassan om sånt som han i Säter var. Han här fixar och bokar en riktig tid så vi kan ses istället, mycket bättre! Jag har sökt en utbildning till lokförare, men jag visste inte hur jag skulle skriva intresseanmälan så det blev så flummigt så jag kommer nog inte med där. Jag skrev fan inte ens dit personnr el adress. Ibland är jag ganska ofokuserad kan vi kalla det. Jag brukar kalla det pantad i skallen typ.. Men det vet vi ju att jag inte är egentligen.

Krista skrittar på och det verkar funka. I lördags var vi ute i 27 minuter och hon gick i form i skritten. Vi fick hålla oss på åkrarna mest för hon är oskodd och det börjar bli halt efter vägarna. Dags att fixa vinterpjucks. Någon som vet nån trevlig hingst som vill göra barn med Krista? Hon vill ha en ny bäbis tycker jag. En ridhästbäbis. Men själv har jag lite svårt för halvblod.. träffat för många blåsta halvblod. Blivit översprungen, galopperat rakt in i ridhusväggen och sånt.


Nä, nu ska jag kika i kylen om min gryta med kidneybänor fortfarande går att äta. Har ätit för dåligt senaste dagarna.. veckorna.. Tappat kilon. Bra eller inte?? Jo visst, jag skulle gärna tappa 2 till så jag väger som jag gjorde i nian igen... men är det här rätt sätt? Enda sättet jag kan. Jag är nere så som jag vägde strax efter att Daniel hade dött. För då pallade jag inte heller med att äta.. Shit, Lotta fixade mackor den där onsdagen.. Tror jag fick i mig en tugga. Minns allt sånt där som om det var igår.


tro hopp och kärlek

Jag antar att hoppet inte har övergivit mig helt än... Men det är nog bara en tidsfråga.

Stockholm

Åkte till sthlm igår.. Åkte hem idag.
Köpte en ny BH.
Drack lite öl och hade hyfsat trevligt :)
Å Emma är typ lika förvirrad som mig så det passade bra att snurra runt med henne :)

Krista


Igår var vi till ATG-kliniken i Romme med Krista på återbesök. Hon fick springa en vända och röntga benet. Dom ville som vanligt ge henne lugnande och vi fick säga att det inte behövdes. Nu har iaf griffelbenet börjat läka ihop. Och vi ska börja sätta igång henne sakta sakta. 20 minuters skritt om dagen till att börja med. Lägga på 5-10 minuter för varje vecka och när vi är uppe i ca 40 minuter och det har gått bra ska vi i så fall börja trava lite också.

Är så glad att det iaf har blivit bättre :D
Nu får man en massa förhoppningar, och då blir man orolig för att det inte kommer gå bra. Att hon ska bli halt igen och sådär. Hur som helst så kommer jag inom dom närmsta dagarna få sitta och iaf skritta på världens finaste och snällaste häst :) Och det är väl först uppe på ryggen som jag kan märka om hon går konstigt på nåt sätt.

Hmm kanske skulle jag åka dit och göra det redan idag. Igår gick mamma och Sandra ett varv på byn med henne medans jag red Vega en lite längre och snabbare sväng. Undra hur länge Sandra kommer vara intresserad av att ut och gå med Krista? Igår ville ju alla gå med henne.

RSS 2.0