Jag vågar inte

Det är så här jag mår...
Jag vågar inte
Skulle kunna skriva alla tankar som springer genom huvudet och förklara, men det jag just kom fram till är att allt handlar om hur jävla rädd jag är.

Nålar

Hämtade nålarna idag.
Ja, fast jag åkte ju inte 2 mil bara för en ask med nålar. Jag var ut och red, mockade och gosade med Mio också :) Friskvård kallades det idag. Fick göra det på kurstid :)

Handlat diverse drickbara saker idag:
Vin, öl, mjölk. sockerdricka och grädde :)
Fast föda är överskattat. Äh jag köpte räkor och tuggben också ju.

Syr

Fixade i ordning en liten syhörna ikväll. Har sytt in det där linnet och ett par byxor som jag länge länge har tänkt göra om. Tyvärr är jag ju lite för ivrig, så helt perfekt blir det ju inte. Och jag tror att mina nålar är hemma hos mamma, så jag kör på fri hand ;)


Nu börjar jag tröttna, fast jag har andra grejer att sy om och laga. Men först måste jag ha tyg för att laga mina älskade svarta brallor som gick sönder samtidigt som mina framtänder pajade sommaren 2003. Minns du det Emma? Tjolahoppsan en blödande Lisa hälsar på ;-)

Kurs

Skällande hund til och från i 2 timmar. Hemma på lunch nu. Hon får va hemma i eftermiddag. En folköl till lunchen... känns konstigt av nån anledning.

Gjorde en halvrolig övning idag. Jag fick vara exempel. Jag fick veta att jag är dålig på papper, har svårt att göra klart saker(men brukar ändå få det klart till slut), och funkar bra med rutiner typ. Fick alltså bara bekräftelse på det jag redan visste, men lite kul att det stämde så bra genom att bara svara på 3 frågor.


I morogn eftermiddag ska vi ha friskvård. Jag tror jag ordnade så jag kunde sticka ut och rida istället för att bowla.. men öhm? Jag kanske vill bowla iaf, vi får se hur det känns i morgon.


Kursen är roligare dom dagarna Vivi är där, ons och tors. Jag gillar henne, hon är positiv, men inte så där jobbigt positiv utan på ett bra sätt.


Lösen

Var in och 'ändrade lösenordet här.. I och med bilddagbokens tjafs.
Jag har lite olika lösenord här och där. Men fan, det här var ju mitt bästa och äldsta lösen som ingen jävel har kunnat lista ut. Synd.. Får hitta på nå annat nu då.

Började kursen idag.
Dagen gick mest ut på att fika och sitta och vänta. Och lite presentation av alla. Hmm känns ju jävligt peppande att halva gruppen har gått den här kursen både en och två gånger förut. Shit!! Den måste verkligen leda till jobb va!?

Lajka var ute på långpromenad med sin kompis i två timmar medans jag var på kurs. Och fick smaskig mat när jag kom dit. SÅ mycket så att hon råkade rapa ut en skvätt på golvet ;)

Passar perfekt att dom är hundvakt.

Positivare

Förra inlägget blev så gnälligt. Så för att väga upp det lite..

Kristas ben verkar hålla. Och igår red jag en sväng i mörkret med henne. Det hade snöat så pass att vi kunde trava lite överallt, även där det annars är asfalt. Vi travade en lååång sträcka och hon började leta läge och typ gå o form :) Så härligt när det funkar och så skönt att rida utan sällskap för en gångs skull. Ta allt i mitt och Kristas tempo. Jag tror att benet kommer hålla nu, skulle vara intressant att röntga om ett tag, men jag vet inte hur dyrt det är.

Lajka har hittat en ny kompis. Schäfer/collie han också. Han är jätte snäll och stor och har en trevlig matte. Nån av dom närmaste dagarna kanske ikväll ska jag jag höra om dom vill sitta barnvakt åt Lajka när kursen börjar. Logans matte Inger bjöd på fika en kväll i förra veckan och vi satt och snackade om allt möjligt bra länge. Intressant med nån som är så pass mycket äldre men som ändå har liknande syn på saker och ting. Och snacka häst och sånt också. Hon hade gamla bilder från galopplöp hon varit med i på väggarna. Jävligt nice, och som vill släppa hunden så Lajka och han får leka.

Hmm.. Jag vill skaffa bärbar dator. Men jag vet inte om jag verkligen behöver det eller om det bara är nån fix idé. Men eftersom jag vill va i stugan mer men ändå göra nån slags nytta.. Så skulle det va bra ju. Och mobilt bredband.. eller om grannarna har trådlöst så man kan tarva på deras. Hur som helst så måste jag se till att göra nåt åt min dator. Jag sitter vid den hela dagarna och är förvånad över hur mycket jag står ut med. Vilket tålamod jag har!! I andras ägo hade den varit död för länge sen!

Kurs och skit

Saker och ting är på ett sätt lika som förut men ändå inte. Men senaste dagarna känns det som att jag inte orkar bry mig längre. Jag har försökt.. bara jag. Nu är det nån annans tur att göra nåt. Jag väntar och tar det lite lugnt nu. Jag har trots allt tid på mig.. Jag är inte så gammal ändå. 24 är ingen ålder, även om jag ibland får för mig att livet snart är slut. Men man vet ju aldrig... :(

På måndag börjar jag nån fördriva tiden kurs genom arbetförmedlingen. Ska på möte med dom som håller i det i morgon. Så.. senaste veckorna har jag i princip skitit i det där med jobb. Så jag har nånting att greja med på kursen. Man skulle ha fixat nåt.. så man jobbar minst halvtid och kan få nya a-kassedagar efter ett halvår. Jag har såna storslagna drömmar ;)

Men fan, jag ska fanimej räkna efter hur många dagar jag har kvar. Tänker inte sitta på en kurs i 2 veckor mer än nödvändigt liksom. Öhm.. Vissa rättigheter tror jag ju att jag har ändå. Just nu är det bara arbetsförmedlingen som har skyldigheter. Och han varnade mig om att när dagarna tar slut så skulle a-kassan sänkas till 65%.. Öhm? Eftersom jag har sämsta ersättningen så tror jag inte att den kan sänkas mer. Om jag inte hade lite extra jobb då och då så skulle jag leva under existensminimum. Och då har jag faktiskt en billig hyra o.s.v.

Är ändå ganska intressant med ny kurs. Träffa lite nya idioter som är lika värdelösa som mig :) Så haha, jag ser ändå fram emot det lite grann. Men är det samma skit som december 2003, så kan ni räkna med att jag kommer skolka, sist skötte jag mig för bra, helt i onödan. Den gången hamnade jag på kursen av rädsla för en annan idiot som kom in på arbetsförmedlingen när jag var där. Tur jag inte bor i Säter längre. Usch vad rädd jag var då. Och ringde Lasse sen och frågade konstiga frågor. Pratade med Daniel på kvällen och började gråta när jag berättade vem jag hade sett. Skulle jag nån gång känna att jag skulle vilja döda nån så vet jag vem jag borde rikta aggresionen mot!!!

Fy fan. Människor är ena jävla mesar!! Väldigt upprörda till en början. Men efter några år så har dom glömt. Och svinet kan bo i kommunen igen. Om han nu bor kvar.

Sommar

http://www.youtube.com/watch?v=BQmqPYLxOAE&feature=related
När man ser den videon vill man ha sommar igen!

RSS 2.0