Vill inte åka hem.

Vill stanna i stugan. Men i morgon är det dags att jobba igen. Ledig i två dagar är för lite. Det här är hemma för mig. Mycket mer än lägenheten som jag knappt är i alls i sommar. Visst i vinter kommer jag nog uppskatta duschen där varmvattnet aldrig tar slut och sånt. Nä man skulle vara ledig hela sommrarna alltså. Lärare? Lyxigt att vara ledig varje helg dessutom. Mitt sommarschema är 2 månader långt och på det har jag bara två lediga helger har jag märkt. Dessutom hade jag tagit åt mig att jobba lör,sön-mån åt en tjej. Men igår ringde jag henne och tog bort sön-mån passet iaf. Måste få vara ledig emellanåt även på helgerna.
insatsen.

Sista veckan i augusti är jag helt ledig än så länge. Får hoppas på bra väder då och vara här uppe i stugan då. Och om jag inte har fått annat at göra i höst så kanske det är dåligt md jobb i okt-nov som förra året, då kan jag vara här. 

Igår när jag var i Mora och skulle köpa plaststolpar och eltråd på lantmanna så råkade jag köpa en rödvinbärsbuske :) Så nästa år ska jag kunna få röda och svarta vinbär. Men den svarta måste få återhämta och växa till sig nu. Hoppas djuen har respekt för min lilla inhagnad runt mina odlingar nu. 
inhägnad kor

Jag råkade även shoppa loss på ÖB. Det är en rolig butik. Men många av grejerna var sånt som behövs, ja alla grejerna kommr komma till användning. Gabriel ligger bredvd datorn i sitt nya röda halsband tex.

Fan alla som är här vill egentligen stanna. Just ja, musen som dom hade tagit upp på bron? Undrar om den är kvar eller om den hittade ut till slut? Tror dom tyckte att det var dags att jag fick levande mat nu. SIst vi var här tog dom hem en massa döda möss, ca 12 st. Så duktiga jägare, hehe.

- + +

-Ska jobba 5 dagar i rad. Började idag med tiderna 9.30 till 19.00. I morgon är det 7.30 till 21.00 och så är tiderna nästan jämt börjar 7.30 eller 9.30 och slutar 19 eller 21. Riktiga skittider eftersom hela dagen försvinner och man hinner inte ha något liv dom dagarna man jobbar. Tänk om hästarna inte gick på bete och jag inte hade en mor och syster som kunde nåt om hästar. Tur syrran har ett glassigt städjobb till sommarjobb och får fritid till ridning fast hon jobbar.

+Över till bilen. Bilen som vi krånglade och kopplade om fläkten som som vi bytte temostathus i när vi var i Norrland. För några dagar sedan satte jag tillbaka fläkten i gamla sladdarna och tyckte att det inte verkade funka. Men igår efter dalbacken och tomgångskörning vid stoppljusen så gick fläkten igång!!!!!! Så jäkla bra!!!! Jag tror bilen är hel!! NU behöver den bara servas en jäkla massa och sedan är den som "ny" :D

+I eftermiddags ringde farsan och berättade att nu har dom satt in insatskaminen i stugan också. Och det blev mycket billigare än vi hade trott ca 13000 som jag och farsan delar på då. Så jag förde över cashen till han för en timme sedan kanske. Är ledig på måndag och tisdag faktiskt så jag funderar på att åka upp och kolla och provelda i den. Det kanske kunde lukta lite illa första gången man eldar så det kanske är lika bra att passa på nu när det är sommar så man kan vädra utan att det blir kallt inne.

Leker dator

Laddat upp lite bilder på bilddagboken och nåt klipp på youtube. Hur gör man för att lägga upp filmklipp här?

http://www.youtube.com/user/Solis1500



Varmt

SItter på jobbet nu och tänkte att jag skulle kolla runt lite. Men så funkar inte högtalarna! Och jag kravlade runt nere vid datorn och blev svettig, men fick dom inte att funka iaf!!! Orkar inte försöka mera i denna värme. 

I måndags till tisdags var jag och Mathias ut på premiärtur med husvagnen :) Fick låna mammas bil, för min går varm när den får jobba och dra husvagnen. Körde sönder mammas bil lite.. Men vi fick den lagad på tisdagsmorgonen för en hundring. Det var bara avgasröret som hade hoppat isär. SÅ kan det gå när man kör på en väg med skylt " Vägen avstängd, begränsad framkomlighet, om möjligt välj annan väg" nåt åt det hållet stod det iaf. Vi körde ändå! I min värld när det står begränsad framkomlighet så betyder det att man kommer fram. Och vi kom ju fram!

MIn arbetsdag idag började riktigt nice. Promenad i Långshyttan med bad efteråt, 24 grader i vattnet :)

Första natten på länge som jag ska sova på jobbet. Trök, men det blir många timmar på såna pass iofs så jag ska inte gnälla.

Dum

Ja antagligen är jag dum i huvudet. Men det var väl inget nytt. Men jag är även nyfiken ju. Så vi får se hur jag gör... En annan grej. Lyssnar på nationalteatern, dom sjunger ju en del av steffes text. Hade inte aning om att den var stulen. Åh Mamma sa ta ledigt idag, åk ut och fiska på blir det bra. Antar att nationalteatern var först liksom. Saknar steffes spelningar här på peace and love. Och jag saknar även thåströms spelningar. Dom brukar ju vara höjdpunkterna här för mig. Men melissa horn var bra. Så man rös :-)

niklas och bjarneMathiasJagSåna som var där: Niklas och Bjarne, Mathias och jag.


stiko per larssonMelissa HornLokeDan BerglundNågra som jag såg: Stiko Per Larsson, Melissa Horn, Loke och Dan Berglund.

RSS 2.0