P&L

Jag vill se massor här:
http://www.peaceandlove.se/festival/artister/

Men det är så dyrt och i år är alla bra utspridda på alla dagar. Förra året var ju Sundström och Thåström på fredagen så det räckte med en endagsbiljett.

Jag ska jobba ons-tors den veckan. Drygt ett dygn.. Och på onsdagen ska Stiko Per spela.. Varför dagen innan det riktiga börjar? Dessutom verkar det vara inträde på dagarna innan nu, det som alltid varit gratis innan. Men det var iaf inte hutlösa priser på det.

Dom söker folk som kan jobba med att hålla ordning skithusen och tömma nå behållare och sånt där. Man skulle tjäna 800 per dag och då komma in gratis och få mat och husrum.. Låter lite lockande. Tjäna pengar istället för att betala pengar.

Godis

Godiset är ganska äckligt idag. Smaklöst och sliskigt.

Lovat att hämta Sandra och hennes vänner i natt, nånstans i närheten av Bispberg tror jag.. Hade egentligen velat sova några timmar innan jobbet, men tror inte att det är någon idé om dom kan ringa när som helst typ. Får sova i morgon förmiddag istället.

Red båda hästarna idag. Båda fick minsan jobba och trava långsamt. Vega är riktigt duktig.. Går på tygeln längre stunder än Krista när man har kommit på hur man ska göra :D Skit roligt ju!! Tyvärr verkar det som att Erik vill ta ner henne till sig. Och mamma har lovat att han får ta ner Krista som sällskap till henne om han hittar nåt bete eller nåt!! Så kan hon ju inte göra!? Bara lova att han får ta ner min ridhäst? En sommar utan häst, hur skulle det bli? Det har jag inte haft sedan sommaren efter 9an, då Krista var på betäckning hela sommaren och jag red max 5 gånger på hela sommaren. Kom till Rättvik och fick tränigverk av ingenting, inte undra på att man blev klassad som usel av Anna.. fast det hade väl att göra med att jag höll på med travare också. 

Hur som helst.. Han får inte ta ner henne för mig. Nu när jag varit med på dressyrträning och är lite mer peppad att komma nånstans med dressyren. Visst inte tävla eller så, men ändå. Skulle va fint att kunna trava henne på tygeln längre än 2 steg i taget. 

Sen tänker någon att hästar finns väl att rida överallt? Men det är inte samma sak. Visst, jag får nog rida Henke och Bolkora hur mycket jag vill? Men det är inte alls det jag vill göra ju. Äh skit samma, jag kan ändå inte förklara det.

godis

Knäppa dator. Nu sitter jag med den gamla för den funkar iaf tangentbordet riktigt på.

Jobbade förra natten och ska jobba i natt med, tidningstjänst. På måndag får jag lön.. Jag har 28 kr på mitt konto. Jag tror jag ska lyxa till det och gå till hemköp och köpa lite lösgodis. Dessutom har jag 50 kr i plånboken som jag kan tanka för.


nya jobbet

Är på mitt nya jobb.
Dom rinde och behövde få hit mig redan nu. Jag som har en introduktionsdag kvar egentligen och inte deligation för att dela medicin m.m. Men jag tackade ja. Visste att jag skulle vara själv i natt, men trodde ju att det skulle komma någon kl 8 i morgon bitti. Men nähä, det är helg så jag är själv till kl 13 i morgon. SÅ det är kanske lika bra att gå och lägga sig snart. Men måste ut och hämta lite tvätt i tvättstugan först.


Undra om jag kan somna på ett nytt främmande ställe?

I morse var jag och jobbade på ridklubben också. Slutade där kl 13 och började här kl 14. Hann bara hem och duscha typ. Hann slänge åt våra hästar hö också. Jag som hade tänkt rida Krista idag eftersom hon fick vila igår. Jag får försöka se till att hon får gå i morgon på nåt vis istället.


triss

vunnit på trisslotterna från ridklubben. 2 st a 25 kr vinst. Ska man byta in mot ny lott eller köpa mjölk?

Tur i spel.. otur i kärlek.

Inget kul när man inte har pengar till räkningarna.. den 22a behöver jag 700.. internet och tv-licens. TV-licensräkningen ställer till det för mig. Utan den skulle min ekonomi funka. Jag ska fan skriva mig hemma hos mamma så TV-licensen är betald i "mitt" hem.

Marknad

Jag och Lajka har varit ut och tittat på marnaden lite. Jag köpte tekakor till mig och 3 tennisbollar till Lajka, tror båda blev nöjda med det vi handlade. Hade jag haft mer pengar hade jag kanske köpt såna där fåniga tofflor och en ryggsäck, men det får bli en annan gång.

Hade drygt 38 grader i feber igår kväll och känner mig inte helt kry nu heller, men betydligt bättre. Nån slags förkylning. Blir väl så när man träffar nytt folk på jobbet å så där. Tänk om jag hade jobbat på dagis, då skulle jag säkert vara sjuk jämt.

Var ute och red i ca 2,5 timme igår. Jag och Tuja(hon som har hästar i Kenneths gamla stall). Å både Lajka och hennes hund Lisa var med. Lite drygt när hon säger saker åt hunden och jag typ tar åt mig men kommer på att det var hunden hon menade, haha. Trevligt med lite längre men lugna ridturer ibland.

Lidl

Handlar i regel inte på Lidl, men idag var jag in där för att kolla läget lite. Hade varit på woody innan och cyklade förbi. Jag köpte inte någon mjölk eftersom om man skulle ha ekologisk så var man ändå uppe i vanliga priset ungefär. Men jag köpte skithuspapper och lite läsk. Torka röven kan man kanske göra med nåt från Lidl?

Min laddare till mobilen är borta, så jag kanske måste ut och åka bil för att ladda den med billaddaren.. vill inte ha den liggande på laddning här utanför, då har jag väl ingen ruta kvar, även om jag lämnar bilen olåst. Blåsta tjuvar!  Min kamera har jag inte heller sett till på länge.

Har satt i en ring i läppen nu, det var därför jag var till woody, för att köpa verktyg att hålla ut ringen med när jag skulle sätta dit kulan. Drygt 200 spänn!! Hade fått lite ångest om jag hade hittat liknande verktyg på Lidl för 50 spänn, haha. Då hade jag åkt och lämnat tillbaka den första. Tur jag inte hittade en billigare. Hålla på och cykla omkring vettu.  Fick låna en cykelpump igår, men den gick sönder. Typiskt mig. Har haft sönder saker den här veckan.. blomkruka på jobbet och cykelpump.

Deklarerade för sent så jag kommer få betala stor straffavgift!!

Center är grymt gott!

Skrapade 3 trisslotter i går och är fortfarande inte miljonär.


youtube

Suttit och kollar på lite klipp på youtube.. Avslutar allt med Steffes Sabina I. Så underbar.


http://www.youtube.com/watch?v=D0_rQzW3rqs&feature=channel_page



Har förresten blivit av med förkylningen för länge sen, det var alltså inte pollen :)

Varit på den där gruppbostaden på introduktionsdagar mån och tis. Fått schema poch börjar den 24e juni, men en sista halv introduktionsdag blir den 19e juni. Snurrigt schema, många olika bokstäver som betyder lite vad som helst. Ibland börjar man 2 och slutar 21. IBland börjar man 14 och sover kvar där. Och såklart jobbar man ju normala dagar ibland också. Enkare på sjukhuset i Säter.. A-tur, C-tur eller nätter. Men det här jobbet är nog roligare och friare, kommer ut mera.


Och nu är det maj.. nästan sommar. Valborg var det nyss och då passar Vandrande Vajan:

http://www.youtube.com/watch?v=tTZALq8_H70&NR=1



Kärlekslåtar blev det. Är väl svag för sånt och drömmande när jag lyssnar på dom här låtarna. Ska somna och drömma sovdrömmar nu. Tvättstuga kl 12 imorrn. God natt.


RSS 2.0