Hjälp

Vi är på plats och jag är skitnervös..
 
En sista bild på magen. 
 
 

Saknar

Och ja saknar Molly så in i bomben. 
 
Och att från i morgon kan vi inte mysa med magen. Hon brukade sitta nedanför och prata, klappa försiktigt och ibland ville hon krama bebisen. Och så brukade jag fråga vad hon tyckte den skulle heta? Och hon har svarat Lassie förutom nån gång i början, då var förslagen Lille katt, Daniel Tiger och Ines. 

Nervös

5:30 ringer klockan. Daniel sover sedan länge. Dusch med sånt där inför operation ikväll och i morgon bitti. Det här är ju riktigt läskigt.

Hade möte med narkosläkare och förlossningsläkare tidigare idag. Dom verkar veta vad dom ska göra. Men det är läskigt i alla fall.


Drömmar

Drömt sjukt mycket i natt. Punkfest, nån Jimmy som inte märkte att jag var gravid fast att han lyfte upp mig, han förföljde mig med bil till apoteket där jag åt havregrynsgröt med kanel och socker. Sen var jag i Lilla Moren och grejade i uthuset på baksidan, det var sommar. Mathias ringde mig och höll på och frågade om Jimmy, när jag hade träffat han och hur jag kände honom, han verkade riktigt svartsjuk.

Senare i natt drömde jag om nån rallybil som hade gått så bra så den skulle ägaren vara tvungen att sälja till USA. Det var en gul Chevrolet och jag tyckte det var så fånigt att sälja tillbaka en amerikansk bil till USA. Vems bilen var vet jag inte.

Konstigt att min hjärna drömmer om folk jag inte ens känner. Den där Jimmy var ganska lång och såg helt okej ut. Jag tror även att han bytte namn under drömmen.


Äventyr idag.

Tror farsan skulle komma hit idag. 
 
Idag kom ju upp i tid så jag har ätit frukost nyss. Te, proviva, blåbärsyoghurt med müsli och en äggmacka. Blev tvungen att slänga halva mackan, jag blir ju mätt så fort nu, maten får ingen plats.
 
När farsan kommer får han köra ner mig på stan så jag kan få en kod till bankappen på mobilen. Vilket äventyr va? 

Patienthotell

Min andra kväll på patienthotellet. Fräscht rum. Dom byggde det här och rev ängsklockan som jag och Mathias bodde på en vända när Molly låg på neonatalen i Falun. Men jag tror jag föredrar vanliga sängar, resårbotten som ängsklockan hade. Här har jag en sjukhussäng som man kan höja och sänka både huvudänden och fotänden, men den är hård. Hoppas jag klarar av att sova nånting på nån annan sida än vänster i natt. Får halsbränna på höger och ont i bäckenet på rygg. 
 
Är ganska nervös inför alltihopa. 
 
Av nån anledning flyttade dom snittet från 5e april till 31a mars. Fick ingen förklaring. En gjorde ultraljudet igår och en annan kom och tog blodtryck och sade att hon bara blev inkastad så hon visste inget mer än att dom hade ändrat tiden. Så nästa fredag är det planerat nu då. Daniel har en massa att fixa tills dess, jag är ju här och kan inte göra nånting.
 
 
Nu blir det lite mer tv tills jag ska sova. 

Helgen

Hade lite födelsedagsfika igår. Köpte tårtbotten och slängde ihop en ovanligt god tårta. I torsdags bakade jag biskvier i långpanna, gudomligt goda. Tog hit en bullpåse från frysen i Lilla Moren. Sen köpte vi lite kakor. Masa fikabröd finns kvar. Både jag och Daniel fyller år i veckan. 
 
I morgon blir jag troligen inlagd på patienthotellet i Falun så jag har nära ifall nåt händer. Och troligen för att jag inte ska göra för mycket. 
 
Varit ute lite med barnen idag och Daniel byggde en provisorisk hundgård till närmsta veckorna. Molly och jag tog två små promenader, en själva och en med hundarna. Och när hon trillar och jag måste hjälpa henne upp så spänner det som fan i magen. Så hon är egentligen för tung för mig. Igår var hon lite dålig i magen så jag fick hjälpa henne på toa många gånger och den behöver hon också hjälp att komma upp på. Och att klä på henne ytterkläder är ett rejält träningspass. Är ju ett mindre träningspass att bara  få på mig själv strumpor. 
 
Någon blev lite trött efter mat och tårta. 

Tafsande

Idag har en för mig helt främmande människa tagit på min mage. Var på öppet hus på stora Mollys skola. 

Läskigt

Falun tidigare idag. Falun nästa måndag igen för möte med narkosläkare bland annat. Tiden har gått  fort. Inte många veckor kvar nu. 

RSS 2.0