Suck

Varför kan det inte vara enkelt?
Varför förstår du inte hur det känns för mig?


Nä jag åker och rider nu. Mamma har tagit ur Vega ur träning och ändrat sig angående galopper, så nu får hon galoppera igen. Vi har även minskat kraftfodergivan, så jag hoppas att hon inte är sådär överladdad som hon var sist. Det fastnade en hel del snö i hovarna sist jag red henne och när hon halkade lite när vi travade så skulle hon hålla på och bocka. Känns livsfarligt med en bockande häst om man inte har bra fäste under hovarna. Men lite gullig är hon ändå.
Jag och Krista
Fast jag red Krista, för Sandra hade precis ridit Vega när jag kom dit.


Hemma

Hemma igen dårå. Trevlig spelning igår i Rågsved. Men lite underligt alltihopa också. Var en förening som vi fick lov att gå med i för att se spelningen. Så vi satt med på årsmötet och grejer först.

Steffe i Rågsved.

Imorrn börjar utbildningen :) Ska väl försöka sova så fort som möjligt nu. Klockan är ställd på 06:30.

Spännande.

jobba?

Fan, kollade mina konton. Imorgon kommer jag ha 23 kr på kontot. Kan inte göra besöken om jag inte kan låna så jag kan handla med 500-lappar ju. Suck.. Skit att man inte kan jobba för att man inte har råd att jobba. Mamma har inte heller nå pengar, vi har inte råd att köpa hö till hästarna nästa gång det behövs ens.. Dom äter hö för ca 50 kr om dagen.. Karlssons som vi köper hö av är dyra 2 kr plus moms per kg. Kan det inte bli sommar om en vecka så dom kan gå på bete?

Ska höra om jag får låna pengar av farsan, för att kunna åka och jobba. Det tar bara emot att behöva låna.. Jag har i princip aldrig behövt göra det. Jag är ju den eviga utlånaren. Clabbe fick jag tillbaka av.. MIa är skyldig mig 170, men hon känner jag ju typ inte ens och kan glömma pengarna. Daniel dog och var skyldig mig över 1000 kr iaf, 1400 kanske det var. Men.. Denniz då? LÅnade inte jag ut en gång till han när det höll på att skita sig för honom? Fick jag tillbaka? SKa fråga honom.

drömmar

Skulle upp senast 11. men legat och snoozat och slumrat till massa gånger. Drömt massor. Folk, fest, skridskor, bubbelpool, mens, en person?

Personen hade kort brunt hår och var jävligt trevlig.. Undra bara vem det var?
På den stora gräsplanen vid Erikshjälpen åkte folk skridskor, vi gick några stycken ner längs Gussarvsgatan och jag tjatade om att vi måste åka, och jag studsade runt och ville att den trevliga killen iaf skulle följa med. Ett par som åkte där nere var duktiga, isen verkade hur bra som helst. Men ingen ville följa med och åka. Sedan var vi plörsligt vid nån sjö utanför Hedemora, gick längs en väg med vass breid där vi gick. En person som utmärker sig i den här delen är en tjej som var från amerika så hon pratade mest amerikanska, kunde bara nåt enstaka ord svenska. Hon ursäkta sig för att hon var så kort? Varför man nu ursäktar en sån grej. Det var andra människor med under hela drömmen, men bara hon och den trevliga killen är dom jag minns lite svagt hu dom såg ut och det är inga jag känner. Jag hade även en killkompis i drömmen som jag ine har en aning om vem det var eller hur han såg ut. Bubbelpoolsbadet var bland det sista jag drömde. Det hände en massa innen också, men orkar inte skriva oh minns inte så bra. Men hmm jag har inget minne av att jag skulle ha badat naken, men jag minns den trevliga killen när han till slut skulle bada.. Vi hade tjatat länge, men han sa att han hade för liten snopp och inte ville bada för det typ. Och när drömen kom så pass långt att han skulle kliva i så såg den först normal ut men ju närmre mot poolen han kom desto mindre blev den. Men fortfarande inte kontigt liten. Haha, lite sjukt alltså.

Ja just ja pircingar var med tidigare i drömmen också. Jag hade en stor och grov neongul som satt både i sidan av läppen och i örat. I drömmen var det inget särskil konstigt med den, haha. Men det här drömde jag ganska tidigt, var nog här den trevliga killen dök upp från början. Hade hade nog också någon piercing, men annars såg han väldigt vanlig ut, lite stil och klass eller vad man kan kalla det.

Varför drömmer jag om helt främmande personer? Förra natten var det också en helt främmande peson jag drömde om, en lite yngre person och vi åkte buss. Förut har jag oftast dröm om folk jag redan känner. Lite tråkigt tycker jag att det är att drömma om okända människor. Fast spännande också.. Jag vill ju hitta dom i verkligheten också nu :-)

äsch

Äsch jag vek tvätten och kissade vovven på gården. Jag tar igen den uteblivna motionen idag imorrn. Ska rida Krista medans det är ljust, sedan rida Sabina(tror jag) på ridklubben. Dressyrlektion är bra träning, hade träningsvärk utanpå nedersta revbenen dagarna efter förra veckans lektion. Sen skulle jag vilja simma någon dag också.. Någon som vill följa med? Simma nånstan mellan 500 och 1000 meter. Får se om det passar någon dag.

Känns som jag har en hel del att göra denna vecka. Särskilt om jag och Erik ska till Rågsved och kolla på Steffe, då blire mycket i veckan. Thereses mamma bor tydligen i Rågsved nu, sa Therese :) Skoj, kunde man även ha hälsat på henne. Inte träffat henne sedan innan Therse fick Mynta när nu det var? Några år sedan. Hon är äldre än Frej iaf och han fyller 3 år på fredag. Så man kanske skulle ha en present till han och fika hos den brorsan på fredag. Trevligt.

giftermål

Jag har spelat sims hela kvällen.
Det är nog beroende framkallande. Men kul också. Dom jag spelat med ikväll har gift sig.. och dom väntade med sex till bröllopsnatten, hehe. Men nu är hon på tjocken. Tyvärr kunde man inte spela Pugh på deras bröllop. Om jag gifter mig ska bröllopsklockor spelas.

Nä, jag ska gå ner i tvättstugan och hämta min torra tvätt nu. Ola var här idag och tvättade massa täcken och filtar som varit i kojan. Å som nån pippi hade hållt till i och skitat ner. Så jag passade på och tvättade lite jag med.

Kvällspromenixa Lajka också. Kanske ta en riktig promenad.. har levt på några pannkakor, godis, läsk och potatisgratäng idag. Känns lite onyttigt.

trött

Upp om 6 timmar och jag har ont, fast jag tog en värktablett för ett bra tag sedan nu. Dom verkar ta lång tid för att funka på mig alltså. Trött som tusan är jag men magen gör mig spänd i hela jävla kroppen och kan inte slappna av och sova.

Sen har senaste dagarna varit fyllda med tankar och oro. Men det är ju saker som jag inte kan göra nånting åt.. mer än att lägga ner allt och skita i det, men det vill jag inte heller.

Utbildningen börjar nästa måndag. Två veckors förberedande urbildning först, sen bestämmer man om man ska fortätta eller ej. Skulle dom tycka att jag är helt störd kan dom välja att jag inte ska gå också, men jag tror inte att det ska behöva bli så, haha ;-)

Ja jävlar, hungrig har jag ju varit hela kvällen också. Käkade cashewnötter och drack haiwa och spelade sims så jag glömde att äta nånting mera. Ska ta fram bröd ur frysen som jag kan göra matsäck av i morgon. Men fan, jag behöver nog nåpt nu också. En varm kopp mjölk ska ju vara bra om man inte kan sova. Vi kör oboy, varm mjölk har man bara till semlor. Åh vad gott med semla.. en sån med vanilj i, mandelmassa är snuskigt.

God natt

För ca 2 timmar sedan kröp jag ner i sängen för att sova. Men blev ändå sittande i sängen med datorn. Har ont i magen.. tror det är mensen som behagar komma nu. Den kommer med så långa mellanrum att jag varje månad har hunnit bli lite orolig ju. Men om jag hade skrivit ner och kollat så tror jag att det är ungefär lika lång tid mellan gångerna.

Mockning på ridklubben kl 9. Enda dryga med det är att man måste gå upp på morgonen, annars brukar det gå ganska fort. Dom privatstallet får ju mocka åt sina egna hästar. Lite segt om vi blir klara för tidigt bara. Som sist fick vi söla bort en hel timme säkert för det andra redan var klart. Kom och fika med oss vid 11 eller nåt vet jag :-) Då ska skitgörat vara klart iaf, haha.

Men nu ska jag ta och försöka sova på riktigt, kanske besöka toan också. Man måste va nykissad för att kunna somna alltså.

Nähäpp

Nä nu mailade jag och får flytta mitt annonyma besök. Nog för att jag vid det här laget nästan kan alla frågor utantill. Men jag vill ändå ha papperet i bilen så jag kan anteckna på en gång efter besöket. Smyckesbutik.. Något förslag på nåt vettigt man kan köpa för 200?

Föresten så berättade mamma idag att Nina och Daniel ska få ett till barn, i slitet på augusti eller i början på september. Daniel hade berättat det igår. Och mamma hade fått för sig det redan på julafton sade hon men vågade inte fråga då. Hon sa att man kunde se det på auran. Jag tycker det är lite underligt när mamma snackar om såna grejer eller som när hon sa att hpn kände på sig långt innan likbilen kom förbi när Kenneth hade dött. Mammor ska inte tro på såna saker ju. Men tydligen så när mamma skulle få Erik så hade Lena André frågat henne redan på nyår, och sa att det syntes på ögonen. Erik kom i början på augusti. Så det kanske syns? Coolt. Jag tittade inte så mycket på Nina på julafton så jag missade väl det. Haha.

skit också

Jag blir knäpp på skrivare. bläcket är slut i den svarta! Jag la in skiten i paint och färgade texten röd och skull skriva ut.. Hittar fan inte knappen för att skriva ut. Word ser inte ut som när jag hade data i skolan sist.. Kring år 2000 typ.

idag

Jag är rastlös. Varit hemma bara idag. Sov till 13:50 precis lika länge som igår. Städat en del eftersom jag tänkte bjuda hit O på pannkaka, men dom kunde inte komma. För han skulle skjuta och äta pannkakor hos sin mamma.

Gick en halvtimmes promenad för en stund sedan. Träffade en annan hund som Lajka fick umgås lite med. Dom hade även en valp med på 9 veckor, jätte söt liten shäfervalpis :) Lajka vill också ha valpar... eller jag vill att hon ska ha det ;) Men om hon skulle få 9 st blir det svårt att hitta bra hem till alla tror jag. En skulle jag kanske behålla eller om mamma/Sandra får ta en.. men 8 st andra då?

Kommer bli svårt att somna i natt. Trodde ju att jag skulle ut och jobba även i natt, men så blev det inte. Tänkte åka till Ola, men kom på att det var bättre om jag stannade hemma i natt, rider Krista i morgon och går till AF och hör efter om hur det blir med den där utbildningen. Jag har fortfarande inte hört nåt och det var sagt att den ska börja på måndag. Ska jag bara åka dit på måndag eller? Haha! 

Åh kom just på att jag har 2 liter glass i Olas frys. Fan vad gott om den hade varit här.

ridning ikväll

Men autogiro alltså.. Då måste man även ha pengarna på kontot när dom ska dras ju. Har kännt att jag inte vill ha det så. Oc jag brukar ha koll på mina räkningar, brukar oftast lägga in dem på datorn direkt när jag fått dem. De få gånger jag har missat är när syrran tagit och flyttat min post från hallgolvet till nån annanstans utan att jag vet det.

Ikväll är det första ridlektionen sen innan jul. Skoj :) Men jag har glömt påminna sandra om att pernilla bad oss göra teoriläxan och lämna in innan ikväll. Handlade om vad vi ville med ridningen, mål och sånt där. Och jag rider ju där för att mest hålla i gång min ridning och rida hästar som kan mer än mina och kanske lära mig nya saker och bli duktigare. Hmmm, jag tror fan jag just gjorde min läxa, haha. Men några förslag på särskilda saker har jag inte, jag tycker ju att det är bra som vi har gjort redan. Eller iofs? Kanske ta upp ämnet hästskötarexamen? Så vi även vid ridningen övar på lite annat i grupp. Alltid ha knoppat manen och lindat benen till lektionen.. Plus allt annat som ingår i det dära. Undra vad dom andra skulle tycka om den idén? Jag tycker det låter skitbra, sen åka iväg och göra provet.. I Rättvik sket jag i det där för jag ville slippa rida för Anna så mycket som möjligt, så jag hängde i skolans stall och hade ridning och körning där mest. Vi var ett helt gäng som ville slippa Anna. Dom i skolstallet var bättre lärare.

spänna sadelgjord

Jag lever

Hej hej.
Jo då.. hade jag eget internet skulle jag uppdatera betydligt oftare. Men nu är det så att do jävlarna har sängt av mitt internet.. och skickat räkningen till inkasso. Jag betalade den idag.. så när och hur det funkar sedan vet jag inte. Ringer dem nån gång. Kan inte någon starta ett telefon/internetbolag som förstår sig på mig? Som hajar att papper ibland försvinner och att min hjärna ofta är förvirrad.. Så kan ni bara ringa och påminna mig och skicka räkningsjäveln direkt till min internetbank så den inte försvinner!!!! Slå gärna ihop den med den andra räkningen också, så slipper jag tro att "jo men har har vi ju telenor.. då har jag betalat räkningen dom skickar en påminnelse om".

Därför uppdaterar jag inte mycket nu.

Just nu loggar jag in för att få tag i adresser till folk som köpt skit av mig på tradera. Är förvånad att bara en av dem hade skickat ett mail och undrat vart byxorna hade tagit vägen. Men 96 mail hade jag fått på en vecka. Varav mindre än 10 var nånting att titta på. Man får så myclket skit från facebook.. och jag vet inte hur jag får skiten att sluta komma och jag kan inte ta bort alla jävla applikationer man la till där i början. Nu för tiden ignorerar jag nästan allt som folk skickar till mig.

Nä nu ska jag leta på adresserna och pyssla ihop dom där paketen. Tradera är kul att handla på, men jobbigt att sälja.. mer jobb än att samla och panta burkar. I jämförelse är en burksamlare miljonär typ ;-)

Jag finns då och då på msn via mobilen iaf. För dem som har min msn.

RSS 2.0