Lägenhet

Kollade på lägenhet i dag. En som faktiskt kändes helt okej. Etta med sovalkov, stor skrubb till massa kläder, liten balkong, baksidan mot stort grönområde, 200 meter till hönsan(fint på sommaren). Lite nojig över vägen, dom kör fort på Långgatan, men jag får satsa på att släppa ut kissarna åt andra hållet. Priset är satt på 35000, hyra på 2400 just nu, kunde kanske vara på gång en hyreshöjning. Ska ringa imorrn och höra lite mer, han skulle ta reda på lite mer. Var en annan där och tittade också, en ung kille som såg lite bögig ut(Inget fel med det). Lite solkiga tapeter, ful färg på skåpluckorna i köket, dåliga fönster.. Men jag gillade planlösningen, sovalkoven var iaf större än 120 dessutom. Hmmmm.... Hoppas bara att lite folk vill hälsa på mig där, för jag vill inte sitta ensam i en liten etta och ruttna bort. Undrar om den andra killen var intresserad? Jag är ingen bra affärsman när det gäller att köpa såna här grejer.

Hoppas man kan hitta nån bra lösning med Lajka så jag ändå kan ha henne mycket. Inte en aning om hur det ska lösas. Erik bor på Hea just nu, mamma bor i Sellnäs och kan inte va hundvakt där. Erik är arbetslös och kan väl ta hand om henne en del, men han ska väl inte vara arbetslös för alltid. Katterna är ju också ett problem då jag jobbar så långa dagar. Är ju borta i 11 timmar och det är ju taskigt att dom ute så länge, men även att ha dom instängda så länge... Grannarna här är ju otroliga som inte gnällt fast katterna hänger i trapphuset, och är vi hemma så ringer dom på när katterna vill in. Plus att vi har en kattstege mot ena balkongdörren, så är vi i vardagsrummet hör vi när dom är på den.

Helst vill jag ju bo kvar, men det går ju inte.. inte min lägenhet så jag har ju inget val.

Snott, men sött iaf.

100211
Att leva med en hästtjej innebär:

- Att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.

- Att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus.
... ... ...
- Att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.

- Att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen, än en på en shoppingweekend i Barcelona.

-Att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.

- Att hon inte säger "Älskling, vänta är du snäll" utan bryskt drar dig i tröjan och säger "Prrrrroo, stanna!"

- Att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.

- Att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.

- Att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan "råka" köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.

- Att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt.


bostad

Letar bostad.. Ska iväg och kolla på en etta i eftermiddag.. 35 kvadrat, 3000 i hyra, bara 4 lägenheter i huset, tillgång till trädgård.. låter ganska okej ju. Lite närmare jobbet också om man tex få för sig att cykla, men så lär det inte bli i vinter.

Fast grejen är ju den att jag redan äger en etta ju, med hyra på 1900.. men där bor ju syrran. Jag skulle kanske vilja ha tillbaka den istället, men kan väl inte bara kicka ut henne? Borde det vara uppsägning på 3 månader då eller hur funkar det? Vi skrev ju aldrig nåt avtal, fast jag hade tänkt att vi skulle göra det.

Såg att Daniels gamla lägenhet i Säter var ledigockså.. Stor tvåa med hyra på 3500. Undrar hur det skulle kännas att bo där. Skulle det bli jobbigt eller skönt? Jag tror på nåt underligt vis att det skulle vara skönt, fixa det fint där och känna sig hemma på nåt underligt gammalt sätt, fast ändå nytt. Fast katterna.. riks 70 är farlig.

Sett två halvintressanta bostadsrätter annars. En tvåa i samma hus som min/syrrans etta. Å en tvåa med kokvrå typ, i samma hus som Svävarn bor i. Men det verkar aningen underligt att köpa en till bostadsrätt ju. Men hyrorna blir billigare än ettan där borta och egentligen är en tvåa bra mycket trevligare.

Åh!! Så jävla krångligt. Å hur ska jag lösa det för Lajka dom dagarna som jag verkligen inte hinner hem på rasten? Blir inte alls bra för henne, måste ha barnvakt till henne ju.

Vet inte alls vad jag vill egentligen.


Förresten, det är 3 yngel i akvariet nu :)

RSS 2.0