Lilla Moren

Vi har varit i Lilla Moren sedan igår och stannar tills i morgon. 
 
Klippte gräs igår. Men bensinen tog slut. Hade tänkt åka och fylla på dunken idag. Men idag är det regnigt och blött väder. Igår var det fint och vi både lekte och fick lite ordning på gården. Bar bort och eldade upp sånt som blev över efter att vi breddade in till köket och eldade upp soffan som vi hade tagit itu för st orka bära ut när jag var gravid. Bara sitsdelen som är kvar här uppe. Den gör ju att ha som sittplats  eller solsäng fortfarande. Den var för tung för att bära ner dessutom.
 
Oskar har vaknat och velat äta väldigt ofta i natt så jag är riktigt trött. Vi har ätit frukost till barnkanalenoch myser på soffan. Kanske tillåter mig att sova lite till här. 
 
Har måttband här så jag kollade midjemåttet, 88 cm. Vet att jag haft 84 nån gång. Hade bara mina lortjeans med mig hit, funderade om jag hade några finare byxor att ha ifall vi skulle ha fikat på Elsas om vi ändå åker in till Norberg under dagen. Är en fördel om dom går att knäppa. 

Trötta familjen

Mormor sover, Oskar sover och Molly är trött och suger på tummen. 
 
 

Lilla Moren

Funderar på att försöka hinna dit en vända i morgon. Försöka få med pallkragar, cykel åt Molly och cykel till mig. Kanske leta på några byxor som jag kommer i igen? Kolla till stället lite allmänt sådär. Helst skulle jag vilja vara där hela dagen.  Men i så fall måste jag även ta med Oskar. Och då blir det genast lite krångligare. 
 
Vill iaf ta med mig Molly dit eftersom att hon nästan varje dag frågar om vi kan åka hem till mig. Hon känner väl precis som mig att vi inte bor här på riktigt än. 
 
Sen tror jag att hon saknar att sova med mig för det brukade vi göra hemma när det bara var hon och jag. När jag vissa kvällar har läst saga när jag lagt henne har hon velat att jag ska sova bredvid henne. Våningsängen är en vanlig 90 säng så det skulle nästan funka. 
 
Nånting som är lite skumt är att hon inte går upp på morgonen. Hon ligger kvar i sängen fast hon är vaken. Man måste gå dit och hämta henne och vara hyfsat uppmuntrande för att hon ska vilja gå upp. Nog för att jag gärna ligger kvar på morgonen egentligen, men ändå. Hade varit lite mysigt om hon ibland kom och kröp upp hos mig. Stora Molly har inte lagt sig hos oss på länge nu, troligen känner hon sig tryggare när dom delar rum nu så hon sover kvar i sin säng. Det är skönt för det blev så trångt och varmt att Daniel brukade gå och lägga sig på soffan på slutet när hon gjorde så. Och jag hälsade inte riktigt på för att dela säng med hans dotter. Ville gärna sova med honom när vi hade möjlighet att åka hit. Och ja jag menar sova faktiskt. 

Bvc

3620 gram idag. Han växer.

Själv var jag tyngre än sist.

Molly vägde 15-16 typ. Hon har växt mycket på längden, men inte mycket på vikten.

Stora Molly vägde typ 20.

Lätta Mollysar.

Bara mamma och Oskar som har lagt på sig i familjen.


RSS 2.0