Grisar

 
Nu har grisarna kommit till Görel.  När mitt blir klart här nere för jag låna ner två.  Och hästarna kunde gå kvar ett tag också.  Skönt. Är så mycket ändå just nu.

Jobb

Förutom att kolla på lastbilsjobb på måndag så ska jag introjobba på omvårdnad skönvik i Hedemora på onsdag, torsdag, måndag och tisdag.  Och trots att jag berättat att jag har svårt med att jobba kväll och direkt efter det jobba tidigt så bokar dom in intron på det viset. Får försöka med knark. Kom på att allt det också är när jag ska ha Molly,  så får hoppas Mathias kan ha henne även på måndagen och tisdagen.  
 
Usch så jävla bökigt. 
 
Då vill han säkert att jag ska lämna henne hos farmor. Lämnar hellre på dagis, där är hon oftast glad när jag lämnar henne,  hos farmor grät hon ju när jag lämnade henne i somras.  

Bilen

Kolla lastbilsjobb på måndag.  Börjar kl 6 i Grängesberg, och m pool steg alltså åka hemifrån kl 5!!!! Det är helt sjukt tidigt.  Sova direkt efter bolibompa typ. 
 
Bilen är trasig.  Vi bytte tändstift igår så nu går den lite bättre.  Men nu har alls lysen gått och dött.  Daniel gick igenom alla säkringar och dom var ju okej så då vette fan vad som är fel. 
 
Dessutom började nån broms fram låta igår. 
 
Förutom det så är ett hjullager dåligt, handbromsen tar bara på ett hjul,  och jag kan inte få spolarvätska på rutan!!  
 
Besiktningen hittar väl troligen nåt mer och den ska besiktas senast i juni. 
 
Börjat titta på andra bilar... 
 men när har jag tid att åka och kolla på bilar? 
Och pengar är en bristvara just nu! 
Nä usch, krypa under en sten i skogen och leva på granskott och harsyra istället.  
 

Operation Kairo

Kairo opererades igår.  Dom hittade inflammation,  lite brosk och sedan det viktiga,  korsbandet bak var lite trasigt, av till 30% ungefär.  Så dom gjorde nåt för att det skulle dra ihop sig och sedan är det bara lugna promenader i koppel som gäller i 4 månader.  Men veterinären sade att prognosen var bra. 
 
Det positiva med koppeltvånget är att då borde ingen höna bli dödad av honom i alla fall. 

Grisar

Grisar är på väg till Dalarna nu.  Tanken är att två ska få vara här och böka på baksidan.  Men jag har inte hunnit göra i ordning hagen. 
 
 

Mer stress

Jag blir inte direkt mindre stressad av att vi bokat in två olika jobb nästa vecka. Kolla lastbilsjobb på måndag,  bara följa med för att se om det kan vara nåt för mig. Torsdag och fredag testa på det andra i Hedemora dårå.  
Undra var kartan med uppiggande medicin tog vägen. Fick ju ett gäng av mamma, istället för att hämta,ut en hel ask själv.  Om dom gör nytta vet jag ej.. Provade en i onsdags.  Men kan ju ta dom och hoppas dom funkar. 
 
Usch och fy vad jag mår kasst och oroar mig. Vill ju inte misslyckas, men mina förutsättningar är ju inte dom bästa. 

Stress

Mycket denna vecka.  Jobbat idag. Bilen krånglar.  Jobbintervjuer i morgon och på onsdag.  Cellprov på onsdag också. Jobba torsdag.  Tvätta hunden torsdag.  Djursjukhus på fredag. Å så ridning i morgon, vet inte än om jag har barnvakt då. 
 
Dessutom är hästarna kvar hos grannen sedan dom rymde dit i lördags.  
 
Alltihopa detta gör mig väldigt stressad.  Och jobbintervjuerna?  Ska man vara ärlig eller ska man låta bli att nämna vissa saker?  Jag är inne på att vara ärlig och så får det gå som det går.  

Det är kärlek

Vi blev 7 i publiken. 

RSS 2.0