Dröm

Drömde en massa skit i natt:
Vandrarhem, Mia, sen även Ola. Smiter undan, säger åt mig att jag måste städa om jag ska få följa med vidare. Hittar liten vibrator. Skumgummi. Ränner runt i främmande stad och letar. Liknade Hultsfred el Lindesberg(en blandning) Dom hade varit på kosert kl 10, klassiskt. Ville inte väcka mig... =ville inte ha mig med.
Men det där med att jag var tvungen att röja upp om jag ville följa?? Det var ju min bil som jag och Ola hade.

Iaf.. Drömde drömmen i 2 omgångar. Vaknade till och förstod att jag inte träffat henne på riktigt. I första drömmen kom vi ganska bra överens, då var inte Ola med än tror jag. Sen kom han och då började allt krångla till sig.


Jao, men nu är jag iaf vaken. Har varit ute och cyklat en sväng med Lajka. Släppte henne där det inte brukar va nå folk. Passade på att ta kort. Då när jag inte har så bra koll, hittar Lajka en dagisgrupp och vill leka. Nån blev rädd för Lajka och viftade/skrek så Lajka blev rädd för barnet. Jag hörde dagisfröken säga att du skrämmer hunden när du gör sådär. Jag som tyckte att min nyaste runda med vofsen varit så bra tills nu. Hade jag varit lite mer vaken så hade säkert flera ungar velat klappa och leka med Lajka. Men jag var typ nyvaken och tog henne och gick på en gång istället.


Borde äta. Nu igen? Ska man äta jämt eller?

Sen tänkte jag ta en ridtur på lilla Vega Viking idag. Mamma  körde fort igår så en lite lugnare tur blir nog bra för både hon och mig. Jag känner mig helt slut i kroppen.

Potatis är underskattat.

Käkar en morot till frukost. Morötter är bra.

Demian

Jag är på humör för att lyssna på demian.

Annars mår jag piss.

Vad ska man tro?

Ska jag vara helt ärlig och få svar?? Eller ska jag fortsätta så här?

Fy fan vad dåligt jag mådde igår. Trodde jag skulle spy när jag försökte borsta tänderna.


Jag vill kunna glömma gammalt och gå vidare.. men det är ju omöjligt när han håller på och bjuder hem sitt ex som jag aldrig träffat och som förbjuder mig att vara hos Ola om hon kommer dit.

Borre

Idag ska Borre flytta ner till brorsan :-(
Hon som är så skoj att rida. Då har vi bara Vega kvar att rida och hon är så hård i munnen och stel och konstig. Och Krista vilar fortfarande, kanske för alltid... Vill ta föl i så fall. För hon verkar iaf inte ha ont av att skrutta runt i hagen.

Vill börja på ridklubben igen. Dom verkar inte vara så många i Sandras grupp. Kanske skulle man höra efter.

Apropå klubbar. Ska kanske gå med i dykningsklubben här i Hedemora. Då får jag simma "i mån av plats" varje söndag. Om det funkar som det gjorde förut så finns det plats. För 400 kan jag simma en gång i veckan.. Undrar vad ett årskort skulle kosta i simhallen? Betydligt mer skulle jag tro. Och mer än en gång i veckan skulle nog inte bli av i alla fall. Skulle det inte gillas att jag gör på mitt sätt.. så får jag väl vara med i fridykningsgruppen. Men för fan, jag tycker snorklar verkar krångliga och äckliga!

Jag är söt

Försökte rycka upp mig. Hoppade runt på bordet och grejade med ljus. Samtidigt som Therese och jag hade webkamerorna på, haha. Mynta lär tro jag är helt knäpp som kliver omkring på möblerna.


Jag dricker för mycket te.

Är kissnödig på samma sätt som om jag hade druckit öl ju.

Och jag lyckades inte så bra med att bli glad igen.

Paus

Jag trodde att det skulle kunna bli en kul kväll.
Men tyvärr påverkas jag för mycket av andra.
Jo jag ska åka och träffa en hel hög med knarkare tänkte jag?? Eller? Ola.. Sluta klanka ner på mig. Jag är som jag är, du behöver inte fantisera ihop en massa skit!!

Dessutom måste jag ringa en butik som inte har öppet nu. Snälla, jag har redan sagt det. Färgbutiker har inte öppet hur länge som helst på en lördag.

Känner för en paus från mitt liv nu.

Jahapp. Ska jag ta några bärs och hoppa på cykeln? Eller ska jag va nykter och ta det lugnt och köra bil ut dit om ett tag!? Dessutom är jag lite nojig över såna där tjejer.. ex och flickvänner och sånt.. Såna kan bete sig illa.


Ja.. från hyfsat glad till tvärt om.. och ensam också. Förbannat ensam.

Jag betyder ingenting.

326955-32

Som så ofta... Daniel.

Jag gick och lade mig. Kollade slött på ett tv program om en fertilitetsklinik. Sedan kollade jag på sex and the city. Jordan Rättsläkare.. jag var trött.. skulle försöka sova på riktigt. Det gick inte så bra. Tankarna vandrar och snurrar i huvudet. Daniel kommer.. Tankar på julafton :-) Kramen jag fick efter att han öppnat min present. Såna kramar finns det inte gott om.

Appropå Jordan rättsläkare och Daniel. Första programmet av den serien sändes kvällen efter Daniel dog. Jag såg det. Natten efter det kunde jag inte sova mycket. Kollade på Micke och Molle.. och grät. Har inte vågat titta på den sedan dess. Den var sorglig redan tidigare också.

Vem kom på begreppet rättvisa?? Det finns ju inte!

Och Gud då?

Gud måste vara ond.. Ja, jag tror nog det. Om det nu finns någon Gud.

Det är ca 3,5 år sedan nu.

Tiden läker inga sår.

Funderade lite på filosofin jag läste på gymnasiet.. och på typ Matrix. Tänk om det inte är på riktigt? Hur vet man vad som är riktigt. Det är väl det min hjärna upplever som kallas för verklighet? Men tänk om min hjärna bara har hittat på den här verkligheten, min verklighet. Då är det ju min hjärna som är ond. Kan man inte på något sätt få min hjärna att ändra sig?

I hope that someones gonna call and tell me this night is over.. Cause I wanna start living my life before i get much older...

Ursäkta om nåt ord skulle va fel eller så. När kom den låten? The ark.. One of us is gonna die young kom iaf senare.

Hur kan the ark veta?

Oh nu kom jag på. The Ark.. Bibliskt... arken.. Dom fanns ju med på den tiden. Öhm, kanske skulle man bli kristen på riktigt iaf. Men.. tyvärr, jag skulle gärna vilja köpa nånting sådant att tro på, blint. Gå med i nån religös sekt, bli hjärntvättad.. Då kanske min hjärna skulle ändra sig.. Men hmmm det är nog sista Daniel hade velat skulle hända mig.

Som när jag var hem till Daniel istället för 30 årsfesten på folkan med Roger och andra idioter. Vi satt och snackade och snackade.. Och det var då Daniel hade kommit på att jag var ganska smart och inte bara den lilla blonda kompisen som Mattis syrra hade. Åh... när han berättade om saker.. "Det finns två likadana" skulle Mattis ha sagt om mig och Therese och dom hade gått upp och tittat på oss. Haha.

Mitt öra mot din keps. Vi byter. Vad som helst för ditt liv.. vi byter.
image30

Mora

Idag har jag varit i Mora och jobbat.
Det var jobbigt. Jag är massa trött och ska gå och sova nu. Imorrn kan det hända att det kommer upp en bild på mig när jag försöker låtsas va trevlig ;) För trevlig är jag inte. Me jag ville faktiskt inte döda någon idag. Eller jag tänkte tanken när jag gick där med kniven i handen, hehehe. Nä jag är trött och sjuk i huvudet nu.



Jag och Sandra kom på att vi borde anmäla Erik till bonde söker fru, men vi kom på att han inte är nån bonde. Snarare dräng, i ett travstall.. Sandra tyckte att dom skulle göra ett program som heter "enstöring söker fru".. Var det taskigt? Förresten.. travstall. Inte dräng.. Slav är man ju då. Jobba helger utan lön. Förstår folk att jag inte vill jobba i travstall då eller? Var lönen ok och man fick för det man jobbade. Och man höll på arbetstiderna 7-16 måndag-fredag, kanske rullande schema så om man jobbade helg var man ledig någon vardag istället. Följdes lagar och sånt, då skulle jag inte ha någonting emot att jobba med hästar.

Trök

Jag skulle vilja göra så mycket men ändå bara sitta här på mina röv och inte göra ett piss.
Insåg tidigare idag att jag måste välja bort nåt av det jag ville göra idag. Så jag valde bort pållen. Får se om jag ångrar det sen då.
Ska försöka hinna med att jobba en skvätt innan jag ska till Ola kl 18. Tacos :-)

Lisa är paranoid...

Lisa tror att det kommer braka åt helvete när som helst...

Sökte ett jobb idag. Det jag hade fått anvisning om att söka. Så nånting bra har jag gjort idag iaf. Och småstädat lite.. Borde ta en dag och röja upp lite bättre här(Hedemora).

Igår var jag och Lajka till ridklubben för att kolla och hämta syrran efter idlektionen. Vi tog och passade på att hoppa och busa i ridhuset, skoj :)

Ja just fan, i natt strax före två Eller strax efter ett insåg jag vad jag hade gjort!! Gått ut för att nattkissa Lajka och glömde nycklarna. Portkoden funkar ju inte sent på kvällen/natten. Morsan jobbade så hon kunde ju inte komma och hämta eller lämna syrrans nyckel. Jag fick lite panik. Bilen var låst, fan att man ska va så präktig ibland! Men till slut insåg jag att jag kunde ringa upp till Jerker, i porten bredvid. Hans hemnr står ju som Linas hemnr på min lur fortfarande :) Så den stackarn fick komma ut och öppna min port. Så det gick ju bra. Hade bilen varit öppen hade jag nog tillbringat några timmar där i min sovsäck.

Nattfunderingar

Man står i badrummet och klämmer pormaskar och tänker på att vara "känslomässigt oskuld". Alltså inget jag är nu.. Men som jag en gång var. Visst fysiskt hade jag blivit av med oskulden. Men känslomässigt kom det en helt annan gång. Asså första känslomössiga grejen med lite närmare kontakt (hångel) var Hmm nu när jag tänker på det.. Ja ja det var nog bara några veckor efter den fysiska oskulden.. Men hmm.. Jag tror inte jag vet när den känslomässiga oskulden försvann... Kan ha varit den där gången.. Nästan 4 år senare..med... I så fall var jag 20 när jag blev av med oskulden. Shit! Kan man egentligen tänka så?

Förra veckan

Jag skrev värsta långa inlägget. Glömde att få dit en rubrik och skulle fixa bilder.. Å allt försvann.

Börjar om lite då.

Inte uppdaterat på länge. Hade fullt upp förra veckan, jobb, hästvakt och sådär. Å ville va hos Ola den lilla tiden som blev över.

Veckan började iaf uppe i stugan. Vaknade av skator som lät som om det var folk på vinden. Jag blev massa skraj och Lajka voffade lite. Jag somnade om... mys. Sen tuta och köra till Mora, Orsa, Rättvik och Bollnäs. Å så hem.
FurudalFurudal hus
Strax innan Furudal ligger ett mysigt hus som jag vill ha. Har sett det många gånger. Och det är ju så fint :)

På tisdagen tror jag faktiskt att jag var ledig typ. Sov hos Ola och sådär och på onsdagen åkte vi till Uppsala, tur att han var med så vi hittade butikerna på ett smidigt och bra sätt. Annat när jag förvirrad ska hitta dom själv, inte kul.

På tordagen åkte mamma bort så jag åkte till Hea mitt på dagen. Såg till at båda hästarna fick motion :) Åh fan vad Borre är rolig att rida. Och Vega fick jobba massa på igångsättningar och avsaktningar. Hon är ju seg åt båda hållen liksom.

På fredagen ville Ola bjuda på lunch. Så jag red Borre först.. Sen åkte vi till Janssons och käkade, mums. Sen red jag Vega, tog med Lajka och lämnade henne till syster vid bussen i Bispbergskorningen. Så fick syster sällskap när hon gick, hunden fick en 4-5 kilometers promenad och hästen motion istället för att jag skulle hämta henne med bilen som hon ville först. Och jag fick galoppera hela djupdalen igenom med 3 omgångar med bocksprångsförsök, Vega kan va lite rolig på sitt vis också. Bara att hon är så mycket hårdare i munnen än Borre och mina axlar pallar inte med hängande hästar. Förklaringen till mina spända axlar fick jag senare samma dag hos kotknackaren. Jag och syrran var dit. Jag har en gammal skada i nacken typ. Han tyckte att det var konstigt att jag inte led av huvudvärk och sånt. Sedan är jag massa dålig i bäckeninfästningarna eller vad han kallar det. Olika långa ben som han till slut kunde fixa.. men med en del våld typ. Och han sa att det inte lät bra där bak.. Typ brosk och sånt där.

I Lördags dårå..
Jobba lite i Gävle, sedan åkte jag hem till en tjej som skulle hjälpa mig att sätta i lösdreads i håret typ :) Spännande som fan. Som tur var var hon ingen styckmördare, men hon varnade mig lite för att hennes pojkvän kunde vara värre. Han gillar tydligen att spränga saker ;-) Haha!
HOn var iaf bra på att fixa håret.. Och jag ska troligtvis köpa mer.. SÅ jag får hela vägen bak :)

RSS 2.0