yngel

Igår såg jag ett yngel i akvariet, och idag såg jag två små polare som simmade runt långt nere vid botten :D Kul att dom blir flera.


lördag

å så lite glögg på det... hick.

Nä då, jag är grymt uttråkad... å dricker glögg.

Mathias har ockuperat TVn hela kvällen tills nu med hockeymatch.. jävligt tråkigt.. iofs ville jag inte ens stanna hemma, men har liksom inte planerat nåt annat så jag är hemma fortfarande.. Skulle nån komma med ett bättre förslag skulle jag inte tveka.


Jag anmälde mig inte till julbordet, glömde bort det. Men i fredags ringde anneli upp och undrade om jag ville gå så jag ska väl med dårå. Men jag hoppar över gocarten, man fick bubbla istället om man ville och sånt gillar jag bättre, kan man ju bli ren också.. årliga julbadet ;)



Julbord?

Ska man gå på julbord med jobbet?
I så fall? Ska man säga till att man är veg? (fast jag fuskar och äter fisk) eller ska man sitta där och äta potatis och jansson typ? Inget fel direkt med det, potatis är ju gott.. men inte så lyxigt precis. Desserter brukar det iaf inte vara kött i. Ska anmäla mig senast på torsdag om jag ska gå.

Sill är ganska äckligt, lutfisk är inget vidare... så.. fisken är inte riktigt min grej på julbord heller. Men har dom lax i olika former gillar jag det iaf.

I år ska jag fanimej till mormor på jul iaf!! Inte varit med på två år. Förra julen jobbade jag hela dagen.. Julen innan började jag kl 15 och sluade mitt på dagen på juldagen.

Om jag fortfarande kör lastbil skulle det inte förvåna mig om vi kör på julafton också. Men om man har tur så har det hårde jobbet varit hela veckan innan så att själva julafton kanske vara lugn och skulle man vara klar före 16:15 så borde man få sluta då. Hur som helst så kan man väl åka till mormor när man slutat då iaf.. Jag missar typ Kalle och får käka när dom andra är inne på efterrätten typ. Men ändå. Jag har fortfarande inte träffat Fredrik(kusin) och Weronicas barn.. och hon går ju redan, kanske är 2 år.. Sedan har ju även Evelina(kusin) fått ett barn, typ i våras.. det närmsta den jag varit är att jag såg dom var ute och gick med barnvagnen när jag körde lastbil en dag,(dom bor i sthlm, men hälsade på barnets mormor, min moster alltså).

kaos

för mycket trassel

kaos i min hjärna

vet varken ut eller in

inget alternativ känns särskilt bra just nu

sova känns bra, men var?

23 juli

Grejerna i kassen är sånt jag fick med hem från Saras möhippa, kameran avslöjade allt :)

Men? Öh, nattlinnet då? Nog för att kvällen slutade med att jag sov i min bil, väldigt oplanerat, men jag låg fullt påklädd och frös där i baksätet, blöt i håret efter nattdoppet med Emma m.f.

Så sedan den 23e juli har grejerna varit borta. Full koll!

Min kamera

hittade precis en kasse med kläder. Mina gråa jeans som varit borta bland annat.. OCH MIN KAMERA!!!! Konstig packning.. CD.skivorna vet jag att jag haft med i lastbilen, men helt ombyte med andra kläder och flera par strumpo.. när skulle jag ha packat allt det? Och bikini? Jag har kanske packat grejer i sömnen.. bra gjort i så fall.

Hur som helst har jag undrat vart kameran och jeansen har varit typ hela hösten. Redan i augusti ville jag använda just dom jeansen en gång. En favorit T-shirt som jag inte ens har hunnit sakna var där också.

Kul att grejerna dök upp.

Var ut och red Krista mitt på dagen idag, Lajka fick också följa med. Så ca 50 min i djupdalarna blev det. Jag konstaterade att det var för kallt med fingervantar.. även foppatofflorna blev lite väl kalla fast jag hade raggsockor i. Ja, jag orkade inte byta om till ridstövlarna så jag red i tofflorna.
Lajka hittade typ den största pinnen som gick att släpa med sig och sprang förbi mig och Krista med den ett antal gånger, rasslade och bompade nog in i Kristas hov med den en gång, haha, tur att Krista är snäll och lugn. Fast hon tyckte nog att Lajka var ganska dryg då.
På hemvägen galopperade vi upp för en backe och i slutet av backen försökte Krista sticka, haha!! Kul att hon har lite egen gas då och då.

I övrigt denna dag så har jag försökt röja lite i F.D. datarummet.. Det är nu sovrum åt mig. Dator, säng och två bokhyllor och diverse skräp består det av nu. Sen kom det förbi ett gäng gubbar som mätte och kollade i badrummet och köket. Är dags för nya stammar i huset här så småningom.

Grubblat en massa har jag också gjort. Orolig och nervös, men mitt kamerafynd gjorde mig iaf glad en liten stund.. så pass att jag tog mig orken att skriva ett blogginlägg.

Platt fall

Jag tror jag föll.. och att någon drog undan det jag hade tänkt landa på.

En liten gnutta hopp kanske finns kvar i mig. Men inte är det mycket.


Åker hur som helst på ridlektion nu, 45 minuters meditation för min själ. Eller så kan vi kalla det för verklighetsflykt, det beror på om vi ska vara optimister eller pessimister. Men hästar är faktiskt en stor del av min verklighet faktiskt.. dom är bäst!

Idioti

Idioti men lite spännande.

Sned

Ja du, det lutar. Kan hända att jag faller. Hoppas i så fall att någon tar emot mig.

...

Har mycket tankar i gång i huvudet. Väldigt mycket. Vet inte hur jag tänkt mig. Men det visar sig nog så småningom. Den som lever får se.

Måndag

Försov mig i morse. Sov dåligt i natt. Vaknade varannan timme nästan. Först efter 3 nångång gick mathias och lade sig, efter att jag hade skrikit att han skulle gå och lägga sig. Störande att han sitter uppe halva natten. Hade redan hunnit drömma att jag hade försovit mig och sedan försov jag mig på riktigt också. Vet inte om larmet sket i att ringa eller om jag lyckades stänga av det i sömnen. Vaknade 05.15 av att lajka knaprade mat ljudligt, tur att jag tog en titt på klockan. Kom 20 min sent iväg från jobbet i morse, men jag verkar hinna ha 45 rast iaf :-) men idiot som man är, så glömde jag sätta färdskrivaren på rast så jag blir 10 min sen mot Säter. Får hoppas allt kan flyta på bra sen. Har inte allt för mycket last iaf, men det brukar vara mycket tomgods på måndagarna.

1a november

Jag jobbar idag också. Hade varit skönt att veta hur det kommer att bli. Gör vi en ska ut och rida med Sara ikväll igen. Hon köpte hästen jag nämnde att vi var och kollade på förut. Vi hittade stallplats i Lerviken så vi har kanske 20 min ridväg mellan hästarna. Krista kan visa omgivningen och vara ett tryggt sällskap att ha med.

RSS 2.0