Ops

Oskickade mailet hade blivit skickat. Jag skulle in och ta bort det, men missade nog just själva ta bort momentet..

Annars håller jag på och packar och pillar och grejar.. Ska försöka få hjärnan att fatta vad jag ska ta med mig till Roskilde. Massa kläder hittils.. Varma kläder.. Tar jag med tjocka tröjor och raggsockor kanske det kan bli solsken ;-)

Regnjackan är spårlöst försvunnen. Byxorna har mamma kört häst med, så vi får hoppas att ingen är galet allergisk mot hästar. STövlarna är också gigantiska gamla stallstövlar.. Inte ridstövlar utan andra. Tänkte ta mammas gamla gummiridstövlar med hittade inte dom.

NU tänkte jag kila ner till hemköp och se om dom har sån där vegetarisk ravioli som jag gillade som fan :) Skulle köpa säkert 10 burkar att ta med mig om det finns :)

jobbet :(

Appropå jobbet.. Var på en andra intervju i onsdags. Det kändes bra och sådär. Trodde faktiskt att jag skulle få jobbet. Men ikväll fick jag ett mail om att jag inte fått det, men att jag hade legat väldigt bra till och att dom ville behålla mitt namn ifall någon hoppade av.. Ska vi ut och bryta någons ben?



lite senare samma kväll:
Fick svar på mitt mail. Där det stod så här:

Du står som första reserv och även om ingen hoppar av så kommer vi behöva timmisar lite senare i höst.

Finns fortfarande visst hopp. Vems ben ska vi bryta? ;)

oskickat mail

Massa skit. Mia är hos Ola och vägrar gå med på att träffa mig, vägrar t.o.m. att prata med mig. Han var hit idag iaf men man kommer ju ingenstans. Han verkar förstå mig och han säger att hon förstår hur jag känner det, men har ingen lust att prata med mig. Om hon brydde sig om Ola så mycket som dom påstår så borde hon kunna göra nånting för att han ska kunna må bättre, men det är tydligen inte han värd för henne?

På helgon fick jag även se att en tjej hade skrivit till Ola och ubndrade om han skulle åka till Göteborg. Så på det viset fick jag veta att han och Mia kanske tänkte åka dit. Tjejen som skrev det i fråga ville jag då säga nåt till och skrev ett mail och skickade, men nu när hon inte hade varit inloggad så raderade jag det. Men här är det jag skrev:

Tack.
Nu fick jag veta att Ola tänkte resa bort med sitt ex också.
Jag förstår inte varför han aldrig törs ta med mig till sina vänner. Jag har nog aldrig träffat dig vad jag vet..? Men släpa med Mia i hemlighet för mig gör han tydligen.

Inget ont mot dig.
Men jag blir så ledsen på hur han beter sig.

Hoppas du inte tar illa upp.
 
 

jobb?

Hon som intervjuade i måndags ringde precis och dom vill att jag ska gå vidare och träffa regionchefen på onsdag kl 9 :)

Varför känns det ungefär som om jag är med i idol? Fast utan att sjunga.. Hade jag varit med där hade jag inte gått vidare.

Hur som helst så skulle det vara kul om jag fick jobbet. Vara med och bygga upp citymailgrejset i Fagersta, vara med från första början alltså. Ett heltidsjobb dessutom. Igår kväll satt jag och kollade på hus igen.. Ja det är nog nästan ett slags intresse jag har, kolla hus på nätet och drömma. Någon gång ska även jag bli svensson med hund, volvo och villa ;) Hunden har jag redan, men skodan .. den duger än så länge och bostadrätt.

Men vill inte ha för stora förhoppningar. så man blir besviken sedan.

Ingångslön på ca 14000, det är skillnad mot mina dryga 4000 i månaden som jag haft i allt för lång tid nu.

Lisa-cityman?

OJ oj

SHit, har TVn på.
SÅg precis hemska klipp i ett program.
Hur folk behandlade djur riktigt hemskt.
Det som verkligen fick mig att reagera var ett djur som dom flådde levande, man såg hur den låg och andades efter den hade blivit flådd!! Jag nästan skrek till TVn att "Den lever ju"!! Lajka som låg i fotändan på sängen gick härifrån, hon gillade inte min reaktion, jag hoppas hon inte såg på TVn. Tänk om någon skulle göra så med henne... shit vad grymt.

Ett annat klipp var det en man som klev på halsen på en björnunge eller nåt, tror han skulle döda den och klev omkring på den. Och massa andra hemska saker.

Det är inte ofta ett TV program kan få mig att reagera sådär.

Jag förstår att det inte sänds på barnvänliga tider.


Nu handlar det om en hund som far illa där han bor. Svälter och har hjärtmask och har anemi. Dom tönker trolign avliva den.. shit. Hur kan man missa att hunden mår så dåligt?

Stenkolshjärta

Slaggsten var en bra grej. SYnd att det var dåligt med publik, men jag fick se flera nya grejer som jag troligen inte upptäckt än på ett tag.
Stina Berge och kärleken, lyssna på Stenkolshjärta. Den fastnade direkt.. med tårarna nära. Var tvungen att försöka tänka mig bort när hon sjöng den.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=182661436&MyToken=3ed9cd60-0d45-48c0-9d11-040b803a3408

I min bilddagbok finns en drös bilder den 14 juni. Orkar inte lägga in några här. Heter Lisawi i bilddagboken.

Slaggsten

Slaggstensfestivalen i Lilltorpet i Falun.
Drogfritt
"Vi vill skap en liten festival där delaktighet, mångfald och jämställdhet är målet och där olika synsätt ses som en tillgång. Där vi tillsammans, besökare, funktionärer och artister skapar ett klimat där alla känner sig delaktiga och välkomna."
Det låter väl trevligt.
Ikväll skulle en jag känner spela, gratis enstré.
I mrogon ska ANdra jag känner spela sedan fick jag även syn på att Sanna Carlstedt skulle spela :) Såg ju lite av henne i sthlm med steffe och ronny eriksson oh hon verkade grymt bra :) Ska bli kul att se.

Men det bästa av allt, haha. På programbladet jag skrev ut. DÄr priserna står.. under där står det " Om du ej har pengar, tala med insläppet så ordnar det sig"

Jag tror det här kan vara en riktig trevlig och mysig tillställning. Ska jag höra med systern och farsan om nån vill med?

www.slaggsten.se

Jobbintervju

Blev väckt strax efter 9 idag. Hade stängt av ljudet på mobilen så den vaknade jag ju inte av, tur att dom ringde på hemtelfonen också. Så svarar man halv borta och låter antagligen tjurig, jag trodde ju att det var nån försäljare igen, eftersom det nästan bara är mamma och försäljare som ringer till mig på hemtelefonen.

Men det var varken mamma eller försäljare, var från ett jobb jag har sökt. De flesta jobb jag söker får jag inte höra nånting ifrån. Möjligen att dom har tagit emot ansökan men sen hör man aldrig nåt mer. Men den här gången ska jag iaf få komma på intervju. På måndag i Fagersta.. citymail. Brevbärare. Hmmm, skulle inte vara helt fel va? D börjar man kl 7 istället för 3 som jag gör hos tidningstjänst. Lite normalare tider skulle inte vara helt fel.

Fick ett mail med kallelse till intervju.. I mailet stod det att man gärna fick ta med nr till 2 referenser. Enda referens jag haft nånsin är pernilla men det har oftast vari för hästjobb, hon är ju ridskolechef/ridlärare. Undrar vad Sanna skulle säga om jag bad henne vara referens? Det borde vara en bra idé egentligen eftersom tidningsjobbet är det som liknar brevbärarjobb mest. Undrar vilken tid man kan ringa henne då? Vill helst slippa väcka henne, men har ingen lust att sitta vaken till halv 3 i natt för att ringa heller. Men 2 referenser? Vad skulle jag mer kunna ha?? Inte en aning? Kan inte sånt där.

nä nä nä

Jag försöker tänka positivt. Mådde ganska bra fram tills nu idag. Kändes som att sommaren skulle kunna bli bra trots allt. Jag försöker ägna mig till att tänka på festivaler och annat som skulle kunna bli roligt. Vill ha en husvagn för bästa komfort, men för en hyfsat billig peng. De flesta skulle tycka att det är en bra idé tror jag.

Men nä jag kanske ska ta in på hotell eller? För det har man väl råd med!?

Dessutom tror alla bara massa skit om mig.

D och O är ganska lika.


Jag okar inte mer.

Hur skönt ...

Hur skönt var det inte att kunna somna om strax före 3 när nån idiot hade väckt mig. En kille stod och ropade Tommy en bit upp på gatan här. Och jag hade fönstret öppet. Så till slut gick jag och ropade åt han att hälla käften och gå hem och sova. Han sa nånting tillbaka.. men ropade inget mer och jag somnade om så gott.

Nu på morgonen väcktes jag ett annat liv. Tut-tut bilar åkte fram och tillbaka här. Den enda jag tittade ut på var en ambulans. Tror det hördes att dom tutade inte så långt bort, flera stycken. Måste ha varit nån olyka eller nåt på stan. Läskigt.

Antagligen blir det semester i drygt 4 veckor nu. Var på TM-online på liten intevju i förrgår och dom skulle höra av sig för ett eventuellt jobb i 3 veckor nu då. Men eftersom jag inte har hört nåt och det projektet är i full gång så tror jag inte det blev nåt, och det kanske är lika bra? Men hade kanske varit intressant att prova nåt helt annat.. och 3 veckor hade man nog stått ut.

Igår hade vi programridning på ridklubben. Med dressyrryttartest bedömning eller vad man säger. En poäng för alltihop, jag fick 6,0 och syrran fick 6,2. Är ganska nöjd med poängen med tanke på hur illa det kändes. Enda som gick okej var väl skritten typ. Ska se om vi har nån vettig bild att lägga ut, en där inte huvudet är kastat upp i luften typ.

Innan programmet.Gick bra små stunder iaf.Galopp

Vill pyssla

SKa jobba om ca 20 min. Men egentligen har jag värdlens lust att pyssla istället. Baka lite eller kanske virka eller sy. Jag borde laga mina gamla svarta byxor. Dom som det är hål på knäet. Jag använde dom jämt innan jag hade sönder dem. Men jag har inget tyg att laga med.. Kanske skulle ha passat på att fråga mamma när jag ändå var där.. Men hade jag det i tankarna då?

Nä, nu ska jag klä på mig. Har legat och tittar på film, varulvar och sånt. Hoppas dom inte jagar mig i natt när jag delar ut tidningarna ;-) Tur att det snart är helt ljust ute igen.

jobb och lite skoj också.

Jag kommer vara ledig hela juni och lite till vad jag vet i sommar iaf :-)

Fick reda på vilka veckor jag ska jobba, och sedan kan det ju dyka upp mer också. Men jävligt skönt att veta att jag inte ska jobba 6 nätter i veckan precis hela sommaren iaf. Som mest blir det 3 veckor på rad och det bör man väl fixa om man biter ihop och räknar ner, kanske skulle ah nåt liknande en julkalender.

Om 6 timmar ska jag gå upp och åka till Säter, jag och syrran hade visst mockningen då. Mina dygn är upp och ner.. Jag ska ut natten efter och dela tidningar igen.. Jag brukar ju sova hela dagarna. Jag får gå och lägga mig efter stallet så jag orkar jobba. Hoppas jag kan börja lära mig trappuppgångarna utantill snart, eller markera i smyg.. Tror ni nån skulle gnälla över det? Delningen från bilen i postlådor och det är iaf ganska kul nästan ju :) Tror det var Matz och nån kille jag hejade på förra natten, men jag blev osäker för han verkade inte känna igen mig. Pinsamt om man sitter i postbilen och vinkar till främmande karlar, hehe.

Jag åt en macka med oboy till nyss, fick lite magknip.

Ja just ja, varit på seaside en tag ikväll. Kikade lite på Mandylon, Vietcong-pornsurfers och nåt band som en gammal klasskompis sjöng i. Jag kopplade det först efter att ha tittat en stund, haha. Kul, och det lät bra också ju. Såg en massa halvbekanta människor och hejade på några.

Hmm ska nog skicka ett mess till nyblivna Säterbon Sara och fråga om hon inte ska hälsa på oss på ridklubben i morgon :-) Fast just nu är det nog lite väl sent att skicka. Gör det imorrn istället.

Man kanske skulle försöka lyxa till det med riktigt fikabröd, har nå gamla bullar i frysen iaf. Lussekatterna gick åt för nån kväll sedan, var bara 3 st som jag proppade i mig. Herregud, man behöver äta massa onyttigheter om man sa orka springa i alla trappor. Jag har känt lite träningsvärk idag, men faktiskt inte så mycket. Så jävla skönt att det inte är vinter och att jag inte har cykeldistrikt!!! Nästan att jag känner mig lite glad när jag tänker så :) Trappspringningen som är nu är hyfsat okej träning. Borde väl bara börja köra dom där sit-upsen som kotknackaren ville att jag skulle göra. Tänk... om man kunde få till det så man såg lite vältränad ut ;) Musklerna finns ju där, men det är ju ett lager fett som döljer dom för det mesta.

RSS 2.0