jobb och lite skoj också.

Jag kommer vara ledig hela juni och lite till vad jag vet i sommar iaf :-)

Fick reda på vilka veckor jag ska jobba, och sedan kan det ju dyka upp mer också. Men jävligt skönt att veta att jag inte ska jobba 6 nätter i veckan precis hela sommaren iaf. Som mest blir det 3 veckor på rad och det bör man väl fixa om man biter ihop och räknar ner, kanske skulle ah nåt liknande en julkalender.

Om 6 timmar ska jag gå upp och åka till Säter, jag och syrran hade visst mockningen då. Mina dygn är upp och ner.. Jag ska ut natten efter och dela tidningar igen.. Jag brukar ju sova hela dagarna. Jag får gå och lägga mig efter stallet så jag orkar jobba. Hoppas jag kan börja lära mig trappuppgångarna utantill snart, eller markera i smyg.. Tror ni nån skulle gnälla över det? Delningen från bilen i postlådor och det är iaf ganska kul nästan ju :) Tror det var Matz och nån kille jag hejade på förra natten, men jag blev osäker för han verkade inte känna igen mig. Pinsamt om man sitter i postbilen och vinkar till främmande karlar, hehe.

Jag åt en macka med oboy till nyss, fick lite magknip.

Ja just ja, varit på seaside en tag ikväll. Kikade lite på Mandylon, Vietcong-pornsurfers och nåt band som en gammal klasskompis sjöng i. Jag kopplade det först efter att ha tittat en stund, haha. Kul, och det lät bra också ju. Såg en massa halvbekanta människor och hejade på några.

Hmm ska nog skicka ett mess till nyblivna Säterbon Sara och fråga om hon inte ska hälsa på oss på ridklubben i morgon :-) Fast just nu är det nog lite väl sent att skicka. Gör det imorrn istället.

Man kanske skulle försöka lyxa till det med riktigt fikabröd, har nå gamla bullar i frysen iaf. Lussekatterna gick åt för nån kväll sedan, var bara 3 st som jag proppade i mig. Herregud, man behöver äta massa onyttigheter om man sa orka springa i alla trappor. Jag har känt lite träningsvärk idag, men faktiskt inte så mycket. Så jävla skönt att det inte är vinter och att jag inte har cykeldistrikt!!! Nästan att jag känner mig lite glad när jag tänker så :) Trappspringningen som är nu är hyfsat okej träning. Borde väl bara börja köra dom där sit-upsen som kotknackaren ville att jag skulle göra. Tänk... om man kunde få till det så man såg lite vältränad ut ;) Musklerna finns ju där, men det är ju ett lager fett som döljer dom för det mesta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0