Inget jobb

Skulle ha jobbat på lördag,  men det blir inte så nu. Chefen ringde och pratade om att en gästs föräldrar jade klagat på mig. Och även nån/några i personalen. Inte särskilt kul, jag har ju tyckt att det funkat bra.  Och visst, jag låter ordinarie personalen styra och bestämma eftersom dom kan stället bättre. Och grejen med gästen var att han vägrade äta en dag, men jag såg iaf till att han fick i sig glass för det åt han iaf, jag tänkte att det var bättre än inget.  Och det var liksom inte första gången han vägrade äta, det händer ju då och då med dom andra i personalen också. Det var kanske dumt att nämna det för föräldrarna den gången då. 
 
Så jag har svårt att se att jag skulle ha gjort så fel så dom tar bort mitt pass på lördag. 

24

Ja, jag vet vad jag vill. Men det går ju inte. Så hur ska man göra dårå? Jag har ju alternativ om jag skulle vilja. Måste bara lista ut vad jag vill i så fall.

Beridet bågskytte

Trött efter två dagars beridet bågskytte. 
Fick öva lite utan häst först. 

Vin

Ja inte fan var det gott med vin. Men lika bra,att dricka upp det som Fia och Sten hade lämnat i kylen för nån vecka sedan.  

Söker jobb

Vaknade i den där drömmen vid 8 i morse.
Sedan dess har jag legat med datorn i sängen och fått iväg 7 jobbansökningar.

Men jag blev irriterad på Bring Citymails sida. Dom söker brevbärare i Fagersta, ej heltid. Perfekt tänkte jag, motion och dagtid till skillnad mot när jag körde tidningar. Men när jag ska skicka där så har jag tydligen redan sökt tycker deras sida, fast att annonsen på arbetsförmedlingen sida kom ut i förrgår. Visst jag har säkert skickat en ansökan där förut, men jag vill ju skicka en ny!! Jag vet ju inte vad jag skrev i den förra. Fast jag är iofs samma person och sådär, men ändå.

Lyssnar på radiopsykologen nu också, det brukade jag lyssna på när jag körde lastbil.

Ola

Drömde om Ola nu när jag vaknade. Drömde att jag skulle hämta mina saker där.  Och att jag försökte räkna på att det inte kunde gått mer än två år sedan vi var ihop, öhm matte i mina drömmar funkar inte. På riktigt är det nog drygt 6 år sedan. Utanför hans hus låg iaf en bomlös sadel som var min. Den ville han inte lämna tillbaka för den hade han eller hans nya tant tävlat i. I drömmen hade han blivit ihop med en 59 åring. Och han påstod på helgon att han var 49 själv. Å han var fortfarande sur på mig och inte alls glad i att jag kom dit.  
 
Undrar på riktigt om han slängde mina grejer eller om dom finns kvar? Min kavaj hade jag velat haft tillbaka,  tvättade dom tillhörande byxorna igår.  min gamla pojkpyjamas var en bra pyjamas.  Sen var det nog några fler saker som jag inte minns längre. Tur att jag hösten innan jag gjorde slut tog hem Rasmus iaf, min lilla kanin, som blev ganska gammal faktiskt. Fast han hade det ganska bra hos hönsen också. Eget rum innanför där hönsen boende,  glugg ut till hönsen och ut till en rastgård. Fast jag såg honom aldrig i rastgården.  
 
 

okej

Hunnit vara hemma ensam en stund nu. Tog datorn och gick ut på logen och uträttade lite grejer. Slagit på lite Nina Ramsby och Martin Hederos. Katten ligger bredvid och vi har det ganska bra här ute.

Badade på habiliteringen med Molly i morse. Tvättat hos Mathias, ja just det, det måste jag ju hänga nu! Så blev det lunch på fiket med Tomas. Kanske åker in till dom senare idag och tar nån öl. Får se hur pepp jag känner mig senare, blivit lite snuvig igen och nyser. Tror att jag även har pyttelite feber, kanske borde äta vitlök och dricka sprit istället!

Fel jobb

Oj. Blev ett litet, ganska stort missförstånd.  Trodde jag skulle jobba på kortis i morse ju. Så när jag precis hade hämtat nyckel och kommit in på jobbet och stod och funderade på vad som skulle göras där, ingen lapp var lämnad... Så ringer Pernilla från ridklubben och undrar varför inte jag är där? Haha, jag åkte till fel jobb!! 
 
Jobbade med två andra tjejer idag. Trevligt. Å skönt att få göra sånt man kan, även om vissa rutiner hunnit ändras sedan sist. Mocka, väga hö, sopa, kratta, fika och prata med andra människor. Hundarna fick busa runt i ridhuset medan vi krattade där, Kairo rejsade som tusan.  
 
Molly hade varit på utflykt i skogen på dagis. Eftermiddagen tillbringade vi på Hea. Erik, Elin och wilma kom också dit. Fick i sista stund tag i Fia som barnvakt.  Ridlektion på Matrix, stor häst, stort steg, lite seg men snäll häst.  Svår att få att gå i form, bara små tendenser på slutet av lektionen.  
 
Erik och Elin kom också till ridklubben,  hade hunnit bli för sent för dom att hämta Pinnen och Hot Hot i Gulleråsen. Så i efterhand kunde dom ju ha varit barnvakt. Molly var väldigt mammig och ville inte alls vara med Fia när jag borstade och sadlade Matrix, hon grät och ville bara vara med mig. Känns jobbigt när det blir så. Men hon hade slutat när dom gjorde annat när jag gick ut och red. 
 
I morgon är det bad på habiliteringen.  Hoppade över att duscha ikväll, blev så sent att åka hem och mata höns och mjölka Karin. Så i morgon blicken skönt med både dusch och varmt bad i bassängen!  Kanske löser upp all lort från sommaren ;-)
 
Ska försöka få med tvätt och låna Mathias maskin en vända också.  Och efter badet nån gång ta en fika med Tomas. Det blir nog bra. 

Extra ledsen

Jag tror att jag är extra ledsen för att Molly ska till Mathias på onsdag och då blir jag så ensam. Känns extra jobbigt nu när inte Daniel kommer komma hit. Förut som jag ju fram emot att han brukade komma till mig på dom barnfria helgerna och nån vardag också.  Ja ibland även när vi hade ungarna var dom ju här. 
 
Molly ligger bredvid mig här i sängen och sover, hon vaknade till när jag lade mig för jag makade henne lite åt sidan,  och då när jag lagt mig så tar hon armarna om mig och kryper närmare,  himla gosigt.  kommer bli så tomt i sängen när inte någon är här.  
 
Fast i helgen kommer jag nog inte ens sova hemma.  Ska ju upp till Rättvik nånstans och prova beridet bågskytte. Bokade inget boende, men borde kunna sova i bilen tänkte jag. Eller i Gulleråsen.  

I morgon

Tyckte att jag borde skriva nåt, nån vet inte vad. Är ganska ledsen igen. 
 
Ska jobba 8-12 i morgon.  Sen är det ju ridlektion i morgon kväll.  Men har inte hittat någon barnvakt tills dess.  Och ska jag åka hem igen efter jobbet?  Blir mycket onödigt bilåkande känns det som. Men jag kan väl inte ha hundarna sittande i bilen eller på lina vid jobbet?  Eller kan jag det? Då behöver jag inte åka hem på hela dagen.  
 
Hade allra helst sovit hos Daniel, men han vill nog inte det. Tycker ju att det varit praktiskt eftersom jag är i närheten och att vi nu ska börja med bad på onsdagar igen. Hinner bli så sent om vi ska åka ända till Lilla Moren efter ridningen.  

Vår dag

Idag gjorde Molly tecken för kossa och sade mu, så jag frågade om vi skulle åka och titta på kossor? Ja och nickade, så då åkte vi till Larsbo och tittade på kossor. 
 
Sedan åkte vi in till Söderbärke och handlade. 
 
Efter det besökte vi kyrkan,  måste väl spana in kyrkan som vi hör till här. Odöpt unge och okonfirmerad mamma. Men jag gillar kyrkor, dom är vackra. 
 
Sen åkte vi hem igen, Molly fick lite frukt och jag tänkte att hon kanske behövde vila,men det ville hon inte,  så det blev barnprogram och jag råkade somna istället.  Men vid 19 tiden hade Molly fått mat och jag nattade henne, frågade om jag skulle läsa för henne, men det ville hon inte så hon var nog väldigt trött. Det är lite kul att hon kan göra sig förstådd mera nu.  Även om jag måste ställa ja eller nej frågor.  Hon fick även bestämma vilken säng hon skulle sova i, det blev i min stora säng. Mysigt tycker ju jag också.  Ordnade växasängen i torsdags så om jag ull kan jag nog plocka undan spjälsängen.  Fast med den hade jag ju hoppats att om Daniel och hans Molly kom hit så kunde hon sova i växasängen istället för med oss. Men jag gjorde fel första gången jag försökte sätta ihop den och först nu tog jag tag i det och gjorde rätt, tyvärr för sent. Men nu är min Molly så pass stor att den passar henne. Hon sov i den en natt och jag lade ett täcke på golvet bredvid ifall hon skulle trilla ur. Men när hon väl sover så brukar hon inte röra sig så mycket.  
 
 
 
Dags att gå och lägga sig nu. 

Jobbigt

Jag vill, men inte han. 

Min dag

Idag har vi varit på möte på dagis med habiliteringen. Hon ska få dit rullatorn i fall hon vill gå självständigt.  Ska även ta dit en gåstol att ha ute. Men den tror jag inte på, den begränsar för mycket, kan inte komma intill det hon vill leka med tex. 
 
Sen hämtade vi hundarna som jag glömde hos mamma igår kväll.  Svängde förbi lantmanna och köpte saltstenar åt hästarna och en ryktsten, såg styngflugeägg på Pyrets ben och mage någon dag och hoppas att kunna ta bort såna med ryktstenen. 
 
Det har regnat hela dagen. Har bara matat djuren och mjölkat Karin och diskat ingen lust att göra nånting. Ätit ravioli, enklast möjligt. Kan iaf äta lite bättre nu, men vill hålla det på en ganska låg nivå ändå. Det positiva med att äta dåligt när man mår dåligt är att man tappar vikt. Väger nånstans under 60 nu, kanske 59? Fått hem två par nya byxor från Haléns. Ena paret är 38 och någorlunda rymliga. Det andra paret är i storlek 36 och perfekt just nu, men tänk om jag går upp lite igen? Det var ju dom jag spanade in och verkligen ville ha! Sen räcker jag som jag gjort tidigare..  Nä jag ska ju inte gå upp i vikt. Köpte snygga brallor efter jag hade kört tidningar som blev för små sen.  Så borde jag skicka in dem och få en storlek större? Krångla och hålla på? Då kan jag iofs skicka tillbaka klänningen som jag troligen inte kommer använda,  turkos... Hur tänkte jag? Åh. 
 
Dessutom har jag lyckats tappa bort arbetsgivarintyget jag fick hem någon dag. Det skulle ju in till a-kassan.  Hur kunde det bara försvinna?  
 
I morgon tänkte Sten-Olof komma hit och vi ska skrapa fönster på övervåningen och måla dom nedre en andra gång.  Jävligt bra att han vill hjälpa till,  skulle nog inte blivit gjort annars, jag är inte särskilt bra på att få saker gjorda, särskilt sånt jag inte gjort förut och känner mig osäker på hur man ska göra.  Behöver nog skaffa mer kitt tills i morgon. Det blir inte särskilt snyggt gjort, men det blir gjort och det borde vara det viktigaste.  
 
Kanske borde väcka Molly. Hon har snart sovit middag i 3 timmar. Men är man lite krasslig kanske det behövdes.  Upp och äta lite och kolla på bolibompa,  det gillar hon. 
 
Molly har varit sjuk och är fortfarande lite rosslig, nu har jag fått ont i halsen.  

Skönt

Sov hos Daniel i natt. Åkte dit efter ridningen som jag brukat göra förut. Väldigt mysigt.  Men förvirrande för mig. Men hellre så än inget alls.  Backa lite men kanske ändå ses ibland hoppas jag på. 

RSS 2.0