Ledsen

Kunde inte hallå mig när den där leif kom heller. Han tyckte att jag skulle ta det med han som är chef över alla "the big boss" som han kallade det. Han skulle iaf säga nånting om det. Läskigt. Vill inte visa mig ledsen, men jag är ju ledsen pga av jobbet som får en att känna sig helt värdelös som inte får det att funka 2 av dagarna i veckan. Har ju försökt och försökt!

Jo jävlar!

Skitjobb. Nu för att lösa min försening och ändå kunna ta rast utan att våra ivägen och få skit för det så åkte jag mot säter och tänkte ta ut rasten på hea. Men brukar saker gå bra för mig? Självklart har det dykt upp en komplettering på nån grädde som ska nånstans. Skulle egentligen akt tillbaka men nu skulle dom skicka det med en annan bil så jag får hit det. Står vid bispbergskorsningen och har min jävla rast. Men hus som helst satte jag nog bollar i rullning nu, eftersom jag inte kunde hallå käft längre om hur allt bara är skit på måndagar och fredagar. Jobbade verkligen på allt jag kunde idag, förutom 2 min på toa i norberg för att byta tampong, men det ska man väl för fan hinna med under en förmiddag? Undrar hur det blir nu då? Jag erbjöd mig att köra dit grädden med min vanliga bil efter jobbet men nu blev det inte så. Usch blev för uppjagad för att kunna äta nu också.

Ljus

Trodde att M var på träning. Tände ljus och fixade lite kvällsmat. Sen hörde han av sig och var hos sin bror och skulle inte komma hem förns framåt 23. Så här myste man till det helt ensam, hade varit kul att veta det tidigare. Varit och ridit krista ikväll också. Hon kändes okej idag. Får försöka rida lite lugnt varannan dag ett tag och se om det kan bli bättre. Jobb i morgon igen. Varit ledig idag, kändes skönt i morse, men sen har jag mest mått dåligt. Allt känns så meninglöst.

Helg.

Sista arbetsdagen för den här veckan. Långhelg! Längtar till i eftermiddag 16.15. Ska nog pyssla lite häst då. Vill någon följa med på en kör/ridtur? Hoppas krista är fräschare idag. Hon har vilat i 3 dagar iaf. Förstår inte vad felet är. Är det problem sedan skadan, sedan pinnen försökte vara hingst eller nåt annat? Ålderskrämpor? Hon har ju varit aktiv i nästan hela sitt liv, så lite sliten i lederna är hon nog. Jobbigt är det iaf hur som helst. Ska blunda en stund nu på rasten.

Hästköp Sara.

Länge sedan jag skrev va? Jobbar och grejar. Föda lite mer spännande jag gjort på senare tid är nog att jag och sara åkte och tittade på hästar i lördags. En appalosa/nordis i leksand som var jätte trevlig, 11 år och vallak. Lite dyr kanske, men det är ju inte jag som ska köpa häst. Sen när vi ändå var åt det hållet åkte vi till gagnef och tittade på ett tinkersto, hon var 17 och hade bara gått i hagen senaste 2 åren, dessutom lite för liten, bara 148 cm. Så tyvärr var det inte så intressant. Verkade vara en väldigt okunnig tjej som haft henne. Hon fixade fram ett träns så vi kunde provrida, men satte ihop det helt fel, bettet åt fel håll, så jag fick göra om det. Hästen hade ingen utrustning alls. Hemskt att så många hästar bara står. Antar att det var tack vare att vi skulle titta som dom stod och borstade och pysslade lite med hästarna. Så då var det ju bra att vi åkte dit. Men den första pållen vi kollade på hoppas jag att det blir. Han skulle jag gärna åka och rida åt sara ibland :-) lyhörd för alla hjälper, och någorlunda igångsatt.

Smärta

Ligger i sängen i stugan. Varit uppe sen 8 och fått grym mensvärk så jag håller mig under täcket och hoppas att värktabletten ska göra ett bra jobb. Melodikrysset i radion nu, synd att jag inte har något kryss att fylla i. Var ute och kikade lite på mitt trädgårdsland förut, plockade typ 8 st gröna potatisar som låg i ytan. Undrar om jag ska skörda potatisen nu eller om det går bra att vänta... Vet ju aldrig när man åker hit nästa gång. Ska åka till venjan vid 12 och leka med sara. Och så som jag mår nu så får potatisen vänta till nästa gång jag ska upp. Sedan tror jag att jag åker hem direkt från venjan. Ska kanske på fest hos lillan ikväll. Lillan har lånat min hörnsoffa så jag lär väl dit och se hur det ser ut.

RSS 2.0